Good Service not complicated easy to make deal with
Vsdbil AB
11 omdömen om Vsdbil AB
Jättenöjd kund här! Underbar service !
Grymma! Bara luta sig tillbaka så sköter dom allt! Rekommenderar dom starter!
Fantastiskt smidig och professionell upplevelse från början till slut. Bilen blev såld till ett mycket bra pris inom ett kort tidsspann, och hela processen sköttes snabbt, tryggt och utan krångel. Tydlig kommunikation och ett resultat som överträffade förväntningarna. Rekommenderas starkt!
Super nöjd med min affär, bra bemötande och service fick jag av Andreas.
Supernöjd! Fantastisk service och trevligt bemötande. Stort plus för hjälp med lånebil, rekommenderas varmt!
Perfekt service. De levererade exakt det jag ville ha och i rätt tid.
Suveräna, de har hjälpt mig att sälja två av mina bilar. Rekommenderar starkt!!
Jag hade kontaktat lite olika firmor på nätet när jag skulle sälja min bil. Jag valde till slut att sälja min genom vsdbil.se eftersom deras bemötande kändes väldigt seriöst och att de visade ett tydligt engegemang för att hjälpa mig. Jag fick dessutom ut mycket mer än hos deras konkurrenter med upplägget som de erbjöd. Stort tack för hjälpen!
Välförtjänta 5 stjärnor, rekommenderar starkt!
Jag fick hjälp av VSDBil att sälja min Volvo XC40 Recharge och fick betydligt mer betalt än vad andra aktörer jag varit i kontakt med hade erbjudit. Hela processen kändes väldigt seriös från början till slut. Kommunikation var tydlig, allt sköttes smidigt och jag kände mig trygg genom hela affären. Rekommenderas!