Mycket bra och jobbade för fullt för att vi skulle lyckas med försäljningen. Och det gjorde han. Tack så mycket
Notar
Hjälpsam, snäll. Lätt att förstå. Transparent och bra kommunikation
Well Erik is well mannered and knowledgably broker, he stated all the facts for me as a seller, and suggested the starting price of my property. I hoped to get more for my property, but then the price is acceptable accounting for the current market situation.
En sådan duktig mäklare! Josefin var väldigt tydlig gällande allt. Från start till slut och var ytterst noggrann när det kom till kommunikationen. Var alltid behjälplig alla tider på dygnet och visade att hon gärna svarade på alla typer av frågor en hade.
Amelia bidrog till en smidig och bra process.
Inga problem! Tryggt och trevligt!
Tydlig och informativ som har hållit oss medvetna hela tiden om vad som kommer ske. Vid frågor har Adam tagit reda på fakta och så fort han har svaret meddelat oss. Kan starkt rekommendera Adam.
Hon är väldigt trevligt och lyhörd !
Jesper är en super trevlig mäklare som alltid finns tillgänglig och han är väldigt duktig på det han gör.kan varmt rekommendera honom
Rebecka är en professionell och tillmötesgående mäklare som lyssnar in kunden och som hela tiden håller dig uppdaterad, kvällar som helger. Jag kan varmt rekommendera Rebecka till andra.
Lyhörd, kompetent, återkopplar och driven 😊
En mycket bra och engagerad mäklare,som är lätt att ha att göra med!
Jag måste erkänna att jag hade nog lite förutfattade meningar om unga mäklare.. Men efter att få känna av Marcus personlighet och yrkesstolthet så har jag ändrat mig. Otroligt kunnig och sansad.
Tydlig och håller kontakten varm. Ärlig och engagerad
Jätte bra! Jag var nöjd från början till slut.
Mycket om objektet och tillmötesgående till oss kunder
Insatt o trevlig, gav ett tillförlitligt intryck!
I huvudsak effektivt och sakligt, även om det var lite stiltje på marknaden i början av processen. Mina förväntningar på processen varierade lite med ett köp av en annan lägenhet, men i det hela taget så var det ett rimligt förfarande. Tack!
Personlig, enkel och hög tillgänglighet
Väldigt lyhörd och respektfull mot både mig som säljare men också potentiella köpare. Jacob är också tillgänglig och tar sig tid för samtal under hela processen
Bra bemötande av mäklaren. Snabb och smidig affär som uppskattades av oss köpare. Supernöjda!
Jag upplever Adam som kunnig och påläst. Han är alltid trevlig och lugn och utstrålar erfarenhet. En riktigt bra mäklare som jag kommer att använda igen.
Lyhörd , ödmjuk o lätt att prata med. Ville så väl / engagerad med försäljningen av vårat hus från start till mål. Vi kan varmt rekommendera Adam Varberg till alla som går i säljtankar.
Vi är otroligt nöjda med Adam på Notar! Från första mötet till avslutad affär kände vi oss i trygga händer. Adam är professionell, lyhörd, extremt engagerad och har en lokalkännedom som heter duga. Kommunikationen fungerade fläckfritt hela vägen.Vi kan 100% rekommendera Adam till alla som går i säljtankar.
Adam Varberg gjorde ett mycket gott intryck från första gången vi träffades , han var intresserad och mycket lyhörd för vad jag hade för önskemål vid en försäljning. Jag hade flera mäklare som ville sälja min fastighet, men Adam skiljde från övriga mäklare genom att han kändes mycket proffsigare och kunnigare, han gav ett mycket stort förtroende och levererade verkligen, tack! Jag kan rekommendera Adam, om man vill få en lyckad försäljning
Mycket professionell! Tack Zeynep för din hjälp.
Bästa mäklaren i Björklinge! Vi är så nöjda! Går ni i tankarna att sälja erat hus kontakta Albin!
Martin är engagerad o mycket duktig
Vi hade redan hört gott om Kobrom som bl a mäklat en lägenhet åt vår måg i Gottsunda. Vid samtal med den aktuelle säljaren berättade också denne och hans dotter varför de valt Kobrom att ta hand om också denna försäljning. Enbart lovord från båda. Och vi håller med i deras bedömningar. Från start var Kobrom snabb med återkoppling och svar på alla sorts frågor. Som säljarens ombud visade han ändå oss köpare den största respekt och seriositet i umgänget. Kobrom hanterade också några delikata spörsmål alldeles utmärkt. Även efter avslutad affär har han tagit sig tid att lyssna och besvara de frågor vi haft. Vi kommer att rekommendera Kobrom Tesfalem till den som frågor oss om förslag. Vi har haft en alltigenom berikande, och rolig, process med honom och önskar honom lycka till för framtiden.
Kobrom har varit mycket hjälpsam vid vår kontakt. Han är serviceinriktad och professionell. Han ger klara svar som stödjer köparen att få en helhetsperspektiv för det gällande objektet. Jag skulle rekommendera honom till bekanta som planerar köpa eller sälja en fastighet.
Platser 20
1.0 av 2 omdömenNotar Farsta - Sköndal
1.0 av 1 omdömenNotar Vasastan
5.0 av 1 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Notar har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra