Patrick Björkman
Patrick Björkman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
.Patrick Björkman har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Patrick Björkman har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 69 omdömen med ett betyg på 4.9. Patrick Björkman har haft 21 försäljningar sen 2022-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-02 - 2023-01
69 omdömen om Patrick Björkman
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sin lägenhet med hjälp av Patrick Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Mycket trevligt och hjälpsam. oerhörd lätt att jobba med och få fram en affär, mycket trevlig första upplevelse
sålde sin lägenhet med hjälp av Patrick Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Patrick ingav ett förtroende direkt.
Under hela resan har detaljerat beskrivit vart vi är i processen.
Jag kommer rekommendera honom till vänner och bekanta. -
Den bästa!
Tydlig kommunikation samt snabb och smidig affär -
Vasastans proffsigaste mäklare!
Patrick var kunnig och rådig. Bra gjort av honom.
Jag har testat lite olika mäklare genom åren och Patrick är helt klart den bästa jag har haft. Lyhörd och otroligt noggrann. Det märks att han älskar sitt jobb.
Patrick är noggrann och effektiv. Vårt bemötande från Patrick är väldigt positivt och vi rekommenderar honom varmt till vänner eller utomstående.
Blev en snabb affär och vi hade inte så mycket med Patrick att göra. Det var vår dotters försäljning.
Väldigt proffsig och ett härligt bemötande! Marknaden är som den är men Patrick fick mig att känna mig väldigt trygg i mitt beslut!
Skicklig, ärlig och gör bra affär för kunden