Trevlig, snabb och väldigt kunnig i sitt arbete.
Notar
Snabb, proffsig och ett väldigt bra bollplank. Hanna lyssnade in och förstod vad vi ville med vår försäljning och fick skapade ett bättre slutpris än vad vi först hade räknat med.
Proffsig och erfaren. Hanna är tydlig och enkel att ha att göra med.
Super hjälpsam och jätte härlig! Är mycket nöjd
Vi blev bemötta på det besta möjliga sättet. Vi hade bra förväntningar i början och dem levde mäklaren 100% upp. Han är en trevlig, kunnig och bra mäklaren, som vid köpet av bostaden, visade allt som en mäklare skulle göra.
Alldeles utmärkt mäklare som lyssnade på oss som köpare också.
Trevlig, hängiven, driven - en pärla till mäklare!
Vi är supernöjda med Ehsan! Under hela processen med vårt första husköp har han varit professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med. Vi har känt oss trygga från start, mycket tack vare hans raka och ärliga kommunikation och att han verkligen värnat om oss som köpare. Det har hela tiden känts som att han sett till vårt bästa, och den tilliten är inte självklar. Ehsan har gjort processen både tydlig och smidig, och vi har verkligen uppskattat hans sätt att arbeta. Vi kan varmt rekommendera honom!
Toppen mäklare!! Trevlig, proffsig och tillgänglig!
Trygg och schysst i sitt bemötande. Aktiv utan att vara för "på" .
Mycket Trevlig och tillmötesgående.
Ett mycket gott bemötande- kunnig, professionell och flexibel med synnerligen snabb respons på sms och/eller mail under hela försäljningsprocessen. Kommunikationen med oss säljare var alltigenom mycket god, något vi värderar högt! Ehsan svarade fullt upp till våra högt ställda förväntningar på försäljningsprocessen, och vi kan varmt rekommendera Ehsan till andra!
Ilirjana är en fantastisk mäklare. Hon är proaktiv, effektiv och en extremt vänlig person. Skulle definitivt rekommendera henne!
Jag är väldigt nöjd med samarbetet med Johanna Lindbäck. Hon var professionell, lätt att prata med och höll mig uppdaterad under processen. Rekommenderar henne starkt :)
Ödmjuk och lyhörd säljare som lyssnade noga på köparens krav och villkor.
En i alla led lyckad försäljning som gick snabbt och effektivt med bra betalt för vår lägenhet. Ehsan hade även mycket duktiga samarbetspartners för städning, magasinering och styling etc. Kan varmt rekommendera honom både för säljare och köpare. /Per
Jag är supernöjd! Supertrevlig, väldigt kunnig samt rak och ärlig. Förväntade mig ärliga svar på visningen och det känner jag verkligen att jag fick. Informativa svar på alla frågor och jag lämnade visningen med en bra känsla! Snabb och tydlig respons! Klockrent! 10 av 10!
Vi är otroligt nöjda med Ilirjana under försäljningen av vår lägenhet. Hon har varit professionell, engagerad och väldigt kommunikativ genom hela processen. Vi kände oss trygga från början till slut tack vare hennes tydliga information, snabba återkoppling och effektiva organisering av visningar. Allt gick smidigt och vi uppskattade verkligen hennes tillgänglighet. Vi kan varmt rekommendera Ilirjana till alla som letar efter en driven mäklare! Stort tack för ett fantastiskt jobb!
Har både köpt och sålt med Eshan, känns lika tryggt åt båda håll. Professionell
Kompetent, trevlig, tillmötesgående.
Ehsan gör ett mycket genuint och förtroende fullt intryck. Han är väl förberedd när han kommer. Han kommunicerar snabbt och koncist. Han skapar en trygg och avslappnad miljö runt sig. Jag kommer att rekommendera honom till vänner.
Alltid lätt att få tag i. Förstod mina behov. Arbetade aktivt för att såväl säljaren som köparen blev nöjda med affären.
Proffsig, lyhörd, erfaren, bra timing, aktiv utan att vara för på.
Hela processen, från början till slut, har skötts på ett exemplariskt sätt.
She was very helpful and patient. We could receive answers to all our questions in time. We felt that she had a great experience and knowledge. We are glad and appreciate all her support and effort.
Jag är otroligt nöjd med min upplevelse med Ehsan som mäklare. Han är professionell, påläst och samtidigt driven och hungrig på ett sätt som ger förtroende. Försäljningen av min lägenhet gick snabbt – på bara 12 dagar – och till ett pris som överträffade mina förväntningar. Ehsan var alltid tillgänglig, gav tydliga råd och hanterade hela processen med stort engagemang. Kombinationen av kunskap, energi och noggrannhet gör honom till en mäklare jag varmt kan rekommendera till alla som vill ha en trygg och effektiv försäljning.
Vi sålde vår bostad med hjälp av Hamilton och kunde inte hitta en bättre mäklare för vår lägenhetsförsäljning! Försäljningen gick över förväntan och slutpriset blev mer än vad vi kunde hoppas på. Han var tydlig i kommunikation, tankar och mål för honom som mäklare och för oss som säljare. Söker ni en mäklare som är trevlig, målinriktad, transparant och trygg, då är Hamilton rätt för er! Absolut en mäklare vi kan rekommendera och anlita igen.
Proffsig, erfaren och lugn. Rekommenderar starkt!
Effektivt och professionellt!
Direkta hanteringen mellan oss och mäklaren har skett via min dotter som tillsammans med mig är köpare. Hon har uppgift att allt fungerat mycket bra med mäklarkontakterna.
Mycket bra hanterad försäljning av Ilirijana!
Köpte bostad av Hamilton som säljer mycket i Solna och då jobbar för en känd firma..detta blev ett fiasko, han är säljare såklart men ansvar skyldighet och information och hjälp vid problem katastrof, skulle aldrig någonsin anlita en mäklare som säljer en lägenhet med massor av fel, dolda fel, kända fel som säljaren och han hade diskuterat men som inget berättades i beskrivningen eller vid frågor om det finns några fel..han sa bara det e säljaren som ska upplysa sånt inte jag ( fast man ser dom lätt med egna ögon) att sälja bostad snabbt för sin provision och sälja med flera fel utan att upplysa köparen för att få stänga affären e katastrof, vid kontakt efteråt lyckades han ducka och säga han har inget ansvar.. det e alltid köpare o säljare inte mäklare.. skulle aldrig anlita eller köpa något av en person med den inställningen. vi fick noll hjälp, så vi läste på och tog det mesta med säljaren som erkände allt detta o visste om och sa han nämt det till mäklaren också.. säljaren var ej med på kontraktskrivningen så var endast mäklaren där som upplyste noll o bara ville göra en snabb affär utan några skyldigheter. vid kontraktsdagen saknades även flera nycklar och Hamilton *reagerade ej på det* utan gav en singelnyckel endast ..alla nycklar till säkerhetsdörrr borta och även resten av nycklarna,, men efter kontakt med säljaren lyckades vi få tillbaka en del... otroligt stor skämskudde på mäklaren utan ansvar eller moral och samvete vid affärer
Professionell och snabb process. Trevligt bemötande och det känns som hon vet vad hon gör. I detta fallet såldes lägenheten snabbt och taktiken som föreslogs verkar varit helt rätt.
Vi har köpt hus och Eddie var mäklaren. Han var allt tillgänglig för frågor och svarar alltid när man ringer. Vi är super nöjda!
Eddie Can är en trevlig och proffsig mäklare på Notar Huddinge. Rekommenderar honom varmt / Jenny & Stefan
So far so good. Vi är nöjda med Eddies hjälp vid försäljning. Trevlig, tydlig , snabb, glad kunnig.
Ehsan har varit en toppenbra mäklare. Från start visade han stort engagemang och satte upp tydliga mål med försäljningen. Han har varit tydlig i sin kommunikation genom hela säljprocessen och stöttat med positivitet genom hela säljprocessen. Trots att jag inte är helt nöjd med slutpriset, så är jag ändå väldigt nöjd med Ehsans insats utifrån förutsättningarna. Kan varmt rekommendera honom till andra.
Mycket professionell, god kommunikation och trevlig!
Hanna var en trygg, professionell och engagerad mäklare genom hela köpet av min lägenhet i Hammarby Sjöstad. Hon var lyhörd, snabb i sin kommunikation och skapade en smidig affär från start till mål. Rekommenderas varmt!
Vi är otroligt nöjda med Hanna som mäklare! Vi har verkligen uppskattat hennes tydlighet, återkoppling och engagemang genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Hanna till alla som ska sälja i Hammarby Sjöstad!
väldigt professionell och trevlig mäklare/firma. Vi fick svar på alla våra frågor och hjälp igenom hela processen, stark rekommederar.
“Excellent customer orientation with friendly support, even in matters that go beyond standard consultation. Ilirjana is very flexible and always willing to help.”
Trevlig, tillmötesgående och professionell! Saklig och kunnig vid kontraktsskrivning. Rekommenderar henne varmt!
Superbra samarbete. Allt gick smidigt och Ehsan känns kunnig.
Adrian otrevlig mäklaren han vill bråkar med kunden, efter jag skriv avtalet han svarade inte på meddelandet och han glömde skicka avtalet för att betala handpenning jag påminna honom för att han skickats efter 2 gånger, haft några fel på lägenheten jag ringde honom och han sa att jag måste ringa till köpare för att han upptagen ,jag sa att du måste göra det han börjar bråkar med mig , dåligt affär
Great support navigating the intricacies of contracts, bank loan promises, and mediation with sellers
Trevlig och lätt att samarbeta med. Effektiv och målfokuserad. Kan marknaden.
Ihärdig, effektiv och följsam.
Otroligt kompetent och vass. Hjälpsam genom hela processen.
Professionell, lyhörd och alltid tillgänglig för att svara på frågor
Bästa mäklaren jag någonsin har använt mig av i samtliga delar i försäljningsprocessen.
Vi fick otrolig bra hjälp av Hanna att hitta en ny lägenhet efter att vi sålt våran innan vi köpt något. Hon gick verkligen de extra milen för att hjälpa oss och löste det på ett mycket bra sätt! Vi kommer ta hjälp av henne igen!
Har hittills gjort ett mycket bra jobb och vi är nöjda.
Ilirjana var lugn, trygg och tydlig. Visade respekt för både säljare och köpare och fick till en affär väldigt snabbt. Ett nöje att få samarbeta med henne!
Ehsan är mycket lyhörd och tar gör alltid det lilla extra som får en som kund att känna speciell och trygg. Kan varmt rekommendera honom.
Ilirjana has been very helpful, understanding and patient but also knowledge and profesional. I don’t speak Swedish and I didn't fully understand how many things work here and she took extra time to explain and reassure me so I felt much more comfortable. I also appreciate how responsive she was during the process.
Hon är väl mötesgående n n, noggrant,, kart och tydligt samt trevlig. S Kulle rekommendera v henne varmt.
En social och kunnig mäklare med fingertoppskänsla för marknaden och innehar en förmåga att pricka in perfekt när det är läge för försäljning. 10 av 10! Kan starkt rekommendera Ilirijana till andra säljare.
Vi är väldigt nöjda med Ilirjana som mäklare! Hon har varit både tillgänglig och effektiv genom hela processen, alltid redo att svara på frågor och ge bra råd. Med sitt professionella bemötande och engagemang gjorde hon försäljningen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Trevlig, snabb, kunnig, effektiv
Jag är väldigt nöjd med Ilirjana! Processen har varit smidig, professionell och trygg från början till slut. Hon har varit engagerad, lyhörd och alltid varit tillgänglig för frågor mm.
Professionell insats av mäklaren, gav goda rekommendationer till oss vid försäljning. Återkopplade snabbt och har uppträtt väldigt serviceinriktat genomgående.
Trevlig bemötande, informativ och kunnig. Saklig information samt gjorde besöket positivt avslappnat.
Fick hjälp med en snabb försäljning, som kändes trygg och levde upp till förväntan kring priset jag önskade sälja för. Rekommenderar!
Vi har köpt villa genom Eddie och är så här långt nöjd med hur affären gick till. Han är professionell och tar hänsyn till både säljare och köpare.
Allt var super bra både bemötande och resultat
Kan bara säga att Ehsan överträffade våra förväntningar på alla punkter, både med bemötande och resultat
Effective, precise and has great experience/knowledge regarding the area, market and buildings. There was no bullshitting, as it unfortunately tends to be with other realtors that live in a world of delusions. He treats both seller and buyer with respect. Overall very satisfied!
En exceptionellt kunnig, lösningsorienterad mäklare som kan området, juridik mm mm och alltid sätter sina klienter först. Trevlig, snabb, noggrann som alltid ger den bästa hjälpen!
Noggrann, professionell, trevlig, kunnig
Hanna är engagerad och lyhörd, lätt att få kontakt med och uppdaterade oss regelbundet med hur försäljningen gick. Vi är mycket nöjda.
Ett konsumerat proffs. Lyssnar, agerar och går utöver vad som krävs för att få saker att hända. Hon ser till att varje enskild detalj beskrivs för alla parter och tar sig tid att få alla att känna sig bekväma. Alltid väl presenterad och vältalad, en verkligt underbar person att ha i ditt hörn.
Är väldigt nöjd med Notar och mäklaren Mithat! Det gick väldigt smidigt och enkelt med min försäljning av lägenheten. Jag fick ett mycket proffesionellt bemötande från Notar hela vägen och kan verkligen rekommendera dom!
Smidig och snabb sälj process där Ehsan bidrog med din kunskap och erfarenhet som mäklare
Very professional and friendly. Goes beyond to try and meet both buyer’s and seller’s wishes. Arranged a private showing for us which helped close the sell. Would totally recommend!
Jag blev mycket imponerad av det professionella bemötande jag fick av Ilirjana! Hon är en erfaren, vänlig och rutinerad mäklare som ingav mig ett förtroende vid första intrycket. Ilirjana överträffade ALLA mina förväntningar vid försäljningen av min lägenhet. Hon kontaktade möjliga intressenter från sin kundbas och genomförde en visning där över 38 sällskap kom och såg lägenheten. Lägenheten såldes till ett pris jag inte hade tänkt kunde vara möjligt. Jag vill varmt rekommendera Ilirjana och hon får ett toppbetyg av mig!! Tack Notar och Ilirjana för en genomförd lyckad affär!!!
Jätte varm med proffsig mäklare som lyssnar på dina behov, men lägger till sin egna expertis och ger det bästa resultatet. Allt gick jätte smidigt, och nu är vår lägenhet såld till någon som kommer trivas lika bra som vi har gjort.
Lyssnar på ens behov. Enkel att ha och göra med. Snabba resultat. Lättillgänglig. Top betyg då hon gör det där lilla extra som mäklare. Sålde vår lägenhet och lyckades sälja till önskat belopp. Rekommenderar starkt!
Supertrevlig, proffesionellt bemötande och kunnig!
Lyckas som alltid skapa en bra affär där både köpare och säljare är nöjda.
Bra skickliga mäklare! Rekommenderas varmt!
Mycket tillmötesgående och professionell. Super nöjd med hela processen, gick väldigt smidigt. Rekommenderar Ilirjana starkt:)
Ilirjana var tydlig, punktlig, informativ och väldigt positiv. Svarade snabbt på mail.
Mycket sympatisk och korrekt i sitt yrke .. Rekommenderas starkt
Genomförde en snabb försäljning. Ehsan är inlyssnande och förstår behoven hos både säljare och köpare. 100% service minded!
Ilirjana är mycket proffsig, lugn i sitt bemötande, engagerad och kunnig. Alltid tillgänglig och konstant snabb i återkoppling. Förtroendeingivande från första kontakt, jag har känt mig fullkomligt trygg under hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera Ilirjana!
Påläst, proffsig och kommunikativ! Rekommenderar Ilijana varmt.
Jag uppfattade Ilirjana som aktiv ,kunnig i förhandlingen och duktig på att få till ett avslut ! 10 av 10
Ilirjana var under hela processen kommunikativ, flexibel och tydlig vad nästa steg var. Nöjd!
Supertrevlig och kunnig! Har stort förtroende för Ilirjana :)
Proffsig. Bra bemötande men jag hade kanske rväntat mig lite mer energi och engagemang. Fick inte riktigt ut det pris jag hade önskat. Tror det finns andra som hade gjort det bättre men jag är inte missnöjd.
Mycket trevlig mäklare som var mycket enkel och tydlig att ha att göra med.
Hamilton Elander och Emma Wallin What the fuck!!! Jag tappade 11 månader och nära 1 miljon. hade jag som mäklare från juli 2023-juni 2024. Jag hade en speciell lägenhet som hade uthyrningsdel och väldigt designad. Jag var väldigt tydlig med att den kräver rätt köpare som inte vill bygga ihop delarna för i så fall är den inte alls så bra planerad. Rätt köpare vill bo i ena delen och hyra ut den andra alternativt ha kontor där. Trots mina tydliga anvisningar så skrev Emma och Hamilton lägenheten som 2,5a och verkligen lät det som att det var en större lägenhet. De propsade på att de visste vad de gjorde. Det var fantastiska visningsdagar i augusti med den blomstrande trädgården. 10 pers på visningen, wow nu kör vi. Utgångsbudet var satt relativt lågt till 3,7. Men få var sedan intresserade. Jag fick frågor om hur man kunde ta ner väggen mellan lägenhetsdelarna. Efter två omgångar visningar med bud som vacklade på 3,7 så sa jag stopp. Ni måste lyssna på vad jag säger. Den här ska säljas som 2a+1a och ni måste skriva om den som uthyrningsdel. Jag anlitade även en jurist själv och kollade att jag verkligen hade rätt till att det är "uthyrningsdel". Jag kollade även det juridiska i mitt uteplats kontrakt som Hamilton och Emma försökte få till ett svagare nyttjanderättskontrakt efter att ha talat med föreningen som ville att ny köpare skulle skriva på det, vilket min jurist sa att det är olagligt och då måste BRFen läggas ner och startas om. Hur det var så gjordes knappt några ändringar i annonsen. Jag valde ändå att lita på Notar som ska vara störst i Solna och jag fick ju två mäklare för priset 60 000. Återigen, en hel del på visningen men inga bud. Samma sak på våren. Stort intresse på ett par omgångar visningar men inga bud. Då fick jag verkligen nog och skrev om texten själv. Verkligen gjorde det supertydligt att detta var 2a+1a. Supertydligt. Och fick själv trycka på föreningen så att jag fick intyg på att jag har en uthyrningsdel och att det inte ska skrivas om kontrakt om uteplats. Svaret från Hamilton och Emma. Nej, det är priset som ligger för högt. De som besöker är inte villiga att betala mer än 3,4 miljoner. För att de vill bygga om. Om jag inte vill gå ner i pris så ville de avsluta. Så vi avslutade. Nu sökte jag upp Filip på Urban ESNY. Han var helt inne på att hitta Rätt köpare som vill ha lägenheten exakt såhär. Vi hade en förhandsvisning och en öppen visning. Rätt köpare kom och budade själv till 4,4 miljoner. 1 miljon mer än NOTAR. What the fuck!!!
Ehsan är fantastiskt duktig. Snabb, engagerad och återkopplar konternuerligt vad som händer. Kan varmt rekommendera Ehsan för dig som vill sälja din lägenhet/hus. Mvh Patrik Eriksson
Mäklaren var kunnig och tydlig. Det kändes som hon ville göra det bästa för alla parter.
Hej jag upplevde att Ilirana gjorde ett fantastiskt bra jobb och rekommenderar henne varmt Christer Åstrand
Varnande ord om du är köpare… Det här är en mäklare som enbart hanterar säljarens intressen och värjer sig för merjobb. Tidigare mäklare jag gjort affärer med, både som köpare och säljare, har vsrit noga med rättigheter och skyldigheter för alla parter. De har varit måna om en bra affär för samtliga. Notar i sköndal och franchisetagaren Simon Strand har för mig som köpare varit oerhört svåra att ha att göra med och väldigt dåliga på att återkomma och ge svar. Jag har varit utelämnad bortsett från kontraktskrivning och likvidavräkning. Dessutom, då oenighet uppstod angående kontraktets fullföljande hänvisade mäklaren till att köpare och säljare löser situationen utan mäklarens medling eller hjälp. På sidor som hittamäklare.se och dulikt är det enbart säljarna som kan recensera mäklare vilket ger en något skev bild i det här faller då Simon med anställda antagligen gör sitt bästa för att stödja säljarens rättigheter utan att kommunicera allvaret i att inte fullfölja sina skyldigheter. Om du som köpare gör en affär där Notar i Sköndal/Farsta är inblandad bör du nog se till att ha ett juridiskt ombud redo då det är dags att flytta till ditt nya hem, för säkerhets skull, för här finns det ingen hjälp och stöttning att få i din affär. Som säljare är det nog toppen, ni kan lura en köpare tillsammans och du kommer att få bra backning.
Ehsan gjorde ett riktigt bra jobb med att sälja min lägenhet. Han var noga med att lyssna på vad jag som säljare ville men också tydlig och rak i sin kommunikation till mig.
Jag har både köpt och sålt en lägenhet med Ehsans hjälp. Kan inte längre tänka mig att göra affärer med någon annan. Allt funkar bra från början till slutet.
Trevlig , proffsig och väldigt skicklig på sitt yrke Högsta betyg
Ilirjana var alltid trevlig och tillgänglig. Hon svarade på frågor och kom med alternativa förslag gällande försäljningsprocessen samt gav sin rekommendation, det gjorde att processen kändes trygg från början till slut.
Hej, Det är en sann glädje att rekommendera vår fantastiska mäklare, Ehsan Sedagati på Notar Hammarby sjöstad. Han har bevisat sig vara en oerhört skicklig professionell som är dedikerad till att ge sina kunder en smidig och stressfri försäljningsupplevelse. Ehsan var tillgänglig och tillmötesgående, alltid redo att svara på mina frågor och funderingar. Hans skicklighet som förhandlare överträffade mina förväntningar och resulterade i en fantastisk försäljningspris för min lägenhet. Hans värdefulla råd och tips var ovärderliga under denna process. Jag vill tacka Ehsan för hans outtröttliga arbete och jag skulle definitivt vända mig till honom igen vid framtida affärer. Ingen kan överträffa hans skicklighet, engagemang och yrkeskompetens. Tack Ehsan! Varma hälsningar, Bahador Shahidi
Jag är otroligt nöjd med Ilirjana då hon var väldigt proffsig genom hela säljprocessen! Kan varmt rekommendera henne ⭐️
Snabb och bra kommunikation. Bra information. Hjälpsam.
Jag hade kontakt med Jonathan i ett ärende där jag agerade ombud åt en säljare. Ärendet var exceptionellt och ovanligt kompicerat och liknande inte en av de "vanliga försäljningarna". Hela ärendet skulle hanteras skyndsamt p.g.a. särskilda omständigheter. Jonathan tog på sig ansvaret, trots vetskapen om ärendets udda utformning. Vi kämpade på och vissa saker gick som förväntat, men för det mesta fick vi tänka om när det uppstod hinder. Jonathan kollade upp och återkom inom kort runt saker som för honom var nytt i ett "mäklar-ärende". Jonathan upplevdes som erfaren och använde all sin kunskap, men detta ärende var komplicerat. Allt, då menar jag allt, tog en vändning i tidigt eller sent skede. Jonathan fick använda hela sitt register, såsom kunskap, hjärna, flexibilitet och hjärta. Med detta sagt, så sköttes detta precis som jag, säljaren och köparen hoppats på. Affären blev klar och vi var alla var nöjda och glada. Jag kan varmt rekommendera Jonathan som din mäklare. Min känsla är att han löser alla försäljningar han tar sig för, oavsett oanade vändningar.. Hälsningar Jakob Uddén
Platser 11
Notar Hammarby Sjöstad
4.8 av 836 omdömenNotar Huddinge
4.8 av 105 omdömenNotar Kungsholmen
4.8 av 77 omdömenNotar Solna
3.3 av 17 omdömenNotar Älvsjö
3.7 av 3 omdömenNotar Fastighetsmäklare Farsta, Sköndal, Skarpnäck, Skogås, Trångsund
1.0 av 1 omdömenNotar Vasastan
5.0 av 1 omdömenNotar Karlstad
0.0 av 0 omdömenNotar Östermalm
0.0 av 0 omdömenNotar Botkyrka/Salem
0.0 av 0 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Notar har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Låg
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Företaget har inte bekräftat sin företagssida eller samlat in några omdömen. Reco kan inte heller koppla omdömena till företagets faktiska kunder.
- Mycket Bra
- Bra