Bra bemötande och kompetenta mäklare som kan marknaden i området
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje kommun! Vi har koll på allt du behöver veta om att bo, leva och byta bostad i Roslagen. Vill du sälja hjälper vi dig med allt från värdering till att hitta rätt köpare och är du ute efter en ny bostad i området ser vi till att du hittar ett objekt som passar just dig och...
668 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Sedan starten hos Reco 2016
I det stora hela var det en bra upplevelse. Men hade önskat att mäklaren föreslagit en öppen visning av bostaden, nu visades den bara för de som visat intresse.
jag har inte varit närvarande så jag kan inte yttra mig, men min son var nöjd, tack
Hej, Med Anders Lijsing som vår mäklare har vi alltid känt oss: - Väl informerade - Delaktiga i alla göranden - Trygga med hans kunnande och erfarenhet Tack !
Hej ! Med Anders Lijsing som vår mäklare har vi alltid känt oss: - väl informerade - delaktiga i alla göranden - trygga med hans kunnande och erfarenhet Tack
Väldigt proffesionellt och trevligt bemötande. Vi är väldigt nöjda! Mäklaren har så här långt levt upp till våra förväntningar.
Vi är mycket nöjda med allt med mäklaren. Gick fort då han kom och med fotografering. Utlägg på hemnet och allt. Toppen återkoppling med visning. Skulle absolut rekommendera Anders Lijsing och svensk fastighetsförmedling. Ordning och reda
Tack för det fina betyget Carin. Vänliga hälsningar, Anders Lijsing.
Toppen från start till slut. Det är en svår marknad och ändå fick vi sålt på ett par veckor.
Tack så mycket Jennifer, det var ett nöje att få förtroendet att hjälpa er med försäljningen av er unika lägenhet. / Anders Lijsing
Proffessionell mäklare. Kunnig, tillmötesgående, lugn och svarade snabbt på mina frågor. Mycket nöjd
Jag blev väldigt bra bemött av Hanna Forsberg och vi hade tfn kontakt flera gånger innan överlåtelsen. Jag har absolut inget att klaga på. Hon är kunnig och enormt trevlig att samtala med. Mvh Leif Gustavsson
Mycket vänlig och proffessionel. Kan rekommendera dem.
Försäljningen av min sommarstuga har varit en lång process. Under hela tiden har jag fått bra info fr mäklaren.. Hon har varit väldigt professionell. Ärlig om läget o arbetat konstruktivt med stugan. Jag kände mig trygg med henne, när vi skrev på kontraktet. Hon läste igenom allt väldigt lugnt o noga. Ingen brådska, vilket var skönt, då situationen är lite svår o spännannde på alla sätt. Jag skulle varmt rekommendera Arja till vänner!
Tack för ditt fina omdöme! Jag så glad att det blev ett bra avslut.
Tyvärr måste jag säga att jag aldrig har mött en otrevligare mäklare. Opedagogisk, okunnig, ovillig att ta reda på saker om huset eller ens ha egen kontakt med säljaren inför kontraktsskrivningen. Jag fick även medla mellan mäklare och säljare. Otroligt oproffsig bemötande och tyvärr helt oempatisk och utan förmåga att skapa en lugn och trygg försäljning. Jag kände mig stressad och pushad till köpet och kontraktsskrivningen. Hade det funnits lägre betyg så hade jag satt det.
Tråkigt att din upplevelse var så dålig. Hoppas att du ändå kommer att trivas i din nybliven roll som fastighetsägare! Önskar all lycka till!
Seriös, snabb, serviceminded , helt enkelt han vet vad kunden vill ha och förväntar sig av en mäklare
Tack för det fina betyget, ni kommer att stortrivas i er fina lägenhet. Allt gott / Anders
Professionellt och varmt bemötande, vi är väldigt nöjda!
Allt fungerade mycket bra från början till slut , bra kontakt hela tiden . MVH Irene och Mats Frid
Tack för era fina ord, det var ett nöje att få hjälpa er att sälja er vackra fastighet. Allt gott / Anders
Gott bemött av mäklaren Försäljning har gått smidigt
Var fantastiskt kunnig och kompetent, allt igenom nöjd
Jag kände mig så trygg med min mäklare! Hon fanns alltid tillgänglig och svarade på mina frågor ,oerhört proffsig. Hon såg till att jag var delaktig och förstod varje del av köpet. Jag fick tips och råd om allt runt såväl huset som omgivningarna. Jag rekomenderar dem varmt. Med vänlig hälsning, Helena Wikner
Mycket väl bemött och fick god hjälp och stöd under hela prosessen.
Mycket kunnig och trevlig mäklare. Väldigt god service. Vi är supernöjda.
Tack för dina fina ord, det värmer mig.
Professionellt bemötande. Kunnig personal. Snabb återkoppling..
Tack. Det glädjer mig att ni är nöjda och jag tror ni kommer trivas bra i huset
Mycket engagerat och professionellt skött av fastighetsmäklaren Hanna Forsberg.
Mycket bra bemötande av mäklaren Maria. Allt gick väldigt smidigt.
Tack själv. Så skönt att det gick smidigt så att du nu i lugn och ro kan flytta till ditt nya boende.
Bra och erfaren mäklare så det kändes tryggt!
Tackar. Ni kommer att trivas bra i huset
Mycket kunnig och påläst mäklare dessutom trevlig och social ! Rekommenderas varmt !
Tack för de fina orden. Det glädjer mig
Otroligt proffsigt och lyhört bemötande och hantering av vårt köp.
Förtroendeingivande och trevligt
Har haft hjälp att sälja ett fritidshus av fastighetsmäklare Hanna Forsberg. Hanna är lyhörd, kommer med förslag och får mig som kund att tänka till en extra gång. Hanna är hjälpsam och hon är lätt att nå. Jag rekommenderar henne varmt .
Mäklaren var mycket trevlig och gav ett mycket bra första intryck. Jag förvänatde mig en mäklare som var lyhörd och förstod vad jag var ute efter. Det var exakt vad jag fick och för det är jag väldigt nöjd. Jag kände att jag fick bra svar på mina frågor och funderingar. Jag kände mig även hela tiden trygg med mäklaren. Jag är generellt väldigt nöjd och jag tycker att jag verkligen fick en toppen mäklare!
Stort tack Linus för att du tog dig tid att lämna denna fina rekommendation! Och jag är övertygad om att du kommer att trivas jättebra i din nya bostad! Och tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller funderingar. Trevlig sommar nu!
Vi fick fin hjälp av vår mäklare Arja Joelsson. Vi sålde en ärvd obebyggd villatomt i en situation där samarbetssvårigheter rådde mellan arvingarna. Vi hade alltså problem kring annat än bara tomten, med boutredningsman tillsatt av Tingsrätt, strul m fullmakter, förseningar osv. Arja hanterade dock hela denna situation professionellt och tålamodigt. Hon gick både en och två extramil i ärendet och rodde tillslut försäljningen i hamn. Jag hade viss oenighet m Arja om annonsens upplägg, då hon enligt min mening ville ha...
Trevligt och proffsigt bemötande. Aldrig problem med återkoppling, mäklaren var alltid tillgänglig kändes det som
Fantastiskt bemötande av en mycket tålmodig och hjälpsam mäklare som det kändes helt självklart att ge en stor kram när vi träffades för kontraktsskrivning!
Tack Helena!! Ja det var verkligen självklart med en kram <3 Så roligt att det blev så som ni önskade. Vi ses på tillträdet/ Jonas
Mycket snabbt svar på första förfrågan på nätet. Bra första möte, snabb återkoppling och uppdateringar under hela försäljningen, ca 1 månad. Väldigt trevlig mäklare, Jennie!
Tack för de fina orden och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen.
Mötte aldrig mäklaren då vi inte var på visning utan hade turen att en granne kunde förevisa huset. Kontakten med mäklaren var via telefonen och det var jättebra. Även vid kontraktsskrivningen fungerade det toppen.
Så roligt att vi lyckades få till det ändå. Vi ses på tillträdet :-) Allt gott/ Jonas
Kunnig, trevlig och serviceinriktad framtoning.
Maria Alex på Svensk Fastighets , 5 av 5 möjliga, service bemötande kunnighet, allt på topp, lång erfarenhet inom branschen. ,top nodge
Tack för de fina orden. Det är med glädje jag har hjälpt er att hitta en bra köpare till lägenheten.
Mycket kunnig mäklare allt har varit väl förberett och lätt att förstå.
Stort tack för det fina berömmet Roger. Hälsningar Anders
Blev bemött på ett trevligt sätt. En proffsig och kunnig särr. Kan varmt rekomendera Ann-Sofie Demander, när ni ska sälja eller köpa bostad
Stort tack Jan-Erik för att du tog dig tiden att ge ett omdöme! Ett omdöme som dessutom värmer fint. Hälsa Bella så gott från mig och jag önskar er en riktigt fin helg nu. //Ann-Sofie
Anders L är värd ett stort tack för det sätt på vilket han hjälpte oss att sälja vårt fritidshus i Norrtälje. Med proffsighet, ingående marknadskännedom och god lokal förankring genomfördes försäljningen på mycket kort tid till både köparnas och våran stora belåtenhet. Såväl formalia som praktikaliteter omhändertogs med gott humör och vänlighet. Vi hade inte kunnat hitta en bättre mäklare för vår försäljning.
Stort tack för det fina betyget Rolf. Det var en ära att få hjälpa er med försäljningen av ert välskötta fritidshus. Bästa hälsningar från Anders.
Anders Lijsing gav oss som köpare en trygghet och hög service med fakta om objektet, rutiner samt ansvar mellan budgivare och säljare. Vi kommer gärna kontakta Anders i framtiden.
Stort tack för det fina omdömet, det värmer. Bästa hälsningar från Anders
För det första var det ett enkelt val för oss att anlita Svensk fastighetsförmedling Norrtälje. Detta eftersom det hus som jag och min man ville sälja ligger i Norrtälje kommun. För oss var det viktigt att den som skulle ombesörja försäljningen av vårt hus hade god kännedom om området där vårt fritidshus ligger. Redan vid första mötet med mäklaren så fick jag och min man förtroende för mäklaren. Mäklaren har hållit oss underrättade längs hela processen och gjort så att försäljningen har gått smidigt för oss. Vi är mycket nöjda.
Tack snälla, det var ett nöje att få hjälpa er med försäljningen. Hälsningar från Anders
Tycker att affären har skötts mycket bra. Snabba återkopplingar och med ett trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera er.
Vi har haft ett längre uppdrag om bevakning och vi har fått regelbunden information och inbjudningar till olika objekt. Av en händelse så åkte vi förbi ett objekt som låg utanför vårt scope. Vi träffade Anders något efter utsatt visning som då var på väg till nästa. Han tog sig tid ändå med en en 2 minuters... Hör och häpna vi skrev kontrakt inom 48 timmar. Anders, du har överträffat förhoppningar, förväntningar och lite mer... Ja, på två hjul i kurvorna, men du roddade ihop det. 10 dagar från visning till tillträde. IMPONERAD!!! Tack Anders
Tack för det fina betyget Clas, ni kommer att få det så bra i ert fina hus. Hälsningar Anders
Jonas var rak, hjälpsam och snabb! Passade oss perfekt!
Tack Anna-Karin! Detsamma :-) Vi ses på tillträdet. Allt gott/ Jonas
Vi tog in 3 offerter från olika mäklarhus. Anders på Svensk Fastighetsförmedling var den som var absolut mest intresserad och kunnig av dessa. Man märkte att han ville sälja och hade kunskapen. Så det blev ett lätt beslut. Och det visade sig vara riktigt. Bara på någon vecka hade han fått fram köpare som var intresserade och till ett pris som var högre än våra förväntningar. Han hade kontakter som hjälpte oss med städ och att iordningställa huset inför visning. Så vi kan varmt rekommendera Anders Lijsing som mäklare. Seriös, intresserad och vill sälja.
Tack så mycket för det fina betyget och tack för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen. / Anders
Hon hade haft en bra bemötande Trevlig
Ann-Sofi är absolut världsklass. Påläst och effektiv Bästa mäklare jag har haft att göra med
Bemötandet från mäklaren var väldigt bra, hjälpsam att svara på frågor, och det kändes väldigt tryggt under hela köpeprocessen. Dessutom var mäklaren lyhörd både för köpare och säljare. Sammanfattningsvis var upplevelsen från visning till budgivning och tillslut köp väldigt bra.
Tack för ditt fina omdöme. Vi ses på tillträdet. Allt gott så länge/ Jonas
Mäklaren var både kunnig och tillmötesgående. Positiv och hjälpsam. Vi rekommenderar henne varmt.
Stort tack Eva! Bara roligt att få hjälpa er att finna rätt lägenhet. //Ann-Sofie