Martin Belina

Martin Belina

Martin Belina är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Martin Belina har varit registrerad mäklare sedan 2011-11. Martin Belina har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 185 omdömen med ett betyg på 4.9. Martin Belina har haft 14 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det kan låta klyschigt, men det som driver mig och ger mig de största kickarna är att hjälpa säljare till
bästa möjliga affär och köpare till sitt drömboende. Jag älskar att göra bra bostadsaffärer, affärer
som är bra för alla inblandade parter!

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Mig väljer den säljare som väljer att satsa på slutresultatet i sin kanske största affär. Jag kommer
förmodligen inte lämna marknadens billigaste mäklararvode, men det är heller inte min och Svensk
Fastighetsförmedlings ambition. Precis som i alla andra branscher skiljer sig tjänsteutbudet (och
därmed resultatet) mellan LÅGPRIS och KVALITET. Den kund som väljer att samarbeta med mig gör
det på grund av en hög kvalitet, god struktur och det bästa möjliga slutresultatet.

Vad gör du helst på fritiden?
Mitt absolut största fritidsintresse, om man nu ska hitta något, är matlagning. Gärna med massa
specialprylar och långa processer. Just nu brinner jag för fermentering och långkok med vällagad
fastfood och koreansk matlagning kommer alltid ligga nära hjärtat.

Hur ser din drömbostad ut?
Lätt fråga! Min drömbostad är Madickens hus i de klassiska Astrid Lindgren-filmerna. Trähus med
spröjsade fönster, kakelugnar, kalkstensgrund (med plats för vinkällare) men med en massa dolda
smarta-hem-lösningar.

2022-06 - 2023-05

185 omdömen om Martin Belina

Sedan starten hos Reco 2016
  • sålde sitt hus med hjälp av Martin Belina en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Hentorp
    2023-04-13 Verifierad kund
    Martin har genom hela processen haft ett professionellt och tillmötesgående bemötande. Han har varit tillgänglig på mail och telefon och återkopplat snabbt genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Martin som mäklare!
    Hanna! Stort tack för ditt fina omdöme och tack för ert upprepade förtroende! All lycka framåt nu!! /Martin Martin Belina
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Martin Belina en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Hentorp
    2023-04-13 Verifierad kund
    Proffsigt och lugnt bemötande i all kontakt vi haft med Martin som köpare. Vi har känt oss trygga i hela processen. Starka rekommendationer!
    Stort tack för ditt fina omdöme och för ett gott samarbete genom affären, Amelie! Ett stort grattis också till ert nya fina hus, här kommer ni trivas alldeles utmärkt! /Martin Martin Belina
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Martin Belina en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Lunden
    2023-03-24 Verifierad kund
    Oehört trevlig och tillmötesgående. Han hade is i magen när vi inte hade de vilket resulterade i en bättre affär än vi förväntat oss. Väldigt bra val att välja Martin till sin mäklare!
    Stort stort tack för ert förtroende i affären, glad att ni känner er nöjda med resultatet! Full fart framåt mot nästa steg i livet! /Martin Martin Belina
    • Lunden
    2023-03-23 Verifierad kund
    Vi är jättenöjda med Martin som vår mäklare, fick bra respons på allt.
    Tack Linn!! Det har varit ett rent nöje att få hjälpa er med försäljningen. Gott samarbete hela vägen igenom och dessutom bra slutresultat. All lycka framåt nu!! /Martin Martin Belina
    • Västermalm
    2023-02-26 Verifierad kund
    Trevlig, effektiv och mycket professionell - jag rekomenderar absolut Martin.
    Stort tack för ditt fina omdöme Anneli! Glad för ditt förtroende genom hela affären. Hälsa moster Aija så gott från mig också! /Martin Martin Belina
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Martin Belina en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
    • Västermalm
    2023-02-25 Verifierad kund
    Martin är en mycket sympatisk man. Trevlig och korrekt, och med god kunskap inom sitt område .
    Han lever upp till alla krav man kan ha på en bra mäklare. Tacksam att ha få ha just honom som mäklare vid köpet. Vill rekommendera honom å det varmaste till andra köpare / säljare
    Stort stort tack, Åse! Det glädjer mig mycket att läsa och att ha fått hjälpa er med detta. Nu ska vi bara se till att lösa de sista bitarna. Stort tack för gott samarbete hittills! /Martin Martin Belina
    • Rosenhaga
    2023-02-14 Verifierad kund
    Martin är väldigt lugn och trevlig som person och ambitiös som mäklare och gör allt han kan för att se till att kunden får det den önskar utav både köp och försäljning tycker jag.
    Hej Pär! Stort tack för ditt omdöme och ditt upprepade förtroende. Det gläder mig mycket! All lycka nu på Bästkusten! /Martin Martin Belina
    • Annero
    2022-12-16 Verifierad kund
    Mycket trevlig och behjälplig.
    Stort tack för ditt fina omdöme och varnt välkommen till Skövde!! All lycka framåt!! /Martin Martin Belina
    • Frostaliden
    2022-12-13 Verifierad kund
    Vi är supernöjda med Martin! Vi har både köpt och sålt bostad genom Martin och är inget annat än helnöjda! Martin har ett grymt bra bemötande på alla sätt och vis och hela processen präglades av kundfokus, kvalitet och resultat. Martin var under en del av processen bortrest och vi fick då hjälp av hans Kollega Amanda Eek som vi också är SUPER nöjda med! All beröm till dem båda! Kontakten har vart utmärkt och alltid service och hjälp när vi har behövt det.

Vi skulle utan tvekan använda oss av både Martin och Amanda vid nästa affär!
    Wow, stort tack för ert fina omdöme!! Vi är glada att ha fått hjälpa till och jag är lite extra glad att det fungerade så bra trots att jag reste iväg under en del av processen. Visste att vi var i goda händer hos Amanda förstås. Njut nu, hela familjen, i ert nya fina boende!! /Martin Martin Belina
    • Skövde
    2022-11-25 Verifierad kund
    Fick ett mycket varmt och trevligt bemötande av Martin och man känner sig trygg när man har med honom att göra.
    Stort tack för ert omdöme, jag är glad att ni känt er trygga i processen! All lycka med ert nya fina radhus och allt annat nytt som är på ingång! :) /Martin Martin Belina