Valsim AB

Valsim AB

5.0 / 5 baserat på 7 omdömen
Välkommen till Valsim AB, städföretaget som erbjuder en rad olika städtjänster för att hålla dina utrymmen fräscha och fräscha. Vårt åtagande att använda miljövänliga rengöringsprodukter och utrustning innebär att du kan njuta av en oklanderlig städning utan att skada planeten.

På Valsim AB förstår vi att allas rengöringsbehov är olika, och därför erbjuder vi flexibla schemaläggningsalternativ för engångs- eller regelbundna rengöringar. Våra priser diskuteras individuellt med varje kund för att säkerställa att du får det bästa värdet för pengarna.

Vi är mycket stolta över vår förmåga att leverera grundliga rengöringar som tar bort damm och smuts även från dolda områden. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och därför garanterar vi att om våra tjänster inte uppfyller den överenskomna standarden måste kunderna meddela oss inom 72 timmar.

På Valsim AB tillhandahåller vi alla rengöringsartiklar utom dammsugare, hink och mopp för hem- och kontorsstädning. Du kan lita på att vi tar hand om allt annat, så att du kan njuta av ett vackert rent utrymme.

Välj Valsim AB för alla dina rengöringsbehov och upplev skillnaden som vårt högkvalificerade team kan göra. Kontakta oss idag för att boka in ditt första städmöte och låt oss ta hand om resten!

Utmärkelser

Skriv ett omdöme

7 omdömen om Valsim AB

Sedan starten hos Reco 2023
 • 2023-05-10 Insamlad av företaget
  Valsim är en utmärkt service! De är nogrannna, trevliga, kunniga. Innan Valsim jag provade flera men var inte nöjd, de är absolut bästa som finns! De använder bara deras miljövanliga produkter o de är inkluderat i priset. Jag behöver inte tänka på städning hemma o det känns värd! Jag skulle verkligen reccomemdera de 😄
  Hej Erica!
  Tack för att du delar med oss en av din positiva erfarenhet med våra fantastiska kunderna och med VALSIM!
  Det är alltid bra att höra när kunder är nöjda med våran service och att företaget använder 🍃miljövänliga 🍃 produkter är definitivt ett plus för oss. Dessutom är detta en av våra största hållbarhetsplaner.

  Det är bra att du känner att du inte behöver tänka på städningen hemma och att det känns värt priset.
  Vi är glad att du skulle rekommendera oss till andra! Vi uppskattar detta ☺️
  Valsim AB
  Gilla
 • 2023-04-19 Insamlad av företaget
  Fantastiskt rakt igenom kan varmt rekommendera!
  Hej Senad,
  Tack för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada över att ha kunnat hjälpa och hoppas att vi fortsätter att göra dig glad i framtiden.
  Med vänlig hälsning,
  Valsim AB
  Gilla
 • 2023-04-17 Insamlad av företaget
  Bra service! Noggranna och alltid ett utmärkt resultat.
  Tack så mycket för den vänliga feedbacken om vår städservice. Vi uppskattar verkligen dina ord .

  Vi saknar att få erbjuda våra städtjänster för tillfället, men vi ser fram emot att återvända till er när ni kan. Tack igen för ditt stöd och hoppas att vi får möjlighet att fortsätta erbjuda dig en högkvalitativ städservice i framtiden.💕
  Valsim AB
  Gilla
 • 2023-04-17 Insamlad av företaget
  Meticulous and friendly service, highly recommend!
  Thank you for your feedback, Matthew. We appreciate your input and hope to continue providing cleaning services for you in the future. We will strive to improve our services to meet your expectations better. Valsim AB
  Gilla
 • 2023-04-14 Insamlad av företaget
  Jag kan inte nog beskriva hur nöjda vi är med Valsim. Det blir skinande rent och de gör alltid det där lilla extra. Dessutom med personlig touch. Valsim är flexibla och oerhört hjälpsamma. Lite som att ha anlitat Mary Poppins.
  Hej Terri,

  Tack så mycket för den fantastiska feedbacken! Det glädjer oss att höra att du är så nöjd med vårt arbete och att du uppskattar den personliga touchen vi lägger till i vår städning. Vi är alltid glada att hjälpa till och göra det lilla extra för våra kunder.

  Tack igen för dina vänliga ord, det betyder mycket för oss!

  Vänliga hälsningar,
  Valsim AB
  Gilla
 • 2023-04-14 Insamlad av företaget
  Valsim är superproffs! Jag använder dem för hemstädning 2 ggr/månad. Förutom att alltid göra skinande rent gör de alltid något litet extra som sätter guldkant på upplevelsen. Och när jag slarvat eller glömt att köpa hem något (som händer lite för ofta...) har de löst det åt mig. Kan varmt rekommendera Valsim – särskilt Valentina – till alla.
  Hej Lisa!
  Tack för ditt positiva omdöme om vår städfirma. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi har kunnat göra skillnad genom att lägga till något extra. Vi kommer att fortsätta att sträva efter att ge dig och alla våra kunder en högkvalitativ och personlig städtjänst.
  Vi uppskattar verkligen din rekommendation och är stolta över att ha Valentina i vårt team.
  Med vänlig hälsning,
  Valsim AB
  Gilla
 • 2023-04-14 Insamlad av företaget
  Väldigt trevliga! Gör ofta det lilla extra
  Hej Markus!

  Tack så mycket för din feedback om våra städtjänster. Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och vi uppskattar din lojalitet genom åren. Vi ser fram emot att fortsätta städa åt dig i framtiden!

  Ta hand om dig,
  Valsim AB
  Gilla