Ett bra bemötande och en snabb återkoppling under dagen om aktuella fel som de åtgärdat och andra fel de upptäckt och frågat om de också ska åtgärda det. Och att man får reda på kostnaden i förväg vad man ska betala. Jättebra service idag.
VR Motor Stockholm
Välkommen till VR Motor Stockholm AB! Vi är ett handplockat team som tillsammans har över 30 år i fordonsbranschen. Vi på VR Motor Stockholm AB har extra bred kompetens inom Audi, VW, Skoda, Seat, BMW, Volvo och Saab. Men vi tar självklart hand om just din bil även fast du ej faller in i just den kategorin. Vårt fokus ligger...
2325 omdömen om VR Motor Stockholm
Sedan starten hos Reco 2013
Hej, Kom in akut med min SAAB 9:5 då den bokstavligen stannat ute på vägen utanför. Mekanikern Arvid, släppte allt och konstaterade snabbt generator och batteri. Bilen togs in på en gång och tid hittades i tidboken. Otroligt! Delar i orginal beställdes och avstämning med mig skedde på ett mycket bra sätt samt check med min andra verkstad i Järna. Imponerande service och professionalitet av Mekonomen Rågsved. Mycket stor chans att jag och flera i min familj blir återkommande kunder hos er. Fortsätt så här! Jag hoppas att...
Otroligt bra service, William, Natta och Arvid gör ett grymt jobb! Bra mek också!
Jag fick först ett prisförslag som jag tyckte var för dyrt. Verkstaden sökte då rätt på en begagnad reservdel vilket gjorde att jag fick ett mycket lägre pris vilket passar mig bättre då det är en äldre bil. Bemötandet var klockrent och allt gick smidigt. Mycket nöjd!
Bra utfört jobb men kommunikation inför och runt bokningen är svår. Inget bekräftelse på bokning skickas till varken mail eller sms. Sms påminnelse kommer sent på eftermiddagen dagen innan. Tydligare och mer kommunikation för att kunna backtracka hade varit bra.
Bra och snabb service. Fyllde på AC gas i ACn.
Bra kommunikation. De förklarade pedagogiskt vad som behövde göras och varför.
Bästa! De räddat min bil nästan på en gång kort innan resan till fjällen:)
Trevligt bemötande och god service till rimligt och tydligt pris.
Jätte fint bemötande, både skickliga och snabba och Underbart att dom även gör ombesiktningar 🙏🏼.
Tag hand om min caddy helt perfekt
Bokade tid för att släcka en tvåa jag fått pga bländande halvjus. Lätt att boka tid och jobbet gjordes på 20 minuter medans jag väntade. Jag är jättenöjd!
Trevligt bemötande och snabb service
Varm mottagandet. Engagerade, proffsiga och tydligen sakkunniga personal. Tydlig beskrivning på arbetet som utförs och kostnadsförslag på det. Verkstad upplevelse som positivt skiljer sig from många andra.
Trevligt bemötande och ansökan samt betalning gick smidigt nöjd kund
Trevliga, tydliga, kunniga. Förtroendefulla.
Mycket smidigt och proffesionellt bemötande samt hantering. Jag fick tid och problemet löst samma dag trots att verkstan inte hade lediga tider.
Snabb och bra service!
Trevlig personal! Bra upplevelse hittills.
Bra service, tydlig kommunikation, ahlgrens bilar
Trevligt bemötande och proffsigt arbete.
Som vanligt mycket snabb och bra service!!
Fick snabb och bra hjälp med det jag behövde hjälp med!
Mycket trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma!
Bra service och bemötande men lite dyra priser.
Snabb, trevlig och bra service!
Jag fick tid för glödlampsbyte snabbt. Fint bemötande och snabbt åtgärdat.
Snabb hjälp och trevligt bemötande!
Trevligt bemötande och utmärkt service
Bra service. Snabbt trevligt o effektivt.
Prisvärd och snabb service Trevligt bemötande
Enkel bokning och bra bemötande.
Mycket trevligt bemötande och bra service
Alltid lika trevligt mottagande trots mina ibland dumma frågor. Är helt nöjd , felet åtgärdat dessutom till ett lägre pris än jag räknat med, Mekonomen Magelungsvägen 150 rekommenderas varmt ! MB Sprinter
Välgjort arbete. Mycket nöjd. Tack.
Fint bemötande av personal och lösningsfokuserade
Fint bemötande, bra service av bilen.
Fick ett helt normalt mottagande men v blev förvånad att det var en annan verkstad än den jag trodde det var jag valde Meconomen
Väldigt bra bemötande av William, Theo och Nadja. Kom dit med en Mercedes GLK som hade misslyckats besiktningen pga brusten fjäder och trasig lampa. När jag först kom dit kunde dom inte säga vad reparation av lampan skulle kosta, men William gick ut till bilen, satte i en ny lampa, och vägrade ta betalt för det. Sen när den var inlämnad fixade dem båda fjädrarna bak, ljusbilden, ombesikt, INKLUSIVE Mercedes service, allt för ett pris som var lägre än vad offerten vad från Mercedes direkt, för bara bytet av fjäder... Det är så man skaffar sig återkommande kunder.
Snabbt och enkelt, professionellt bemötande
Trevligt bemötande och höll utlovad tid
Bra bemötande, snabb service. Rekommenderas
Bra service och bemötande Allt utfört enligt överenskommelse
The mechanic that called me was extremely nice!
Bra bemötande och väl utfört arbete
Bästa servicen någonsin. Fick en extra service utan att behöva betala extra. När händer det annars?
Ett väll utfört jobb med bra bemötande av personal, rekommenderar verkligen 👍
Så jävla underbara och bra!!!!
Däckbyte. Bokade dag på nätet, blev uppringd om exakt tid. Snabbt, enkelt, billigt.
Trevlig, kunnig personal som ger bra och snabb service.