Ångtvättstäd

Ångtvättstäd

Ring 070-744 44 49 angtvattstad.se
Omdömen totalt
3
Snittbetyg
5.0

Om företaget

Välkommen till Ångtvättstäd! Vi använder oss av ångtvättsmetoden - framtidens metod inom städning. Det gör att vi på ett effektivt sätt kan sanera bort bakterier, mögel och allergiframkallande ämnen. Besök gärna vår hemsida för att få mer info om hur det går till. Tjänster: Flyttstädning, trappstädning, byggstädning. * Alltid... 

Skriv ett omdöme

3 omdömen om Ångtvättstäd

Visar 3 omdömen med 5.0 i snittbetyg
Niklas L
Skrev om Ångtvättstäd

Ångtvättstäd gjorde ett fenomenalt jobb med byggstädning efter en renovering. Vi valde dem då de erbjöd 100% nöjd-kund-garanti. Det var imponerande att se hur denna städmetod kan få bort byggdamm. smuts och partiklar. Vi var så nöjda att vi nu använder ångtvätt även för den vanliga städningen på kontoret. Rekommenderas varmt.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
Clean Casa
4.8/5 i betyg av 238 omdömen 4.8 av 238 omdömen
BadgeSixYears

Anlitat Clean Casa i 1,5 år nu och är väldigt nöjd med både utförande av städ (varannan vecka) och fönsterputs (två ggr/år). Blir alltid pro

Eleonore P
Skrev om Ångtvättstäd

Köpte tjänsten byggstädning efter en stor renovering av min lght. Mycket damm överallt och eftersom jag är känslig mot kemikalier och starka lukter passade det perfekt med ångstäd. Det är ju ekologisk så ännu bättre. Mycket trevligt bemötande och bra pris. Värt varenda peng!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Amir Z
Skrev om Ångtvättstäd

Är mycket nöjd med städningen efter en totalrenovering. Det var mycket byggdamm och rörigt, men Ångtvättstäd tog hand om det på ett effektivt sätt med sina maskiner och professionell kunskap. Jag är särkilt nöjd med att de inte använder städmatrial med kemikalier och istället får det rent o snyggt med ångtvätt som dessutom är skonsamt för miljön vilket är extremt viktigt för mig. Dessutom var priset riktigt bra jämfört mot andra städbolag.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Reco tipsar!
JCS Company AB
4.9/5 i betyg av 93 omdömen 4.9 av 93 omdömen
BadgeFiveYears

Två trevliga män som gjorde ett fint arbete. Jag uppskattade att man efteråt gjorde en slutkontroll på att allt var rent putsat.

Filtrera omdömen