Påläst, ordning och reda , trevligt bemötande
Sophi Eriksson
Sophi Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
.Sophi Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Sophi Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.8. Sophi Eriksson har haft 37 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
35 omdömen om Sophi Eriksson
Proffsig och trevlig. Snabba puckar
Trevlig, hjälpsam och proffisionell
Otroligt tacksam över att ha använt Sophi!
Ett varmt, kompetent och trevligt bemötande som passade oss perfekt
En mycket trevlig, positiv och engagerad mäklare som höll oss väl informerade genom hela försäljningen. Hon hade god kommunikation, återkopplade kontinuerligt efter visningar och höll oss uppdaterade om intresset för bostaden. Vi är mycket nöjda och rekommenderar henne gärna vidare.
Hon är professionell och snäll
Sophi har vart suverän, lätt att prata med och snabb på att återkoppla. En påläst mäklare.
Mycket bra. Var uppväxt i samma område som vi köpte i så hennes kunskap om det var toppen. Hade svar på alla praktiska frågor och har varit väldigt tillgänglig efteråt för frågor som kommit upp. Väldigt hjälpsam. Jag har inget att anmärka på.
En mäklare utöver det vanliga. Lyhörd, synnande och empatisk, alltid lätt att nå. Upplevdes som kunnig om situationen/marknaden. Skulle definitivt använda henne igen och rekommendera henne.