Effektiv och seriös och därtill pigg, glad, lättpratad och trevlig. Sålde mitt hus på två och en halv månad. Excellent
Jonas Ericsson
Jonas Ericsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
.Jonas Ericsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Jonas Ericsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 90 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Ericsson har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
90 omdömen om Jonas Ericsson
Tack snälla Monica för för fina ord. Det var så himla roligt att få hjälpa dig till en bra köpare. Vi hörs :-) / Jonas
Jonas gjorde ett super bra jobb och hjälpte oss att sälja vår fastighet. Kan gott rekommendera Jonas på Svensk Fastighetsförmedling i Norrtälje.
Jonas var supertrevlig, professionell och informativ hela vägen från visning till kontraktsskrivning. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera!
Snabb och smidig försäljning till beräknat pris. Gör ju inget att många goda skratt uppkommit under försäljningen. Även köparen uttryckte sig positivt om Jonas, bevis på att även visningen varit bra!
Jonas är snäll och trevlig. Alltid hjälpsam. Har hjälpt oss att båda köp och försäljning av vila 😀 /Familjen med Z
Väldigt nöjda, glad och hjälpsam.
Jag är mycket nöjd med mäklaren som genom hela processen var vänlig, omtänksam och professionell. Med sin positiva inställning och stora kunskap gjorde hen försäljningen både smidig och trygg. Det kändes verkligen att hen var mån om både mig som säljare och spekulanterna, och jag är glad att fastigheten blev såld på ett så bra sätt. Rekommenderas varmt!
Tack snälla för fina ord. Ha det bäst!
Erfaren och kunnig på marknaden i Norrtälje.
Tack för fint omdöme :-) Vi hörs och ses snart igen/ Jonas
Genuint, ärligt och professionellt bemötande. Vi är 100 % nöjda med processen tillsammans med Jonas och Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje.
Tack för fina vitsord. Vi ses och hörs snart igen. Allt gott! / Jonas
Smidig affär av proffsiga Jonas.
Tusen tack Lisa!!! Så roligt att ni ni köper tomten. Allt gott!!