Jag kan varmt rekommendera Nicola som mäklare! Han är otroligt driven, kommunikativ och professionell genom hela processen. Dessutom en härlig person som verkligen gör sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och nöjd.
Nicola Grez-Pancetti
Nicola Grez-Pancetti är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
.Nicola Grez-Pancetti har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Nicola Grez-Pancetti har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 241 omdömen med ett betyg på 4.9. Nicola Grez-Pancetti har haft 39 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
241 omdömen om Nicola Grez-Pancetti
Nicola var mycket flexibel och tillmötesgående under hela processen. Han balanserar både köpare och säljares intressen på ett naturligt och förtroendeingivande sätt.
Vi har sålt många lägenheter och haft nöjet att lära känna många mäklare. Nicola Grez Pancetti var den i särklass absolut bästa mäklare i alla avseenden vi anlitat. Annika&Christer
Super trevlig, saklig och kunnig! Vi är mycket nöjda med Nicola.
Rekommenderar varmt Nicola som hjälpte mig sälja min lägenhet i Vasastan! Erfaren och påläst gjorde han sin yttersta för att få till en bra affär samtidigt som han höll mig välinformerad under processens gång. Kändes både tryggt och enkelt!
Vi har bara positiva saker att säga om Nicola! Alltid lika trevlig, tydlig och genuin. Superpositiv säljupplevelse.
Jag har varit på många visningar i mitt liv och sålt flertal bostäder i landet. Jag har under dessa aldrig mött en så trevlig mäklare om Nicola. Allt ifrån presentation av lägenheten, kommunikation efteråt samt signering och uppföljning. Jag rekommenderar ALLA som kan välja en mäklare att kontakta Nicola. Då kommer er process bli precis som ni vill ha den!
Nicola har varit så professionell och hjälpsam genom hela processen. Att köpa en första lägenhet är en stor och omvälvande upplevelse, men med Nicola känns allt enkelt, tryggt och säkert. Ingenting är omöjligt! Har man en gång gjort en affär med Nicola vill man alltid göra det. Nu vill vi inte flytta på ett tag, men nästa gång vi gör det bir det 100% med hjälp av honom! Tack!
Köpte via Nicola denna gång och har tidigare sålt via honom för några år sedan, väldigt bra i bägge dialoger och känns trygg genom hela processen.
Höll en uppdaterad på vad som hände och svarade snabbt på frågor. Professionell men även personlig