Sophi Eriksson

Sophi Eriksson

Sophi Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Sophi Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Sophi Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.8. Sophi Eriksson har haft 37 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

35 omdömen om Sophi Eriksson

Sedan starten hos Reco 2024
Michael M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sophi Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Norrtälje

Påläst, ordning och reda , trevligt bemötande

Mimmi L
Köpte sitt hus med hjälp av Sophi Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Proffsig och trevlig. Snabba puckar

Anne T

Trevlig, hjälpsam och proffisionell

Nils Anders Tobias V
Sålde sin stuga med hjälp av Sophi Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Edsbro

Otroligt tacksam över att ha använt Sophi!

Johannes C
Sålde sitt hus med hjälp av Sophi Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Bolkadalen

Ett varmt, kompetent och trevligt bemötande som passade oss perfekt

Felicia V
Norrtälje

En mycket trevlig, positiv och engagerad mäklare som höll oss väl informerade genom hela försäljningen. Hon hade god kommunikation, återkopplade kontinuerligt efter visningar och höll oss uppdaterade om intresset för bostaden. Vi är mycket nöjda och rekommenderar henne gärna vidare.

Naima Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sophi Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Vigelsjö

Hon är professionell och snäll

Alexandra H
Rimbo

Sophi har vart suverän, lätt att prata med och snabb på att återkoppla. En påläst mäklare.

Sara N
Köpte sin stuga med hjälp av Sophi Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Norrtälje

Mycket bra. Var uppväxt i samma område som vi köpte i så hennes kunskap om det var toppen. Hade svar på alla praktiska frågor och har varit väldigt tillgänglig efteråt för frågor som kommit upp. Väldigt hjälpsam. Jag har inget att anmärka på.

Monica A
Rimbo

En mäklare utöver det vanliga. Lyhörd, synnande och empatisk, alltid lätt att nå. Upplevdes som kunnig om situationen/marknaden. Skulle definitivt använda henne igen och rekommendera henne.