Kändes väldigt tryggt att ha Sandra som mäklare! Hon är professionell! Lättillgänglig! Snabba svar och väldigt medgörlig! Vi är så nöjda!
Sandra Vidgren
Sandra Vidgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå
.Sandra Vidgren har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Sandra Vidgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.6. Sandra Vidgren har haft 59 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
34 omdömen om Sandra Vidgren
Sandra har ett väldigt bra bemötande och är väldigt lättillgänglig. Hon är bra på att höra av sig med uppdateringar och ta reda på saker. Däremot upplevdes hon inte som påläst, kunnig och ger ett oseriöst intryck. Jag är van att ålder på vitvaror och liknande är med redan i annonsen och det är något som saknats i flera av hennes annonser och ingenting hon haft koll på när man frågat henne utan något hon varit tvungen att kolla upp. Redan när vi bokade in visningen fick vi informationen att det var förberett för tvättmaskin,...
Tack för att du tog dig tid att lämna ett så utförligt omdöme. Jag uppskattar verkligen både din positiva feedback kring mitt bemötande och tillgänglighet, men också att du delar med dig av sådant som du upplevde kunde ha fungerat bättre. Information i annonserna och vikten av att ha så mycket fakta som möjligt framme redan från början är av största vikt även för oss som mäklare men ibland saknas information av förklarliga skäl och ibland är det inte möjligt att kunna leverera allt utförligt på grund av att det saknas uppgifter,...
Sandra har varit så hjälpsam. Smidig och lätt att ha kontakt med☺️
Jättetrevlig och tillmötesgående
Hon är professionell och mycket duktig och en trevlig person och dessutom väldigt bra som mäklare.
Vi tycker hon varit bra engagerad och snabb i beslut och trevlig person
Sandra är väldigt engagerad och lyhörd för mig kundens önskemål. Glad och mycket trevlig.
Super duktig, trevlig och kunnig. Bra att ha och göra med. Jätte nöjd med Sandra.
Snabb, effektiv bra på att förklara och förmedla vad som händer vid en husförsäljning. Bra uppdatering vad som kommer att hända, bra handledning om vad man har för alternativ vid försäljningen.
Vi är mycket nöjda med hur vårat husköp. Sandra skötte försäljningen och återkoppling mycket bra.