Pernilla Ekestolpe

Pernilla Ekestolpe

Pernilla Ekestolpe är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Pernilla Ekestolpe har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Pernilla Ekestolpe har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.7. Pernilla Ekestolpe har haft 19 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

24 omdömen om Pernilla Ekestolpe

Sedan starten hos Reco 2024
Gunilla L
Sålde sin stuga med hjälp av Pernilla Ekestolpe en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Nabbo

Vi är jättenöjda med Pernilla som nu har sålt vårt hus! Hon är trevlig, kunnig, lätt att prata med och vi har fått löpande info hela tiden efter visningarna mm. Allting har gått väldigt smidigt och vi är tacksamma att huset nu är sålt innan vintern! Jag rekomenderar henne gärna vidare till andra kunder.

Lena A
Blidö

Mycket trevlig och noggrann. Lätt att nå per telefon. Ger bra råd vid försäljning. Lätt att kommunicera med. Skulle gärna rekommendera henne till den som behöver en mäklare.

Ronnie T
Köpte sin stuga med hjälp av Pernilla Ekestolpe en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Blidö

Pernilla är mycket trevlig och kunnig mäklare. Affären gick snabbt och smidigt som var överraskande men uppskattat. Det enda som sänkte betyget från 5 till 4 stjärnor är den tekniska biten men det är nog mer generellt inom mäklar branschen. Bra jobbat!

Jari Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Pernilla Ekestolpe en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Tulka

Pernilla är riktigt bra och proffsig mäklare. Lyssnade in oss och sedan hade vi en bra dialog om försäljningen. Vi ville få huset sålt så fort som möjligt men var införstådda att försäljningen kan ta längre tid. Huset blev såld efter ca 8 veckor. Pernilla var mycket engagerad i samband med försäljningen. Kom med bra tipps hur vi skulle göra inför försäljningen. Vi träffade 3 mäklare. Pernilla valde vi och är glada för detta och hon har gjort bra jobb.

Hans M
Hallstavik

Trevligt och professionellt bemötande Kunnig om intresset för området Snabbt handläggande Rekommenderas

Camilla B
Köpte sitt hus med hjälp av Pernilla Ekestolpe en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Hallstavik

Trevlig Tillmötesgående Positiv Trygg Genuin

Britt Elisabeth P
Senneby

Bara goda erfarenheter av henne. Skulle absolut rekommendera henne till vänner och bekanta.

Jens J
Björnösund

Kunnig erfaren och trygg.vi var nöjda med fin kontakt och kommunikation.

Tony S
Spillersboda

Hon har gjort ett gediget jobb från början till slut. Jag är jättenöjd med hennes jobb

Anette O
Trästa

Pernilla svarade snabbt på tillrop och skaffade fram den info som vi sökte.