Nathalie Jensen
Nathalie Jensen är mäklare på Unik Fastighetsförmedling
.Nathalie Jensen har varit registrerad mäklare sedan 2019-04. Nathalie Jensen har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 279 omdömen med ett betyg på 4.9. Nathalie Jensen har haft 89 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
279 omdömen om Nathalie Jensen
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sin lägenhet med hjälp av Nathalie Jensen en del av Unik Fastighetsförmedling
Nathalie har varit väldigt tillmötesgående och proffsig i bemötandet. Har inget negativt att säga om henne!
Nathalie var väldigt flexibel och ordnade en privat visning åt mig då jag inte hade möjlighet att komma till ordinarie visning. Lätt att ha att göra med i övrigt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Nathalie Jensen en del av Unik Fastighetsförmedling
Nathalie var väldigt professionell under hela mäklarprocessen och gjorde mig trygg som säljare under hela processen. Duktig och lyhörd, som ser till att allt blir perfekt från detaljer till de stora perspektiven. Kan starkt rekommendera Nathalie som mäklare, hon gör ett riktigt bra jobb!
Engagerad, serviceinriktad och snabb.
Nathalie hjälpte mig sälja min lägenhet innan visning på ett snabbt och smidigt sätt. Lyhörd, trevlig och enkelt att samarbeta med! Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande, bra, tydligt och tät kommunikation. Tillgänglig för att svara på frågor.
Vi tycker Nathalie har gjort ett superjobb!
skrev om Nathalie Jensen en del av Unik Fastighetsförmedling
Kan varmt rekomendera Nathalie och Unik om ni går i sälj-tankarna kring er bostad. Nathalie var både profssionell och trevlig genom alla steg i processen. Kändes som man fick en riktig bra upplevelse rakt från början till slut.
Super nöjd med Nathalie! Allt gick så smidigt till
Blev uppdaterad regelbundet och hon höll verkligen det hon sa! :)
rekommenderar starkt! -
Nathalie är mycket socialt kompetent, professionell i sitt bemötande och en förtroendeingivande mäklare. Rekommenderas!