Rasmus Logärd
Rasmus Logärd är mäklare på Unik Fastighetsförmedling
.Rasmus Logärd har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Rasmus Logärd har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 58 omdömen med ett betyg på 5.0. Rasmus Logärd har haft 20 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-08 - 2023-02
58 omdömen om Rasmus Logärd
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Logärd en del av Unik Fastighetsförmedling
Bästa mäklaren i stan! Vi har valt att anlita honom igen efter en tidigare försäljning då vi var extremt nöjda och han har inte gjort oss mindre imponerade denna gång. Succé!
Vi är mycket nöjda med Ramus som är trevlig, snabb och serviceminded. Mötte alla våra förväntningar och fixade även en förhandsvisning vilket uppskattades. Skulle varmt rekommendera Rasmus vidare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Logärd en del av Unik Fastighetsförmedling
Vi är väldigt nöjda med Rasmus som jobbade på hårt för att få till en försäljning trots en tuff marknad.
Professionell, artig, snabb och effektiv.
Rasmus made buying apartment such a smooth thing. I am very new to buying an apartment but still he explained everything very simple from beginning till the end. He was very helpful through the process and solved all problems in the best way possible. Highly recommend!
Rasmus får 5/5 av mig då han alltid varit engagerad och lyhörd. Han ger ett glatt och positivt intryck och är duktigt på att lyssna och ge råd. Mycket skicklig mäklare med passion för sitt jobb:)
Rasmus har som mäklare varit fantastisk duktig att inom kort förmedla vår bostad i Solna.
Jag är verkligen nöjd med hans insatser. -
Jag är väldigt nöjd av Rasmus insats för att förmedla vår lägenhet. Under en kort tid kunde han hitta några som var intresserade av lägenheten och ganska väldigt snabbt kunde vi skriva på kontraktet.
Bra gjort! Vi tackar dig Rasmus. -
Rasmus är i särklass den bästa mäklaren vi har haft att göra med. Grymt service minded, en jäkel på att sälja och med en enorm kunskap om Sundbyberg. Han kommer att få förmedla alla våra bostadsaffärer i Sundbyberg i framtiden!
Jag är så tacksam för att jag har haft möjlighet att arbeta med en så professionell och kunnig mäklare som Rasmus. Hans positiva inställning och engagemang för att hjälpa mig genom hela försäljningsprocessen har gjort allt så mycket lättare för mig. Han har alltid varit tillgänglig, tålmodig och har gjort allt han kan för att säkerställa att min försäljning var en framgång.