Sofie Eriksson

Sofie Eriksson

Sofie Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan

Sofie Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Sofie Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 5.0. Sofie Eriksson har haft 36 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

51 omdömen om Sofie Eriksson

Sedan starten hos Reco 2024
Johan Lars-Owe W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofie Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Väldigt erfaren ,ansvarsfull och driven mäklare - vi är grymt nöjda!

Svar från Sofie Eriksson

Tusen tack Johan och tack för förtroendet!

Linn Rosenvinge W

Vilken stjärna du är Sofie!! Bästa mäklaren man kan tänka sig!! Du har utan att ens annonsera lyckats sälja vår lägenhet till ett pris som verkligen var över förväntan! Du är otroligt proffsig , tillgänglig, supertrevlig och gör det där lilla extra! Dessutom är du jordnära och man känner stort förtroende!! Vi rekommenderar Sofie starkt!! Hon gör ingen besviken!! Tusen Tack , Linn och Johan

Svar från Sofie Eriksson

Tusen tack för detta otroligt fina omdöme och tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen!

Moa A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofie Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Stockholm

Sofie har varit mycket trevlig och tillmötesgående.

Svar från Sofie Eriksson

Tack för det fina omdömet Moa! Grattis till er fina lägenhet :)

Leif G
Vasastan

Hårt jobbande tjej som levererar.

Svar från Sofie Eriksson

Tack för förtroendet och det fina omdömet!

Julia W
Vasastan

Vi hade den stora glädjen att ha Sofie som mäklare när vi köpte vårt första hem, och vi kunde inte ha önskat oss en bättre upplevelse! Hon var otroligt tålmodig med alla våra frågor, alltid tillgänglig och genuint engagerad genom hela processen. Sofie utstrålar både värme och professionalism, och hennes kunnighet och lugn fick oss att känna oss trygga i varje steg.

Svar från Sofie Eriksson

Stort tack Julia för ert fina omdöme! Det betyder mycket för mig och hoppas få hjälpa er i framtida bostadsaffärer. Grattis till en fantastisk bostad!

Simon H
Vasastan

Trevlig, påläst och ett bra stöd från början till slut. En person som ger ett bra intryck och som man litar på, vi rekommenderar Sofie starkt!

Leandro Delbono G
Vasastan

Snabbt och smidigt, bra resultat, rekommenderas varmt

Svar från Sofie Eriksson

Tusen tack Leandro för omdömet och för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen!

Jens B
Vasastan

Mäklarens uppgift är ju att tillvarata säljarens intressen, det gör Sofie på ett balanserat sätt då hon även förstår och kan se köparens perspektiv.

Svar från Sofie Eriksson

Tack Jens för omdömet och grattis till er fantastiska lägenhet!

Haydar A
Vasastan

Sofie var väldigt professionell och engagerad genom hela processen, alltid tillgänglig och lätt att ha kontakt med. Vi är supernöjda och rekommenderar henne varmt.

Svar från Sofie Eriksson

Tusen tack för det fina omdömet!

Johan H
Vasastan

Sofie Eriksson och teamet på Svensk Fastighetsförmedling i Vasastan gjorde ett fantastiskt jobb när jag köpte min första bostad. Som förstagångsköpare kände jag mig trygg genom hela processen tack vare deras professionella bemötande, tydliga struktur och smidiga hantering av visningar, kontraktsskrivning och kontakten med säljaren. 5 av 5 stjärnor – varmt rekommenderas!

Svar från Sofie Eriksson

Stort tack från oss allihopa för dina fina ord!