Jesper Danielsson
Jesper Danielsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
.Jesper Danielsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Jesper Danielsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-07 och har fått 98 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Danielsson har haft 40 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 98 Läs vad Jesper Danielsson
skrev om Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Vi anlitade Jesper för värdering av våran bostad och vi kan varmt rekommendera honom. Jesper har ett trevligt bemötande, mycket kunnig och visade ett stort engagemang. Vi kommer inte att tveka på att anlita honom igen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Väldigt trevligt och korrekt bemötande.Fick genast känslan av att den här mäklaren litar jag på.Om jag framöver,skall anlita en mäklare så blir det Jesper.
sålde sitt hus med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Toppen från början till slut. Inget att klaga på överhuvudtaget. Vi är supernöjda.
Jesper är väldigt proffsig, trevlig, lyhörd och kunnig och svarar alltid snabbt på frågor eller funderingar. Den bästa mäklaren man kan ha tycker vi!
köpte sitt hus med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Kunnig och engagerad, han får saker gjort. Topp
Jesper gav ett seiöst och trevligt intryck. Alltid snabb och tillgänglig på att svara på frågor och ta reda på information.
Engagerad och trygg mäklare som guidat oss genom processen med säker hand.
Jag kan verkligen rekommendera Jesper om du funderar på att sälja ditt hus eller din lägenhet. Professionell och engagerad. Lyhörd kunnig och hjälpsam. Vi är supernöjda från första mötet genom hela processen till kontraktsskrivning.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Danielsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Fantastiskt duktig kille. 10/10
Lägenheten hann inte gå ut för försäljning. Med pga av en hög kännedom om området och ett brett kontaktnät så förmedlades min lägenhet mycket tidigare än jag hade trott. Det sparade mig otroligt mycket arbete och tid. Något som Jesper var tydlig med på mitt första möte med honom om hur han utför sitt arbete och varför han lyckas bättre än många andra med både nöjda köpare och säljare. Jag kan inget annat än att hålla med. Toppbetyg !