Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Bermaks Bygg AB

Bermaks Bygg AB

5.0

Om oss – Bermaks Bygg AB Vi är fem erfarna hantverkare med över 17 års samlad erfarenhet. Tillsammans bildar vi ett starkt team där våra olika kompetenser kompletterar varandra – fem personer kan mer än en. Vi erbjuder: ▪︎ Renovering av fönster, fasader & trapphus ▪︎ Målningsarbeten för hus, BRF:er och privatkunder ▪︎ Plåtarbeten...

6 omdömen om Bermaks Bygg AB

Vladimir C
Skrev om Bermaks Bygg AB

“Hej, jag heter Vladimir och har samarbetat med Bermaks Bygg AB. Jag är supernöjd! De höll tiden, levererade hög kvalitet och uppfyllde allt de lovade. Dessutom erbjöd de ett rimligt pris. Vi kommer definitivt att samarbeta med dem igen och kan varmt rekommendera dem till alla. Ett mindre bolag – men väldigt proffsiga och pålitliga!”

Sponsrad Kategori

Hoffen AB

4.6/5 i betyg av 87 omdömen

Hoffen AB är ett byggföretag med mycket kompetens i bolaget. Här arbetar hantverkare som är specialister på sitt område; snickare, elektriker, plattsättare, murare och rörmokare. Tjänster: ¤ Snickeri, ¤ Ombyggnation, ¤ Måleri, ¤ Tillbyggnation, ¤...

Habiba C
Skrev om Bermaks Bygg AB

“Jag kan varmt rekommendera Bermaks Bygg AB ! Jag heter Habiba och de har renoverat min lägenhet invändigt. Vi är supernöjda – de är proffsiga, realistiska i pris och levererar ett snabbt och kvalitativt arbete. Vi kommer definitivt anlita dem igen!”👍🏻

Daniela L
Skrev om Bermaks Bygg AB

Jag heter Daniela och jag är supernöjd med Bermaks Bygg AB. De renoverade min lägenhet på ett mycket proffsigt och smidigt sätt, och jag hade fullt förtroende för dem under hela processen. Riktigt duktiga killar! Ett stort tack till arbetsledare Mario för den fantastiska återkopplingen och för att han alltid tog sig tid att besvara alla mina frågor. Jag kan varmt rekommendera Bermaks Bygg AB.”

Adrian K
Skrev om Bermaks Bygg AB

Hej, Jag heter Adrian och vill starkt rekommendera Bermaks Bygg AB, som har renoverat vårt lägenhet. Vi är otroligt nöjda med resultatet. De var mycket noggranna, skickliga och pålitliga. Dessutom gjorde de lite extra arbete utan att ta betalt för det – deras mål är verkligen att kunderna ska bli helt nöjda. Ett särskilt tack till arbetsledaren Mario för ett utmärkt bemötande och engagemang.

Bengt Magnus D
Skrev om Bermaks Bygg AB

Bermak hjälpte oss med ommålning av vårt trähus och vi är väldigt nöjda. Bermak hjälpte oss med allt från färgval till målning och var otroligt hjälpsamma, noggranna och tidseffektiva. Slutresultatet blev fantastiskt! Rekommenderar alla varmt att anlita Bermak!

Cecilia Ann J
Skrev om Bermaks Bygg AB

Rekommenderas varmt! Jag har anlitat Bermaks bygg för både renovering av ett tidigare hus och nu senast min lägenhet – och varje gång har jag varit otroligt nöjd. De är både pålitliga och kunniga, med känsla för detaljer och ett proffsigt bemötande genom hela processen. Allt från målning till större ombyggnader har skötts smidigt och med hög kvalitet. Det är tryggt att kunna lita på att jobbet blir rätt gjort – och dessutom snyggt! Jag kommer definitivt att vända mig till dem igen i framtiden. 👍👍👍👍👍 / Cecilia