Slarvig verkstad. Måste kontrollera att de utfört jobbet som de ska. De fixar visserligen slarvfelen snabbt och utan diskussion, men alltid trist att behöva åka tillbaka.
4 omdömen om Askling Bil AB
Varning! Vi köpte bil som visade sig vara fallfärdig efter felsökning. Trasig haldexkoppling, rost (som skulle fixas men aldrig fixades), dörrar som ej går i lås eller går att öppna inifrån som skulle fixas men aldrig fixades. När vi velat häva köpet inom tiden för garantin vägrar Elvin gå med på varesig det eller att åtgärda felen på bilen och hänvisade oss istället till polisen. "Vi ses i tingsrätten" var hans sista ord innan han blockerade våra nummer. Håll er långt borta från denna lögnaktiga bedragaren.
Uselt företag! Köp bil från en seriös Toyota-återförsäljare istället som förstår vitsen av nöjda och återkommande kunder. Tot 6 fel på bilen efter 1,5 månad. Inte ett enda fel ville företaget avhjälpa. Aldrig mer Askling Bil.
Oseriösa bilskojare. Kan absolut inte rekommenderas.
Bra service! Gott bemötande. Utlovat pris på inbytesbil som höll hela vägen:)
Toyotas märkesverkstad i Linköping. Utmärkt service och riktigt billiga. Dom blir billiga efterssom dom är så snabba och kunniga på Toyotas bilar. Har ni en Toyota och servar den här så kommer ni aldrig vilja serva den på någon annan verkstad igen.