Lars Åström

Lars Åström

Lars Åström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Lars Åström har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Lars Åström har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 258 omdömen med ett betyg på 4.9. Lars Åström har haft 49 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

258 omdömen om Lars Åström

Sedan starten hos Reco 2020
Nils I
Sålde sin bostad med hjälp av Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Slammermora

Bra o trrvligt bemötande Bra uppföljning efter visninarna. En trevlig och bra mäklare. Tack för bra utfört arbete.

Magnus B
Köpte sitt hus med hjälp av Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Gälön

Som kund är jag mycket nöjd med hela processen kring bostadsaffären. Lars har varit lätt att få kontakt med, tydlig i sin kommunikation och alltid snabb med att återkoppla. Jag upplevde honom som både kunnig och professionell, vilket gjorde att jag kände mig trygg genom hela affären. Kan varmt rekommenderas.

Margareta S
Slammermora

Lars är lugn, bra på att förklara, följa upp efter visningar /Margareta

Kurt S
Köpte sin bostad med hjälp av Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Slammermora

Lars Åström på svensk fastighetsförmedling va bra lätt att få tag på och han hörde av sig snabbt stug afären är vi nöjda med .Han förklarade bra på kontrakt skrivningen .

Erik Gustaf R
Sålde sitt hus med hjälp av Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Norrfjärden

Vi fick direkt ett bra intryck av Lars. Väldigt trevlig och kunnig. Om alla rekommendationer var bra är svårt att bedömma, men vi ville inte ha en långdragen procedur och det blev det inte heller.

Helena T
Norrfjärden

Mycket sympatisk mäklare. Verkar vettig och klok.

Oscar S
Hortlax

Rekommenderar verkligen att anlita Lars vid en eventuell försäljning👍🏼

Anders J
Norrfjärden

Proffsigt bemötande på ett ödmjukt sätt. Jag fick bra tips och råd inför och under försäljningen. Det blev en fin annons och fina bilder på huset och jag hoppades att försäljningen skulle gå smidigt vilket den gjorde.

Sarah P
Svensbyn

Lars är väldigt trevlig och professionell! Allt gick väldigt snabbt och smidigt!

Erling L
Centralt

Fantastisk person att gjöra affär med