Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

• BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026
1 103
4.7

Välkommen till Södermalms Bilservice – din lokala certifierade Bosch-verkstad! Vi utför bilreparationer och service för alla bilmärken och modeller. När vi reparerar använder vi oss av reservdelar i originalkvalitet från Bosch och andra leverantörer. Vi erbjuder service, underhåll och reparationer som du kan lita på. Vårt team...

1103 omdömen om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Stevce M
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Snabb hjälp med mycket fint bemötande.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Tack så mycket, Stevce, för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du uppskattade både den snabba hjälpen och vårt bemötande. Att kunna erbjuda snabb service med ett personligt mottagande är något vi värdesätter högt. 🚗✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice! 🙌

Komhem Bygg A
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Det blev dyrare än de hade lovat.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Tack för ert omdöme och för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när slutkostnaden blir högre än man förväntat sig. I det här fallet avsåg pristillägget de extra 2 liter motorolja som behövdes utöver de 4 liter som ingår enligt offerten. Vi uppskattar er feedback och strävar alltid efter att vara så tydliga som möjligt i vår kommunikation. 😊 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice! 🚗

Eva Sarah Maria S

Så trevliga, tillmötesgående Fin familj som jobbar där Lyssnar Hjälper

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Tack snälla Eva för ditt fina omdöme! 💙 Det värmer verkligen att höra att du upplevde oss som trevliga, tillmötesgående och lyhörda. Vi lägger stor vikt vid att varje kund ska känna sig väl omhändertagen, så dina ord betyder mycket för hela vårt team. 😊 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice! 🚗🌸

Avraham S
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Allt gick precis som det ska i en organiserad verkstad. Bilen blev servad enligt boken och jag var nöjd, dels med priset och dels med att allt gick väldigt snabbt. Med andra ord, det är ej sista gången som jag kommer dit på besök med bilen.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Tack så mycket, Avraham, för ditt fantastiska omdöme! 🌟 Det gläder oss att du uppskattade vårt organiserade arbetssätt, den snabba servicen och att bilen servades enligt serviceboken. Extra roligt att höra att du även är nöjd med priset och att du känner att du vill komma tillbaka – det är ett fint betyg för oss. 😊 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice! 🚗🙌

Lars A
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bra och enkelt. Snygg verkstad rent och fint!

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Tack så mycket, Lars, för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du uppskattade både den smidiga upplevelsen och att du lade märke till vår rena och välskötta verkstad. Vi arbetar ständigt med att utveckla både vår service och kundupplevelse, och din feedback hjälper oss att bli ännu bättre. ⭐ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice! 🚗✨

Markku Tapio J
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bästa verkstan i stockholm. Har alltid fixat bilen själv innan jag hittade denna verkstad. Nu törs jag lämna in den utan att vara orolig för att de försöker sälja på mig onödigt arbete.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Tack så mycket, Markku, för ditt fantastiska omdöme! ⭐️ Det betyder verkligen mycket att du känner ett sådant förtroende för oss, särskilt när du tidigare alltid har tagit hand om bilen själv. Att du uppskattar vår ärlighet och att vi bara rekommenderar det arbete som faktiskt behövs är precis den känslan vi vill att alla våra kunder ska ha. 🙏🚗 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice! 😊

Alexander V
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Mycket bra bemötande och professionell service.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Tack snälla Alexander för ditt fina omdöme! 🌟 Det gläder oss att höra att du är nöjd med både bemötandet och den professionella servicen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en trygg och positiv upplevelse, så dina ord betyder mycket för oss. 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice! 🚗😊

Eva Britt-Marie E
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bra service trevlig personal effektiv arbetstid för det utförda arbetet + i kanten

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Eva, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vår service, vår trevliga personal och att arbetet utfördes effektivt. Extra kul att få ett "plus i kanten" – det värmer verkligen! ⭐ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Peter Sima S
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Trevligt bemötande och bra info. Miljön är lite stressig och trång tyvärr

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Peter, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och den information du fick under ditt besök. Tack också för din feedback om miljön. Vi har förståelse för att det ibland kan upplevas som lite intensivt när det är mycket aktivitet i verkstaden, men vi gör alltid vårt bästa för att ge varje kund den tid och service de förtjänar. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

jenny P
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Mycket bra och snabb service.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Jenny, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och att du upplevde den som både snabb och bra. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Björn H
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Jag har anlitat deras service vad gäller däck under många år. De är engagerade och löser mina problem.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Björn, Stort tack för ditt fina omdöme och för ditt långvariga förtroende! 😊 Det betyder mycket för oss att du har valt att anlita oss för dina däck under många år. Vi är glada att höra att du uppskattar vårt engagemang och att vi har kunnat hjälpa dig när det behövts. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Iwona P
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Snabbt , proffsigt , med personlig kontakt , och bra priser !

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Iwona, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba och professionella servicen, den personliga kontakten och våra priser. Det är precis den upplevelsen vi vill ge alla våra kunder. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Max Gustafsson Motor A
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Snabb och proffsig service, tillgång till Bosch dator och nätverk gjorde att de kunde lösa ett problem där jag annars behövt gå till märkes verkstaden. Mycket professionella och service inriktade

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Max, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vår snabba och professionella service. Vi är glada att vi, med hjälp av Boschs diagnossystem och tekniska nätverk, kunde lösa problemet utan att du behövde vända dig till en märkesverkstad. Tack också för att du lyfter fram vårt professionella och serviceinriktade arbetssätt – det betyder verkligen mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Vladimir K
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Väldigt trevligt bemötande. Mycket teknisk kunnande personal som ger väldigt bra och ekonomiska råd. Gott kaffe, bra biltidningar att läsa medans man väntar 🙂

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Vladimir, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande och vår tekniska kompetens. Vi försöker alltid ge råd som är både tekniskt korrekta och ekonomiskt fördelaktiga för våra kunder, så det betyder mycket att du lyfter fram just det. Extra kul att höra att både kaffet ☕ och biltidningarna gjorde väntan lite trevligare! 🙂 Tack för ditt förtroende. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Mohammad Rejwan Uddin S
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Very good service. I am happy with their work

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hi Mohammad, Thank you very much for your kind review! 😊 We're delighted to hear that you were happy with our work and the service you received. Your feedback means a lot to our entire team. You are always warmly welcome back to Södermalm Bilservice 🚗✨

Klara R

Superbra service ! Supernöjda

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Klara, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att ni är supernöjda och att ni uppskattade vår service. Sådana omdömen gör oss verkligen glada! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Erika B
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bra kundmottagande, trevliga och pålitliga. Rekommenderas varm!

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Erika, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt kundbemötande och att du upplevde oss som både trevliga och pålitliga. Det betyder mycket för oss. Tack också för din varma rekommendation – det värmer verkligen! 🚗✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 😊🚗✨

Inger Helena Lena E
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bra service och trevligt bemötande! 👌👌👌

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Inger, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Dina fina ord och 👌👌👌 betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Svante Benjamin T
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bra service tydlig kommunikation.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Svante, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och kommunikationen. Vi lägger stor vikt vid att vara tydliga och hålla våra kunder informerade genom hela processen, så det gläder oss att du uppskattade det. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Curt Göran Raymond A
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Snabbt, smidigt och prisvärt!!

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Curt, Stort tack för ditt omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde besöket som snabbt, smidigt och prisvärt. Det är precis vad vi strävar efter att leverera varje dag. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Olle Ulf S
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bra service! Lagade bilen snabbt till bra pris!

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Olle, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen och att vi kunde få bilen lagad snabbt till ett bra pris. Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder. Tack för ditt förtroende, och du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

John Paul Christian H
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Trevligt bemötande, hjälpsamma och kunniga!

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej John, Stort tack för ditt omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och att du upplevde oss som både hjälpsamma och kunniga. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Jan Ingvar E
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bra bemötande trevlig personal jobbet klart på utsatt tid.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Jan, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och vår trevliga personal. Det gläder oss också att arbetet blev klart på utsatt tid – att hålla det vi lovar är något vi värdesätter högt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Johan D
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Ringde på ringklockan direkt var man välkommen att köra in bilen. En ac service var det jag hade beställt. Väl mottagen direkt man klev ur bilen. En verkstad som är mån om kunderna. Tittade runt när dom jobbade och dom kunde sin sak insåg jag. En verkstad man gärna kommer tillbaka till kändes familjärt. /Mycket nöjd kund

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Johan, Stort tack för ditt fantastiska och utförliga omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du kände dig välkommen redan från första stund och att du uppskattade både bemötandet och arbetet med din AC-service. Det gläder oss extra mycket att du upplevde att vi är måna om våra kunder och att du fick ett så positivt intryck av verkstaden och vårt arbetssätt. Att höra att du gärna kommer tillbaka och att det kändes familjärt är precis den känslan vi vill förmedla. Tack för ditt förtroende och för de fina orden – sådana omdömen...

Mårten Per Ivar E
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Väldigt bra service och bemötande

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Mårten, Stort tack för ditt omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Marianne N
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Trevligt bemötande och snabbt åtgärdat air konditions problem och bra pris. Hittat en ny bil verkstad!

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Marianne, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötandet, att vi kunde lösa problemet med luftkonditioneringen snabbt och att du är nöjd med priset. Att läsa att du har hittat en ny bilverkstad hos oss är kanske det finaste betyg vi kan få. Tack för ditt förtroende – vi ser fram emot att få hjälpa dig även i framtiden! 🚗✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 😊🚗✨

Nina Magdalena S
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Gjorde kopplingsbyte på fhd. Snabba, noggranna - rekommenderas! Rimliga priser. Inte billigast i stan, men definitivt inte heller dyrast. Väl värt kronorna för ett gott arbete.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Nina, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med kopplingsbytet och att du uppskattade både vårt arbetssätt och resultatet. Att beskrivas som snabba och noggranna är ett väldigt fint betyg. Tack också för att du lyfter fram prisbilden. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett rimligt pris i kombination med ett arbete som håller hög kvalitet, så det betyder mycket att du känner att det var väl värt pengarna. Tack för din rekommendation, och du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

William Tommy N
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Snabbt och smidigt ac- jobb ,men lite triksigt att ta sig dit

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej William, Stort tack för ditt omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med AC-arbetet och att du upplevde besöket som snabbt och smidigt. Vi förstår att det kan vara lite klurigt att hitta till oss första gången 😅, men förhoppningsvis känns vägen betydligt enklare vid nästa besök! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Lars Adam V
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bra bemötande och trevliga människor

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Lars, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och att du trivdes med människorna hos oss. Vi tycker att ett trevligt och personligt bemötande är en viktig del av upplevelsen, så det betyder mycket att du lyfter fram just det. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Patrick Christophe Lar L
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Det gick fort men jag fick betala 375kr mer än vad som stod i offerten utan att bli informerad innan det var dags att betala Det tycker jag inte att det är korrekt

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Patrick, Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi har full förståelse för att det känns frustrerande att få en högre kostnad än den som angavs i offerten, särskilt om du inte upplevde att du blev informerad i förväg. Vår målsättning är alltid att stämma av eventuella tilläggskostnader innan de debiteras, så om kommunikationen brustit i ditt fall ber vi om ursäkt för det. Vi tar din feedback på största allvar och ser gärna att du kontaktar oss så att vi kan gå igenom vad som hände i just...

Erland Micael L
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bra arbete, bra kommunikation.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Erland, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och kommunikationen. Vi tycker att tydlig dialog och ett väl utfört arbete går hand i hand, så det gläder oss att du uppskattade båda delarna. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Sofie L
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bästa bilverkstaden!! Mycket hjälpsamma, kunniga och även prisvärda. Toppbetyg +++++

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Sofie, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Wow, att bli kallade "bästa bilverkstaden" värmer verkligen! Det gläder oss att höra att du uppskattade vår hjälpsamhet, kunskap och att du upplevde oss som prisvärda. Tack för toppbetyget och de fina orden – sådana omdömen ger oss extra energi att fortsätta göra vårt allra bästa varje dag! 🚗✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 😊🚗✨

Karolina P
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Fantastisk service och väldigt trevlig personal. De ringde och meddelade stämde av innan de la till åtgärder, trots att det redan informerats.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Karolina, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade både servicen och vårt bemötande. Vi tycker att det är viktigt att alltid stämma av med kunden innan några extra åtgärder utförs, även när information redan har lämnats, så att allt känns tydligt och tryggt genom hela processen. Tack för ditt förtroende – det betyder verkligen mycket för oss! 🚗✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 😊🚗✨

Anneli Maria Margaret H
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Det var fantastisk kundservice. Trevliga lokaler. Och de utförde jobbet professionellt. Och ett fantastiskt pris och jobbgaranti. Kommer bli deras fortsatta kund Mvh Anne-Lie

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Anne-Lie, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vår kundservice, våra lokaler och att du är nöjd med det arbete vi utförde. Extra kul att du lyfter fram både priset och vår garanti – vi vill att våra kunder ska känna sig trygga hela vägen. Att höra att du vill fortsätta vara kund hos oss är det bästa betyg vi kan få. Tack för ditt förtroende! 🚗✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 😊🚗✨

Peter Douglas Geor A
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Mycket trevlig personal och kunnig, snabb service. Jätte nöjd!!

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Peter, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vår trevliga och kunniga personal samt att du är nöjd med den snabba servicen. Att läsa att du är jättenöjd gör oss verkligen glada! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Joakim Christofer P
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Trevligt och professionellt bemötande, snabb service, prisvärt, kommer tillbaka. Enda minus är att toaletten, den ligger vägg i vägg med personalens toalett och bad som verkar vara deras omklädningsrum, inte så kul för dem kanske.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Joakim, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt trevliga och professionella bemötande, den snabba servicen och att du upplevde besöket som prisvärt. Extra kul att höra att du kommer tillbaka! Och tack för den roliga observationen 😄 Vi får väl se det som att våra kunder får en exklusiv inblick bakom kulisserna hos oss. Som tur är verkar både kunder och personal trivas lika bra ändå! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Sture Christer W
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Allt fungerade perfekt. Mycket bra bemötande

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Sture, Stort tack för ditt omdöme! 😊 Vad roligt att höra att allt fungerade perfekt och att du uppskattade vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att du kände dig väl omhändertagen under ditt besök. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Lindström J
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Proffsiga, serviceminded & tillmötesgående.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Lindström, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde oss som proffsiga, serviceinriktade och tillmötesgående. Det är precis de värden vi strävar efter att leverera till varje kund som besöker oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Leifur Birgir R
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Snabb och trevligt service. Kommer tillbaka som kund.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Leifur, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba servicen och det trevliga bemötandet. Extra kul att du vill komma tillbaka som kund – det betyder mycket för oss! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Alfons André R
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Utmärkt kommunikation och service när jag lät göra basservice.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Alfons, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både kommunikationen och servicen i samband med din basservice. Vi tycker att tydlig information och ett smidigt bemötande är minst lika viktigt som själva arbetet på bilen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Thomas L
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Trevliga, effektiva och bra kommunikation

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Thomas, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt trevliga bemötande, effektiva arbete och tydliga kommunikation. Det är precis den upplevelsen vi vill ge våra kunder. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Aleksandra K
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Trevligt bemötande och proffesionellt utfört arbete av AC-service med påfyllning av gas. Rekommenderas varmt! MVH Magnus

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Magnus, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade både bemötandet och det professionellt utförda arbetet med AC-servicen. Det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd med både servicen och resultatet. Tack också för din varma rekommendation! 🚗❄️ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Jorma R

Trevligt proffesionellt bemötande ,Bra utfört arbete Återkommer gärna igen 👍

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Jorma, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt trevliga och professionella bemötande samt att du är nöjd med det utförda arbetet. Extra kul att höra att du gärna återkommer! 👍 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Annika N
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

En alltigenom väldigt positiv upplevelse, allt ifrån från den supertrevliga och duktiga receptionisten, till utfört arbete av mekanikerna, tillmötesgående och professionella. Kommer absolut anlita dem igen!

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Annika, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att hela upplevelsen levde upp till dina förväntningar – från mottagandet i receptionen till arbetet som utfördes av våra mekaniker. Det betyder mycket för oss att du upplevde oss som både tillmötesgående och professionella. Extra kul att höra att du vill anlita oss igen – det ser vi verkligen fram emot! 🚗✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 😊🚗✨

Vera D
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Absolut bästa bemötande, service och snabba på att laga bilen.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Vera, Stort tack för ditt fantastiska omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är så nöjd med både bemötandet, servicen och att vi kunde få bilen lagad snabbt. Sådana här omdömen gör verkligen vår dag och motiverar oss att fortsätta ge det lilla extra. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Staffan Arne T
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bosch Car Service ligger mycket bra till för mig och jag känner mig trygg för att få bra och ärlig service

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Staffan, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att vårt läge passar dig bra och att du känner dig trygg med att få bra och ärlig service hos oss. Just förtroende och transparens är något vi värdesätter väldigt högt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Jöran Ulfson P
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Ett mycket professionellt och personligt bemötande av personalen. Klar och tydlig information om genomförandet och det gäller även offerter på tilläggsarbeten. Dom överträffade mina förväntningar. Dessutom mycket prisvärd service. Rekommenderas verkligen! Citroen C4 Picasso årsmodell 2009 Basservice + tillägg felsökning belysning

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Jöran, Stort tack för ditt fantastiska och utförliga omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade både det professionella och personliga bemötandet samt den tydliga informationen kring arbetet och eventuella tilläggsarbeten. Vi tycker att transparens och god kommunikation är minst lika viktigt som själva arbetet på bilen. Att vi dessutom lyckades överträffa dina förväntningar gör oss extra glada, och tack för att du lyfter fram prisvärdheten och din rekommendation. Det betyder verkligen mycket för oss! 🚗✨ Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 😊🚗✨

Maria Karolina H
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Bra service och bra bemötande! 🌟🌟🌟🌟🌟

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Maria, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Dina fem stjärnor betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta göra vårt bästa varje dag! 🌟 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Dan Joel F
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Professionellt bemötande och snabbt utfört arbete

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Dan, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt professionella bemötande och att arbetet blev utfört snabbt. Det är precis den kombinationen vi strävar efter att leverera till alla våra kunder. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨

Nedzib M
Skrev om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Snabbt och smidigt felsökning och reparation med väldigt bra bemötande.

Svar från Bosch Car Service - Södermalm Bilservice

Hej Nedzib, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde både felsökningen och reparationen som snabba och smidiga. Extra kul att du uppskattade bemötandet – det betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨