Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje kommun!
Vi har koll på allt du behöver veta om att bo, leva och byta bostad i Roslagen. Vill du sälja hjälper vi dig med allt från värdering till att hitta rätt köpare och är du ute efter en ny bostad i området ser vi till att du hittar ett objekt som passar just dig och dina behov.
Kom gärna förbi på våra kontor i Norrtälje och Hallstavik, då kan vi enkelt ge dig personlig service och konkreta råd kring din stundande bostadsaffär!
Utmärkelser
606 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Sedan starten hos Reco 2016
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Ett proffesionellt och vänligt bemötande. Hen var saklig och tydlig. Och om det skulle dyka upp frågor efter vårt möte ”är det bara att höra av sig”.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mycket bra bemötande från Arja och övrig personal. Arja är väldigt proffsig ,duktig på att uppdatera,trygg,empatisk,smidig, kunnig om juridiken runt en försäljning och dessutom glad och trevlig! Vi har fått mycket mer än vad vi förväntat oss,tack!
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mycket trevligt bemötande av alla i personal gruppen! Jag kommer vid behov kontaktar dom igen!
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Kunniga, känner väl till marknaden och lagar och regler.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Det är så väldigt lätt att tycka om
Ann-Sofie Demander som vi hade glädjen att möta
– och hålla i handen – då vi köpte vår nya lägenhet!
Hon är så speciell och utstrålar en unik
känsla att vara pålitlig!
Det är så lätt,att tycka om henne,
Skratta med henne, för hon är rolig,
Le med henne, för hon ler så fint
Och att tro på det hon säger, för hon
doftar ärlighet.
Och hon utstrålar en trygghet som sprider
sig in i våra egna beslut!
Tack, Ann-Sofie!
Marie-Louise och Leif -
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Jag är mycket glad och nöjd över min mäklare hon har informerat mig i alla turer i försäljningen av min fastighet. Min förhoppning att ni fortsätter på samma sätt med alla som säljer. Stöttning är viktig med allt som skall ske. Har bara gott att säga.om min mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Snabbt, proffsigt och personligt bemötande!
Hela affären från start till avslut på 4 dagar möjliggjorde att vi äntligen kunde landa vårt fritidshus precis där vi önskade exakt efter önskade kriterier!
Tack Ann-Sofie! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Bra bemötande, snabbt arbete.
Försäljning gick snabbare än förväntat trots tuff marknad.
Engagerad och trevlig mäklare! -
1. Bra
2 . Inga större förväntningar huset ska säljas och mäklaren var proffsig .
3. Mycket bra lugn och proffsig kunde sin sak. -
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Jonas Ericsson är en engagerad mäklare, som även respekterade våra tankar och önskemål gällande försäljningen av vår fastighet. Vi upplever att Jonas är mån om att det blir en lyckad affär för både säljare och köpare.
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Trevligt bemötande från mäklare Jonas Ericsson och en väl genomförd försäljning.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Försäljningen av vårt fritidshus gick snabbt och smidigt. Jonas Ericsson är extremt trevlig och professionell och guidade oss hela vägen till försäljning på ett mycket bra sätt. Vi har fullt förtroende för Jonas och anlitar honom gärna igen.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Jag är väldigt nöjd med kontakten med mäklaren.
Han har hela vägen varit trevlig, lyhörd, professionell. Toppen!
Han har visat stor skicklighet i husförsäljningens alla moment.
Jag är så nöjd! -
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Utmärkt bra bemötande från mäklare Maria Alex. Hon är alltid glad och trevlig. Gör ett bra jobb med glimten i ögat.
Inte för mycket på utan lugnt avvägande arbete, vilket visar på många års erfarenhet i branschen. Hon kan varmt rekommenderas. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklaren har varit professionell, hjälpsam och trevlig.
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Bra, trevligt bemötande. Mäklaren motsvarade helt våra förväntningar
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Jag upplevde mäklaren som oengagerad och dålig på att kommunicera. Detta gjorde mig orolig över hur mäklaren skulle sköta uppdraget. Efter ett samtal med ansvarig på Norrtäljekontoret så gick jag ändå vidare med med affären. Mäklaren gjorde klart för mig att det skulle bli väldigt svårt att sälja bostaden, något som jag hade stor förståelse för pga av oro på marknaden.
Skyltarna som visade fastighet till salu kom upp i samband med visningen. Mäklaren bemödade sig inte med en extra tur för att sätta upp dem (för att sprida ryktet i byn). Efter försäljningen så bad hon mej att lämna in dem till kontoret.
Rubriken i objektsbeskrivningen innehöll grannbyns namn samt enbart fakta om huset. När jag önskade att ob skulle innehålla lite mer målande beskrivningar som tex huset hade ett högt och fritt läge omgivet av träd. Så föreslog hon att jag skulle skriva om ob själv. Jag kontrade med att hon skulle ta hjälp av någon på kontoret, vilket hon gjorde och jag blev nöjd.
Det blev en försäljning och mäklaren skötte administrationen bra. -
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Vi är jättenöjda med hela försäljningen. Dels med mäklaren, Ann-Sofie, som varit toppen hela vägen. Men också med slutpriset. Toppen med mina sidor på hemsidan där vi hela tiden kunde välja med under hela försäljningsprocessen!
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Vår mäklare Hanna har mött oss med en positiv och möjliggörande attityd. Vänlig och varm kontakt. Full hänsyn till våra önskemål. Proffsig!
En tacksam kund -
skrev om Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Vi köpte en lägenhet med Arja Joelsson och vi kan inte annat än varmt rekommendera henne. Hela affären sköttes professionellt och med snabb hantering enligt önskemål från både köpare och säljare. Snabb och korrekt kommunikation ledde till att både köpare och säljare var nöjda med affären. Och sen att det gick rekordsnabbt med nycklarna i handen efter 3 veckor och 1 dag från första kontakt. Exceptionellt bra jobbat Arja!
Personligt och proffesionellt.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Allt gick väldigt bra och mycket informerande.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklaren bemötte mig på ett proffsigt distanserat och ändå engagerat sätt som passade mig i min situation som nybliven änka och motsvarade mina förväntningar. Hen gav snabb feed back via tel och mobil om hur säljprocessen utvecklade sig. Hen var även noga med att lyssna in mina synpunkter som säljare.
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Fick trevligt bemötande av mäklaren som ordnade privatvisning trots att det var efter ordinarie visning.
Fick bra information om objektet och gott om tid att titta på objektet och möjlighet att ställa frågor. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Väldigt trevlig o bra mäklare 🤗
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Allt gick snabbt och smidigt vid vår fritidshus köp. Vi rekommenderar Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Ett mycket trevligt, proffisionellt och glatt bemötande.
Inlyssnande, tog sig tid att förklara och svara på frågor.
Kändes som att hon hade God kunskap om fastigheten. Återkopplat snabbt under hela affären
Super nöjd! -
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Har varit bra. Mäklaren var duktig.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Jag upplevde det som tryggt och bra
Tillgänglig, trevlig, tålamod informativ Mäklare
Bara trevliga efaremheter -
mycket trevlig serviceinriktad
mycket snabb återkoppling
förstående
glad och trevlig
kan verkligen rekomendera levde upp till förväntningar
ärlig
10 av 10 -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Vi blev toppen bemötta av mäklaren, hon var lyhörd och lyssnade in oss. Var väldigt tydlig och realistiskt med vad som var relevant.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Jättetrevlig och väl påläst mäklare som guidat oss genom försäljningen och förklarat hur marknaden ser ut. Kan verkligen rekommendera Jennie som mäklare. Engagerad och driven som i vårt fall resulterade en snabb affär
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Tyckte att mäklaren tillgodosåg mina behov som köpare. Rekommenderas varmt
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Bra och trevlig samarbete, tillgänligt och öppen ärliga dialog omkring försäljningen.
Mycket bra bemött
Ja det funkade mycket bra
Mycket påläst och kunde din sak -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Jonas är en fantastisk kompetent mäklare! Han har lång erfarenhet och kunskap och inger ett stort lugn och trygghet! Jag känner mig så nöjd med Jonas, min bostadsaffär blev så lyckad på alla sätt! Om det blir en nästa bostadsaffär så får Jonas tveklöst ta hand om den, för han är helt enkelt bäst!
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Tack Ann-Sofie för att du kom ihåg oss och våra önskemål om bostad så snabbt.
Ett glatt och trevligt bemötande.
Personlig, påläst och kunnig. Helt enkelt en toppenmäklare.
Du får många stjärnor av oss.
Gunilla o Torsten
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 -
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Jag blev välkomnande bemött och Jennie fick mig direkt att uppleva mig respekterad som potentiell kund till objektet hon hade visning av. Mina förväntningar var att jag av nyfikenhet valde att gå på den här lägenhetsvisningen, då jag egentligen var ute efter en mindre lägenhet. Men helhetsintrycket av både Jennies förmåga att förmedla lägenheten och själva lägenheten, gjorde att jag blev seriöst intresserad omgående.
Mvh
Mats Olsson -
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Trevligt bemötande, lätt att komma i kontakt med, visningen var bra. Låg i överkant på arvodet. Att man skulle baka in avgiften på Hemnet i arvodet så att summan inte märktes 😉.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Är mycket nöjd med både bemötandet och genomförandet av försäljningen som trots flera motgångar till slut lyckades. Jag fick gå ner i pris men fick istället lite mer tid att hitta ny bostad.
Stort tack till Maria Alex för väl utfört uppdrag.
Christina Sörman -
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Vi blev bemötta på ett trevligt och personligt sätt.
Dom förväntningar vi hade uppfyllde mäklaren väl.
Avslappnat och bra överenskommet med mäklaren gjorde visningen till en fin upplevelse. -
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Jag blev professionellt bemött av mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling. Den första mäklare blev sjuk den dag vi skulle träffas men istället för att ställa in skickade han en kollega som tog över.
Jag hade inte några speciella förväntningar då jag anlitat Svensk Fastighetsförmedling två gånger tidigare i livet och vet vad jag kan förvänta mig.
Mäklaren lever upp till de förväntningar jag förväntar mig, och ger den support som behövs. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklaren var supertrevlig, bra bemötande.
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Det funkade bra hos mäklaren.
köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Superbra bemötande och bra mäklare
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mycket trevligt bemötande av mäklaren.
Blev tyvärr nästan ett omöjligt uppdrag att sälja precis när kriget bröt ut i Ukraina.
Nöjd med utgången även om det blev sålt för långt under det jag önskade. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Fantastiskt bemött! Snabb och bra! Helnöjda!
Proffsigt
Tydligt
Hög kompetens
Utmärkt
Trevligt bemötande -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
På ett mycket proffsigt sätt.
Förväntingarna var ganska låga då marknaden var skjunkande.
Döm om vår förvåning när mäklaren vände vårt tänkande på ett enkelt sätt och sålde våran lägenhet snabbt. hipp hipp.