Torvalla Bil LCV
4.5 i betyg av av
55 omdömen
Vi på Torvalla Bil LCV Haninge är en fristående bilverkstad som servar och reparerar husbilar, transportbilar, större lastbilar och entreprenadmaskiner. Vi är specialister på Fiat men tar emot alla sorters märken och fordon.
Vår serviceverkstad är unik och specialutrustad och har möjlighet att lyfta upp fordon som väger så mycket som 40 ton. Allt för att du ska få en så trevlig och problemfri semester med din husbil som möjligt. Självklart är vi med i Motorbranschens riksförbund vilket ger dig extra trygghet. Varmt välkommen in!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag55 omdömen om Torvalla Bil LCV
skrev om Torvalla Bil LCV
Bottenbetyg vad gäller installation av automatiska stödben på min husbil vilka numer är demonterade och reklamerade! En förstörd och kostbar säsong på alla sätt!
skrev om Torvalla Bil LCV
Fruktansvärt tillmötesgående personal, ” klämde” in vår husbil när en spridare krånglade trots fulltecknat schema , räddade utan tvekan vår semestertripp . Kan inte beröma nog mycket. Otroligt proffsigt :)
skrev om Torvalla Bil LCV
Helt utan intresse att ta hand om garantifel samt ett stötigt bemötande
skrev om Torvalla Bil LCV
Har använt dem för service samt för två reparationer. Vid trassel med växellådan och vid en krockskada. Hög teknisk kompetens, smidig handläggning och i båda fallen klara tidigare än utlovat.
Mvh/ Erland Bergfors -
skrev om Torvalla Bil LCV
Felsökning av felaktiga signaler från kontroll lampor, mycket provkörning och tester.. Andra verkstäder har försökt men gått bet, men Torvalla LCV AB fixade felet. Imorgon tillbaka för att få montera effektbox. Mkt trevligt bemöta i kundtjänsten och enkelt att få en tid som passar mig. Jag är ny kund och nöjd kund.
skrev om Torvalla Bil LCV
Alltid jätte bra trevlig bemötande
skrev om Torvalla Bil LCV
Snabb mycket proffsig hantering samt till rätt pris man reparerar istället för att byta hela enheter
Mycket bra
Kommer garanterat fortsätta vara kund och även rekommendera er
Tack -
skrev om Torvalla Bil LCV
Proffsiga och noggranna. Trevligt bemötande och hjälpsamma.
Har lämnat in husbil för service (stor och liten) och skaderenovering, i båda fallen med bra resultat. Kan varmt rekommendera dem! -
Bra bemötande
Snabba åtgärder
Bra information
Förtroendeingivande
Extra plus för sms:meddelanden när det är dags för service
Även julhälsningen med trisslotten - en liten sak ,men den visar att företaget har fokus på kunden även efter besöket. -
skrev om Torvalla Bil LCV
Bra och trevligt bemötande,och väl utförda arbeten.
skrev om Torvalla Bil LCV
Mycket trevligt och personligt bemötande!
skrev om Torvalla Bil LCV
Väl mött från första början med min husbil som ni bytt kamrem och gjort service på.
Klart mycket nöjd kund hos er. -
skrev om Torvalla Bil LCV
Alltid vänligt proffsigt bemötande. Lyssnar noga på vad som skall göras. Stora som mindre servicear i motorn på bilen. Jag har en husbil. Vi kontroll besiktning på Bilprovning körde personalen bort ventiler och TV-antenn på taket. Jag bad Torvalla besiktiga taket noga. De bytte allt på taket, även luckor. De tog kontakt med Bilprovning och mig för information och skickade fakturan till Bilprovning. Perfekt skött!
De har tidigare hjälpt med montering av lampor inne, vattenläckage, uppsättande av aluminium -kanal till förtält. Ingen gör detta bätre än Johan på Torvalla i Haninge. Stor eloge! Högsta betyg.
Kommer att anlita dem igen när jag kommer hem från nuvarande Spanien-resa. Några småsaker behöver fixas.
Med vänlig hälsning, Margrethe Lundqvist -
skrev om Torvalla Bil LCV
Alla har varit tillmötesgående och inriktade på att ge god service. Ger ofta lite mer än jag ”förväntat”. Grundservice två gånger, montering av Alko fjädringspaket, småreparationer etc. alla kontakter har präglats av en vänlig och lättsam attityd från Torvalla personal.
Byte kamrem . Service o påfyllning ÀC .Div tips ang bilen
skrev om Torvalla Bil LCV
Har gjort service och akutlagning av husbilen. Fick otroligt bra och snabb service framför allt vid akutlagningen
skrev om Torvalla Bil LCV
Just nu kan jag inte rekommendera LCV lagat bromsar för massa pengar och sen bli underkänd på besiktning uselt😝
skrev om Torvalla Bil LCV
Bärgare körde bilen till verkstaden i fredags.
Nu vid 09:00 på måndagen ringer en mycket trevlig ung man.
Han informerar mig noga om vad som gjorts med bilen och besvarar mina frågor.
Ett mönster uppdrag har de gjort en än gång. -
skrev om Torvalla Bil LCV
Bra mottagande, jobbet utfört i tid
skrev om Torvalla Bil LCV
Service både personbil och husbil nöjd i stort med service
Bra bemötande
Bra rekommendationer
Väl utfört arbete -
skrev om Torvalla Bil LCV
Snabb bra service och prisvärd
skrev om Torvalla Bil LCV
Alltid trevligt bemötande,senaste problemet var el.vilket dom lagade fort.Mycket nöjd med dom. Mvh Tom.
skrev om Torvalla Bil LCV
Mycket bra service och trevligt bemötande. Rekommenderar gärna företaget.
skrev om Torvalla Bil LCV
Reparation, Alltid, mycket gärna, Dom utför Alltid akuta servicearbeten med kort varsel, mao STÄLLER UPP
Husbilsservice. Fungerade bra.
Rekommenderas. -
skrev om Torvalla Bil LCV
Bra bemötande. Har fått service och reparationer.
Kunnig personal. -
skrev om Torvalla Bil LCV
Lämmna på service bra o snabbt o bra arbete kan rekommendera dom
skrev om Torvalla Bil LCV
Väldigt bra bemötande och servicen är den bästa
Ringde in o ville info
Bilhandlare sa att han ringer det blev inga samtal från Fiat o jag ha köpt 4 st doblo 2016 ville köppa nya -
skrev om Torvalla Bil LCV
Behövde hjälp med oljebyte i vår husbil. Ringde och fick tid till nästa dag. När jag kom så blev jobbet gjort medans jag tog en kopp kaffe. Förutom oljebytet fixades två enkla felmeddelanden som fanns i bilens display.
Vid de tidigare tillfällen jag varit på denna verkstad har jag alltid blivit proffsigt behandlad. Det är därför jag gärna låter dem göra servicejobben på husbilen. -
skrev om Torvalla Bil LCV
Helt ok. Trevlig personal.
Byte av olja o filer tog inte lång tid. -
skrev om Torvalla Bil LCV
Snabb och bra service skit när nästan ny bil går sönder men garantin tog hand om den kostnaden. Fick lånebil under tiden så det funkade bra ändå.
Helt ok.....................................
skrev om Torvalla Bil LCV
Hjälp med ström till husbilsdelen. Kunniga där Megaverkstad misslyckats.
Trevligt bemötande. -
Bra service och ett föredömligt bemötande. Kan varmt rekommendera Torvalla LCV
skrev om Torvalla Bil LCV
Har vid flera tillfällen servat husbilen. Blivit trevligt bemött, varit nöjd med servicen, klar på utsatt tid samt fått SMS när det varit dags att hämta bilen.
skrev om Torvalla Bil LCV
Dyra, men vilken verkstad är inte det
skrev om Torvalla Bil LCV
Bra och proffsigt mottagande, snabb och bra service och man blev uppringd och tillfrågad innan något utöver vanliga servicen utfördes. Vår husbil blir stammis här!
skrev om Torvalla Bil LCV
Bokade en service på min husbil.
Trevligt bemötande och lätt att boka.
Fick en ungefärlig prisuppgift.
Snabb och proffsig service med trevlig personal. -
Bra o snabb service.
Vänligt o proffsigt bemötande. -
Kunniga trevligt bemötande prisvärt
skrev om Torvalla Bil LCV
Har haft våran husbil på service två gånger och har fått ett trevligt bemötande och en bra utförd service var gång.
skrev om Torvalla Bil LCV
Jag fick ett bra bemötande och det mesta ordnat på min service men jag fick ett felmeddelande innan jag lämnade in bilen som dom släckte när dom servade och sade att det var ok men det återkom omgående , Jag får återkomma när det passar in för er.
skrev om Torvalla Bil LCV
Hej. Vi är glada för god sörvis mig och bilen 💥
skrev om Torvalla Bil LCV
Bra bemötande och snabba åtgärder
skrev om Torvalla Bil LCV
Fungerar utmärkt varje gång. Snabba och service-minded.
skrev om Torvalla Bil LCV
Bra bemötande, fick skjuts till station efteråt .
Husbilen var inlämnad för krockskada . vissa delar missade man att beställa med det löste dom snabbt. -
skrev om Torvalla Bil LCV
Bra bemötande och handläggning.
skrev om Torvalla Bil LCV
Jag lämnade in min husbil för service/oljebyte och väntade medans arbetet utfördes. Personalen var mycket trevliga och svarade på frågor och undringar jag ställde. Jag har inget annat än gott att säga om verkstaden och dess personal :)