Anders Lijsing

Anders Lijsing

Anders Lijsing är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Anders Lijsing har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Anders Lijsing har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 108 omdömen med ett betyg på 4.9. Anders Lijsing har haft 29 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

108 omdömen om Anders Lijsing

Sedan starten hos Reco 2023
Martin B
Köpte sin stuga med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Norrtälje

Vi är mycket nöjda med Anders insats vid köpet av vårt fritidshus. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Hela processen var mycket smidig. Vi rekommenderar verkligen Anders som mäklare

Mathias D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Norrtälje

Smidigt, snabbt och proffigt.

Nils P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Fågelsången

Har blivit väldigt bra bemött av Anders. Han har haft väldigt bra svar på allt om lägenheten som jag har köpt.En väldigt duktig mäklare med sitt lugn. 10poäng av 10 möjliga

Roger J
Norrtälje

En oerhört kompetent mäklare som känns trygg

Lisa F
Fågelsången

Anders stöttade upp och hjälpte till med information och tips på vad vi behövde göra för att få en fin finish i lägenheten. Vi tyckte hela hanteringen gick smidigt och många intresserade av lägenheten som kontaktades av Anders innan lägenheten kom ut. Vi är väldigt nöjda och kommer anlita Anders i framtida försäljningar!

Eva S
Sålde sin stuga med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Edsbro

Lätt att få kontakt med. Trevlig och kunnig

Ulf A
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Väddö

Jag kan varmt rekommendera Anders att sköta din fastighetsaffär. Han är proffsig, trevlig, lyhörd för dina åsikter och håller dig uppdaterad hela tiden. Det har varit ett nöje att samarbeta med honom. Han får sex stjärnor av fem från mig!

Lea N
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Väddö

Trevligt, professionellt och kunnigt bemötande.

Anders N
Väddö

Trevligt, professionellt och kunnigt bemötande

Moa L
Norrtälje

Snabb att återkoppla på frågor och tydlig i sina förklaringar. Mycket bra!