Trevlig och väl insatt i förmedlings yrket. Kändes mycket trygg genom hela affären. Kan varmt rekommendera Arja till andra Som vill köpa eller sälja. En mäklare i topp klass.
Arja Joelsson
Arja Joelsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
.Arja Joelsson har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Arja Joelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.6. Arja Joelsson har haft 44 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
91 omdömen om Arja Joelsson
Blev trevligt bemött och sa vad hon trodde om försäljningen vilket stämde väl. Hon skötte allt en mäklare ska göra så jag är väldigt nöjd.😀
Jag uppskattade mest Arja Joelsson: Hennes lugna och professionella sätt att utföra uppdraget. Hon utstrålar kunskap, säkerhet och välvilja i sitt sätt att bemöta både köparen och säljaren. Det ger förtroende och trygghet för mig som säljare.
Ptoffisonell Saklig trevlig Empatisk
Arja synes vara mycket kompetent, arbetar metodiskt och har ordning på papperna. Bra genomgång och goda råd gällande marknaden, prisbilder och försäkringar. Har ett lugnt och förtroendeingivande sätt.
Kunnig mycket trevligt bemötande.
Informativ och tydlig, svarade på de frågor man hade Profsig. Trevlig
Arja har alltid gett tydliga och raka besked på frågor om ekonomi, juridiska regler och andra praktiska spörsmål. Jag har även uppskattat att jag blivit bemött på ett vänligt ock personligt sätt. Att bryta upp och skaffa ett nytt boende innebär inte bara praktiska bestyr utan också en känslomässig process. Det har verkligen Arja förstått.
En mycket duktig mäklare, förklarade allt enkelt lätt att hänga med i alla papperspåskrifter. Kunde inte ha valt bättre.
Hej! Jag är jätte nöjd med samarbetet med Arja Joelsson. Tack! Med hälsningar, Sigita