Peter Pedersen

Peter Pedersen

Peter Pedersen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östermalm

Peter Pedersen har varit registrerad mäklare sedan 2009-03. Peter Pedersen har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 4.9. Peter Pedersen har haft 10 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

72 omdömen om Peter Pedersen

Sedan starten hos Reco 2021
Anette D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Peter Pedersen en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Gärdet

Mycket trevligt och professionellt bemötande. Tydlig med förväntningar och process. Snabb och bra process.

Jonas T
Gärdet

Peter har gjort ett mycket professionellt jobb under hela processen. Han är mycket kompetent, han har mycket goda insikter om den lokala marknaden och ett starkt affärssinne. Från det första mötet som han genomförde mycket professionellt och hela vägen till att vi signerade kontrakt med köparna så har han varit med och guidat oss genom vad som är en mycket omvälvande tid. Dessutom är Peter också en mycket trevlig och behaglig person vilket bidrar till det goda helhetsintrycket.

Helén B
Gärdet

Stort tålamod, kunnig och snabb att svara på alla frågor som vi hade.

Pernilla A
Vasastan Östermalm

Peter var proffsig, lyhörd, erfaren, lugn, informativ, alltid nåbar och alltid ett steg före. Peter uppfyllde alla mina förväntningar - helt exemplarisk! Jag rekommenderar Peter varmt till er som söker en pålitlig mäklare.

Erik E
Gärdet

Peters engagerade och effektiva insats ledde till en snabb försäljning med lyckat resultat. Betyget blir en solklar femma.

Lars B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Peter Pedersen en del av Svensk Fastighetsförmedling Östermalm
Östermalm

Trevligt och kunnigt bemötande. Realistiska och insiktsfulla inspel.

Nils R
Nedre Gärdet

Mycket bra! Snabbt och smidigt och väldigt trevliv!

Lena E
Nedre Gärdet

Peter synkar & säkerställer att kunden får all uppmärksamhet för å sen erbjuda bästa alternativ. Peter ger det lilla extra.. alltid tillgänglig och positiv. Jag känner trygghet i Peters ledarskap.

Jan T
Nedre Gärdet

Trevligt och bra bemötande från början till såld lägenhet. Snabb att svara och hjälpsam på alla sätt. Mycket engagerad i processen.

Madelene N
Birkastan

Tillgänglig, kommunikativ och tydlig. Gjorde allt för att processen skulle bli så smidig som möjligt. Även nu efter kontrakt! 5/5!

Svar från Peter Pedersen

Tack Madelene! Nu jobbar vi för en smidig målgång... Det är en grymt trevlig lägenhet du kommer flytta till.