Vigeokliniken
Utmärkelser
45 omdömen om Vigeokliniken
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Vigeokliniken
Bästa kiropraktorn jag har haft!
skrev om Vigeokliniken
Världens bästa och trevligaste företag. Med fantastisk personal.
skrev om Vigeokliniken
Utmärkt upplevelse och mycket bra träning trots att jag kunde tränna under 30 minuters
skrev om Vigeokliniken
Josephine engagerar sig så enormt och ser verkligen till ens bästa, ens mål och anpassar träningen efter ens dagsform! Bästa träningspassen är med Josephine!
skrev om Vigeokliniken
Personligt och seröst! Skulle aldrig gå någon annan stans!
skrev om Vigeokliniken
Toppenbemötande och välgörande behandling ger toppbetyg!
skrev om Vigeokliniken
Proffesionellt och personligt bemötande och analys av problem och sedan behandling.
skrev om Vigeokliniken
Stor förståelse och vilja att hjälpa.
skrev om Vigeokliniken
Idag klev jag in hos Josephine med en nacke som gjorde så ont att jag hade yrsel. Efter Josephines behandling kändes en sådan lättnad i hela kroppen, som att få friheten tillbaka. Josephine kan sin sak, hon ser problemen och hittar lösningar. Ibland går det på en gång, ibland tar det ett par gånger…. men resultatet blir alltid perfekt
skrev om Vigeokliniken
Otroligt kunnig och jag känner mig verkligen trygg med att jag får bästa hjälpen.
skrev om Vigeokliniken
Pernilla är mycket duktig och har hjälpt mig flera gånger. Bra bemötande och kunnig
skrev om Vigeokliniken
Jag fick hjälp med en stel rygg
skrev om Vigeokliniken
Har gått till Josephine på Vigeokliniken i ett par år. Hon är otroligt proffsig, gör genomgående undersökningar och hittar alltid rätt behandling för de besvär jag sökt hjälp för. Kommer med bra förslag på rehabiliteringsövningar att göra hemma och rekommenderar fortsatt behandling endast när det behövs.
Utöver det är det otroligt trevligt att gå till Josephine, det är familjär stämning och hon har härlig humor att underhålla med under besöket! -
skrev om Vigeokliniken
Alltid lika nöjd efter en behandling hos Josephine
skrev om Vigeokliniken
Vänligt bemött och bra behandling som hjälpte mig .
skrev om Vigeokliniken
Kanon. Pernilla mycket duktig. Tack för att du fick bort min huvudvärk.
skrev om Vigeokliniken
Man känner sig som en ny människa varenda gång man har varit hos Josefine - kan absolut rekommendera ett besök hos henne!
skrev om Vigeokliniken
Väldigt bra bemötande och fick hjälp med alla krämpor som jag hade. Väldigt bra på att förklara samt ge tips på vad man kan göra för att förebygga.
skrev om Vigeokliniken
Jag känner mig så trygg när Josephine behandlat min rygg! Bara efter ett besök har mina låsningar i ryggen släppt och jag har kunnat komma tillbaka till min träning snabbt!
skrev om Vigeokliniken
Fick massage av Josefin. Vilket var väldigt skönt & kroppen kändes lättare efteråt. Jag är gravid men det var inget problem för Josefin att behandla på rätt sätt. Rekommenderar verkligen denna klink.
skrev om Vigeokliniken
Så otroligt kunnig och professionell🙌 Har varit hos många kiropraktorer genom åren, men ingen slår josephine. Hon får loss allt, så grym.
skrev om Vigeokliniken
Mycket kunnig och engagerad som förstår problematik och följer också upp på bra sätt
Kunde inte få bättre behandling -
skrev om Vigeokliniken
Josephine är fantastisk! Lyhörd, kunnig och helt enkelt toppen!
skrev om Vigeokliniken
Väl bemött! Professionellt undersökt och behandlad!
Underbart bemötande!
Kunniga och trevliga. Kan starkt rekommendera! -
skrev om Vigeokliniken
På Vigeokliniken blir man alltid väl bemött av trevlig och framför allt kunniga kiropraktorer. Kan verkligen rekommendera Vigeokliniken! Har både utnyttjat deras kunskap som kiropraktorer och fått hjälp med rehab träning. Är mycket nöjd!
skrev om Vigeokliniken
Bra bemötande, och bra behandling som gjort skillnad. Gillar också att man får tips och råd så man förhoppningsvis inte behöver komma tillbaks på ett tag.
skrev om Vigeokliniken
Rekommenderas varmt! Förutom toppen-behandling fick jag goda tips och råd om hur jag kan komma tillrätta med min problematik, även ett träningsprogram via app för hjälp till självhjälp.
skrev om Vigeokliniken
Kommer alltid ut som en ny människa efter ett besök 🙏
skrev om Vigeokliniken
Proffsigt bemötande och hjälp med mina besvär
skrev om Vigeokliniken
Fantastisk behandling både vid kiropraktik och personlig träning. Josefin är helt enkelt bäst och vet vad man behöver och pushar när man inte tror man ska klara det.
skrev om Vigeokliniken
Jag träffar Pernilla som hjälper både mig och mina barn. Det känns alltid bra och smärtan eller värken försvinner. Du är bäst, tack :)
skrev om Vigeokliniken
Fantastiskt kunnig, trevligt bemötande och hjälpte mig direkt!
skrev om Vigeokliniken
Alltid lika nöjd. Så fort jag har minsta känning kontaktar jag Josephine!
skrev om Vigeokliniken
Bäst, trollar alltid med tider om det är akut och är alltid trevliga.
Klart bästa kliniken, rekommenderar dem varmt -
skrev om Vigeokliniken
Lyssnar grymt bra och kan verkligen hjälpa till med precis det man vill.
skrev om Vigeokliniken
Helt underbar Servise och snabba effektiva lösningar!
skrev om Vigeokliniken
Superbra behandling. Blev hjälpt m mina ryggproblem och fick bra övningar. Kände mig tryggt bemött.
Proffsigt bemötande, hög kunskapsnivå
skrev om Vigeokliniken
Josephine är fantastisk! Hon behandlade mitt ryggskott på ett mycket bra och proffesionellt sätt och har gett mig enkla, effektiva övningar som jag kan göra själv i syfte att stärka kroppen och förebygga skador.
Trevligt och proffsigt bemötande
skrev om Vigeokliniken
Har stort förtroende för Josephine. Arbetar med helheten för ett långsiktigt & hållbart mål
skrev om Vigeokliniken
Josephine är verkligen bra på sitt jobb och bra på att ta emot människor. Hon försöker inte sälja på dig onödiga behandlingar du inte behöver, utan hon löser verkligen ditt problem och säger sedan som det är ”nu behöver du inte komma tillbaka om inte problemen blir värre igen, då är du givetvis välkommen att boka en ny tid”
Vilket är väldigt bra och företroendegivande! Jag rekommenderar henne till alla -
skrev om Vigeokliniken
Väldigt bra bemötande, det var första gången jag besökte en kiropraktor. Fick den hjälp jag behövde den gången. Hade problem med ryggen ner mot höften, fick reda på att jag har för lite svank. Fick behandling och tips till övningar. Mycket bra upplevelse/Sven
skrev om Vigeokliniken
Alltid bra behandling och gott bemötande.