Sam Öhrn

Sam Öhrn

Sam Öhrn är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan

Sam Öhrn har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Sam Öhrn har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 101 omdömen med ett betyg på 4.8. Sam Öhrn har haft 40 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

101 omdömen om Sam Öhrn

Sedan starten hos Reco 2023
Theodor J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sam Öhrn en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Kungsholmen

Vi är imponerade över Sams konstant trevliga-och professionella bemötande.

Lovisa E
Vasastan

Jag blev bemött på ett otroligt trevligt, proffsigt och tryggt sätt. Sam var alltid tillgänglig, lugn och väldigt lätt att prata med. Sam var engagerad, tydlig och höll mig uppdaterad genom hela processen. Allt kändes smidigt och genomtänkt, och jag kände mig delaktig hela vägen. Kort sagt: en toppenupplevelse! Sam gjorde hela försäljningen både enkel och trygg, och jag kände verkligen att han hade mitt bästa i fokus. Det märktes att han var erfaren och genuint engagerad i att få till ett bra resultat.

Niklas J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sam Öhrn en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Professionell och väldigt tillgänglig. Mycket bra bemötande på visningar.

Johan B
Gamla Stan

Jag träffade 4 mäklare inför min försäljning och valde Sam utifrån vad han presentera för upplägg. Jag är nöjd med Sams hantering av min försäljning ifrån fotografering till kontraktsskrivning

Léo K
Vasastan

Förstående, tillmötesgående och trevlig! Proffesionellt intryck under visningen.

Birgitta J
Vasastan

Trygg, realistisk och driven mäklare som rekommenderas varmt.

Aymé P
Gamla Stan

Professionell, trevlig, hjälpsam, med social kompetens.

Alejandro C
Gamla Stan

Sakligt, ödmjukt och korrekt. Mycket kundorienterad, tillgängligt och effektiv.

Feliks H
Vasastan

Profesionell, lyhörd och tillitsfull. Sam höll oss informerade på ett tryggt sätt och var engagerad genom hela processen!

Cecilia W
Vasastan

Sam är så lätt att samarbeta med, tar fin hänsyn till det man själv är uppe i som säljare, är okomplicerad och lätt att få tag på när saker dyker upp. Otroligt proffsig, kan varmt rekommendera!