Jesper Danielsson
Jesper Danielsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
.Jesper Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Jesper Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-07 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Danielsson har haft 31 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
110 omdömen om Jesper Danielsson
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Jesper är väldigt trevlig och jag upplever honom som trygg och kunnig. Försäljningen gick snabbt och med ett resultat som överträffade mina förväntningar.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Jesper har under min lägenhets affär varit engagerad och tillmötesgående och kunnat svara på mina undringar och frågor snabbt .
Ser ut som att vi fortsatt kommer att kunna kommunicera och jobba ihop under resten av min lägenhets affär.
Med vänlig hälsning, Cerika -
sålde sitt hus med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Är så nöjd med Jesper som mäklare. Han var en klippa och en trygghet i vårat projekt att sälja vårat radhus. Jesper är alltid ärlig, vilket vi uppskattade otroligt mycket. Vi kände oss hörde och sedda genom hela processen. Tack! Skulle vi någonsin sälja igen är Jesper ett solklart val!
Jesper är mycket trevlig och inlyssnande. Han var alltigenom professionell i sitt bemötande. En mäklare som Inger förtroende för både säljare och köpare! Jag rekommenderar honom varmt.
Kände mig trygg med Jesper som mäklare, och som alltid fanns tillgänglig för alla typer av frågor!
grym på alla sätt
hjälpsam
snabb
kunning -
Mycket bra bemötande. Trevlig, ambitiös utan att synas vara stressad.
Underbar och trevlig mäklare som inte bara fick till försäljning till bra pris trots dalande bostadspriser utan även håller en lugn under den stressfulla tiden mellan köp och försäljning!
Underbar kille som jobbar väldigt effektivt och ordentligt, klart bästa mäklaren jag träffat
Mycket trevlig, klar och tydlig och hjälpsam.