Alla kategorier Begagnade bilar Stockholms län Huddinge Bilbyrån i Stockholm AB

Bilbyrån i Stockholm AB

Häradsvägen 119, 141 72 Segeltorp — Visa karta

4.5 i betyg av 8 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 343 rekommendationer
Vendelsövägen 53, 13644, HANDEN
Haninge Bilpark
Kenneth P:
Detta vart 5e bilen som köptes via grabbarna varav en var firmabil, Har tittat hos andra bilfirmor men känner inte samma tillit för dom som ...

Försäljare av begagnade bilar nära Bilbyrån i Stockholm AB:

Torvalla Bil Sätra

Torvalla Bil Sätra

237 recos
Murmästarvägen 29, SKÄRHOLMEN
Auktoriserad verkstad och försäljare av Mazda, Fiat, Abarth och Suzuki samt förs... Läs mer ›
Torvalla Bil Sätra
Ronny B:
Vi har fått ett mycket bra och trevligt bemötande från allra första början när vi var och tittade på ny bil. Även därefter när vi fick bilen...
SEAT Sätra

SEAT Sätra

129 recos
Murmästarvägen 37, Skärholmen
SEAT Sätra
Patrick F:
Seat Sätra, var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma i allt jag kunde tänkas ha i tankarna. De var lätta att få kontakt med och de sköttes...
Svenska Motorkompaniet

Svenska Motorkompaniet

278 recos
Huddingevägen 305, HUDDINGE
Få professionell hjälp med försäljningen av din bil! Läs mer ›
Svenska Motorkompaniet
Karl-erik A:
Hej. Direkt när jag kom in i hallen kände jag ett behagligt lugn. En säljare undrade om jag behövde hjälp.Fick titta på bilen i lugn och ro ...
Bilförmedlingen Stockholm

Bilförmedlingen Stockholm

114 recos
Västbergavägen 24, HÄGERSTEN
Gör din nästa bilaffär genom oss på Bilförmedlingen! Välkommen! Läs mer ›
Bilförmedlingen Stockholm
Tommy G:
Kan rekommendera detta företag dom tog hand om min gamla volvo xc90 v8 och sålde den till ett riktigt bra pris tummen upp. Jens hade hand om...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 8 kunder tycker om Bilbyrån i Stockholm AB

 • Rickard J
  Rickard J skrev om Bilbyrån i Stockholm AB
  Jag köpte min “nya” bil (Volvo XC70) hos Bilbyrån i Segelstorp. Bilbyrån skötte sig väldigt bra under alla “steg i köpet”, dvs; på telefon, under visningen, affärsuppgörelsen och även i efterhand!

  Tidigare har jag bara köpt bilar privat för att jag avskyr försäljarsnack, men efter denna affär så är jag bara positivt inställd till köp hos bilförsäljare (om dom är som Jan och Magnus!)
  Då jag bor en bra bit ifrån Sthlm så var det första samtalet som jag hade med Jan mycket viktigt. Jan svarade ärligt och rakt på alla frågor samtidigt som han gick runt bilen och undersökte och kollade de saker jag undrade över, när jag sedan kom och kollade på bilen så kunde jag konstatera att allt han hade sagt stämde och bilen tom var i finare skick än vad jag väntat mig. Kanon bra!

  Det är en liten firma som inte ser så märkvärdig ut från utsidan, med de gav mig ett väldigt bra första intryck, och det visat sig stämma även nu efter att affären blev klar för jag har fått hjälp med en del saker i efterhand också. Dessutom ingick 1 års garanti som även det har hjälpt mig.

  Trevliga
  Smidig affär
  Hjälpsamma
  De är måna om att man blir nöjd

  Kan inte annat än rekommendera bilköp hos Bilbyrån!
  Tack för en trevlig affär!

  Mvh
  // Rickard
  gillar detta
 • Marcus J
  Marcus J skrev om Bilbyrån i Stockholm AB
  Mycket seriösa bilhandlare, de vårdar om kvalité och service!
  rekommenderas att köpa din bil där!
  Har de inte den bilen som du vill ha och du inte har bråttom så kan de hjälpa dig garanterat!
  Fick även med 1 års garanti!
  gillar detta
 • Robin
  Robin skrev om Bilbyrån i Stockholm AB
  Bättre och seriösare bilhandlare kan man inte hitta, ger jan duse ett stort plus i kanten för all tålamod och hjälp. Äntlingen kan man hitta EN bilhandlare som verkligen vårdar och bryr sig om nöjda kunder!!!
  gillar detta
 • Alan
  Alan skrev om Bilbyrån i Stockholm AB
  Jag var ute efter min första bil och som ny på bilmarknaden så är det väldigt lätt att man hamnar hos fel bilhandlare. Jag var nära att handla min bil hos en bilhandlare som verkade seriös men visade sig vara rena lureriet.

  Som tur så blev mitt bilköp istället hos Bilbyrån. Min första reaktion var att de är seriösa och professionella. Jag fick ett otroligt trevligt bemötande och hela affären kändes trygg, även för en som jag som aldrig handlat en bil tidigare.

  Jag kommer handla fler bilar och finns mina framtidsbilar hos Bilbyrån så kommer affären definitivt ske hos Bilbyrån.

  Varför Bilbyrån?
  - Du får en tydlig historik över bilen.
  - Tillgänglighet! Det är otroligt viktigt att din handlare är tillgänglig och det är de.
  - Seriösa personer med erfarenhet som jobbar där. Det är skillnad att handla från en säljare som är anställd och en som bygger sin verksamhet på sitt namn och rykte.

  Kör på!
  gillar detta
 • Roine K
  Roine K skrev om Bilbyrån i Stockholm AB
  Så här ska en bilfirma vara. Kunniga, seriösa och trevliga. Som vanlig icke bilkunnig känner man sig trygg.
  gillar detta
 • Bilbyrån A
  Bilbyrån A skrev om Bilbyrån i Stockholm AB
  ” Svar till Susanne… ” Bäste Susanne. Vår strävan är att alltid ha 100% nöjda kunder, oavsett om man köper bil eller inte. Tyvärr så var bilen i erat fall bokad på telefon med reservation för provkörning. Den kunden skulle komma in dagen efter och betala begärt pris. Därför ville vi inte släppa ut bilen för provkörning när ni dessutom tyckte att priset var för högt. Dessvärre tas bilen inte bort från internet innan en affär är genomförd. Vi ber om ursäkt och beklagar att vi inte levde upp till dina förväntningar. Vi hoppas att vi kan få en andra chans att ge dig bra service. Med vänliga hälsningar Jan & Magnus.
  gillar detta
 • Anna W
  Anna W skrev om Bilbyrån i Stockholm AB
  Hej Bilbyrån!
  Vill på detta enkla sätt verkligen rekommendera Bilbyrån eftersom jag blev väldigt professionellt bemött! Många gånger då man är ute och ska "titta på bil" så blir man bemött av en säljare som "pratar över huvudet" på kunden. Här gick man lungt och vänligt igenom hur jag kör, hur mycket, behov osv osv.
  Inga frågor var för dumma och jag fick svar som jag förstod.
  Naturligtvis blev det affär av och jag vill varmt rekommendera ALLA att köpa sin bil här!
  gillar detta
 • Susanne H
  Susanne H skrev om Bilbyrån i Stockholm AB
  Vilket otroligt dålig bemötande och kaxighet av den ena ägaren. För att mycket kort beskriva upplevelsen. Jag och min vän åkte dig för att kolla på en specifik bil och köpa den om den motsvarade mina förväntningar. Kände tyvärr mest att vi störde då vi kom men talade om att vi ville kolla specifikt på denna bil. Fick se på den och ställde en massa frågor. Därefter ville jag provköra den, då vart det stop. Det var två till som var intresserade av den fick jag veta av den ena ägaren och såvida jag inte ville ha bilen så fick jag heller inte provköra den. Den fick inte bli smutsig innan de andra kom (dagen efter) och priset på bilen skulle också diskuteras innan provkörning. Det var inte lerigt, regnigt eller smömodd ute. Fanns inget fog alls för vad han sade. Jo, jag kan väl säga att mitt intresse för bilen försvann ganska så fort och jag kände mig så otroligt besviken och dissad. Här hade jag tagit ledigt från jobbet, åkt för att kolla på bilen och köpa den på studs om den var ok. Då får jag nobben på dessa kriterier. Varför ha bilen ute på annons om de nu redan ville sälja den till några andra? Vi är städade personer, kreditvänliga och trevliga. Vi kom dit med intresse av att köpa denna bil och fick verkligen ett otroligt kaxigt och drygt bemötande. Tyvärr kan man inte säga att Bilbyrån gav ett trevligt eller seriöst intryck! Rekommenderar INTE dem..
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Häradsvägen 119, 141 72 Segeltorp
Kategorier