Gunnar Schüler

Gunnar Schüler

Gunnar Schüler är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Gunnar Schüler har varit registrerad mäklare sedan 2007-02. Gunnar Schüler har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.8. Gunnar Schüler har haft 31 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

27 omdömen om Gunnar Schüler

Christian C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gunnar Schüler en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Grind

läste situationen bra, maxade både på min, köparens och hans förväntan.

Roger N
Sålde sitt hus med hjälp av Gunnar Schüler en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Rånäs

Bra och mycket kunnig mäklare om fastigheter

Linda V
Rånäs

Ja, var kan man säger. Han varken trevligt och bra bemötande, han ger feedback till oss när vi undrar om något så fick vi det utan att vänta så långt för att få svar på den. Vi hade önskat att få mer men det blir som det blir. Vi är nöjd ändå att stugan är såld och allt gick bra till slutet.

Kicki A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gunnar Schüler en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Centralt

Mycket inlyssnande till våra behov och vi fick den lägenhet vi ville ha. Proffsigt, snabb och alltid tillgänglig.

Helena C
Björkö

Redan vid första mötet så kände vi förtroende och ett engagemang. Gunnar har hela tiden varit tillgänglig och gett oss löpande information. Hjälpsam i alla frågor vi haft. Verkligen varit noga med att ge en korrekt beskrivning av vårt hus till köparna. Gunnar har ett pedagogiskt sinne! Varit ett stort stöd för oss som inte är så kunniga i affärer och ett stort plus har varit hans sinne för humor!

Emilia S
Köpte sitt hus med hjälp av Gunnar Schüler en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Hallstavik

Otroligt hjälpsam, och snabb på att svara. Öerhört Trevlig

Agneta L
Edsbro

Upplevelsen av Gunnar var odelat positiv. Kunnig och engagerad.

Johan J
Rimbo

Vi är mycket nöjda med att ha sålt vår bostad med Gunnar, han var mycket engagerad och vi hade en tät kommunikation genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera!

Mats U
Björkö

Allt gick hur smidigt som helst. Proffsigt hela vägen. Tryggt och säkert. Kunde inte ha varit bättre.

Göran P
Centralt

Snabb och smidig handläggning av affären.