En mäklare som är mycket idog och håller en hög servicenivå. Kommer med förslag men är också mycket lyhörd när det gäller kunden och anpassar sig på ett mycket bra sätt.
Mina Rostvik
Mina Rostvik är mäklare på Svenska Mäklarhuset Uppsala
.Mina Rostvik har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Mina Rostvik har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 288 omdömen med ett betyg på 4.8. Mina Rostvik har haft 41 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
288 omdömen om Mina Rostvik
Trevlig och mycket professionell.
Mina var supertrevlig, professionell och fick mig att känna mig bekväm genom hela köpet.
Driven, engagerad, glad och trevlig, lyhörd o höll oss kontinuerligt uppdaterade genom hela processen. Hade en tydlig plan som hon stämde av löpande med oss.
Snabb i kommunikationen, engagerad och hjälpvillig!
Mina gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av min lägenhet. Hon var tillgänglig, lösningsorienterad och lätt att planera med. Väldigt engagerad i hela försäljningen. Rekommenderar starkt.
Vilken otrolig upplevelse det var att få hjälp med att sälja bostaden med Mina! Hon var lyhörd, snabb på bollen och trevlig.
Mina är supertrevlig, engagerad, påläst och framförallt väldigt professionell. Absolut en mäklare jag kommer anlita när jag ska sälja.10/10!
Mina var engagerad, hjälpsam och lyhörd under processen.
Mina är en otroligt duktig mäklare som jag har haft ett stort förtroende för.