Prisvärd verkstad med trevlig och kunnig personal! Tog bara betalt för offererat utfört arbete trots extra arbetstid på arbete som inte kunde utföras pga rost. Lämnade istället förslag på åtgärd med offert.
Bosch Car Service - Södermalm Bilservice
Välkommen till Södermalms Bilservice – din lokala certifierade Bosch-verkstad! Vi utför bilreparationer och service för alla bilmärken och modeller. När vi reparerar använder vi oss av reservdelar i originalkvalitet från Bosch och andra leverantörer. Vi erbjuder service, underhåll och reparationer som du kan lita på. Vårt team...
1346 omdömen om Bosch Car Service - Södermalm Bilservice
Snabbt och prisvärt arbete. Jag är nöjd.
Snabbt enkelt smidigt och hjälpsam personal
Tyvärr är jag inte nöjd med besöket. Jag visste att bilen hade ett elektriskt problem, men problemet var begränsat till multimediasystemet. När verkstaden försökte ta ut radion/infotainmentsystemet uppstod dessutom flera repor och märken runt radion på instrumentpanelen. Efter besöket har jag även fått ett nytt problem: airbagvarningen lyser konstant. Den gjorde inte det innan bilen lämnades in. Jag kan inte säga vad som har orsakat felet, men det är anmärkningsvärt att det uppstod i samband med arbetet på bilens elsystem...
Trevlig personal, snabb och bra service, allt var bara en positiv upplevelse
Tydlig info och prissättning, snabb service och respons
Bra service! Väldigt enkelt och professionellt.
Hej Orxan, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Kul att höra att du upplevde servicen som både enkel och professionell. Det är precis den känslan vi vill skapa för våra kunder. Tack för dina 5 stjärnor och för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Trevligt bemötande och väldigt uppmärksamma på saker som behöver åtgärdas. Hjälpsamma!
Hej Anna, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att du uppskattade vårt bemötande och att vi är uppmärksamma på sådant som kan behöva åtgärdas. Vi tycker att det är viktigt att ge våra kunder tydlig information om bilens skick, så att man kan planera rätt åtgärder i tid. Tack för dina 5 stjärnor och för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Enkel bokning. Bra pris, Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Gjorde det lilla extra för oss och sakligt påpekade rekommenderade framtida åtgärder utan att försöka sälja på oss merarbete. Trevlig stämning i allmänhet gör årsservice på bilen verkligen mera uthärdligt. Rekommenderas varmt!!
Hej Carl, Stort tack för ett fantastiskt och utförligt omdöme! 😊 Det betyder mycket att du uppskattade både bokningen, priset och vårt bemötande. Vi tycker att det är viktigt att vara tydliga med sådant vi upptäcker på bilen och skilja på vad som behöver göras nu och vad som kan vara bra att planera för framöver. Kunden ska få informationen – inte känna sig pressad till extra arbete. 👍 Extra roligt att du även uppskattade stämningen hos oss. Om vi kan göra en årsservice lite trevligare så är vi mer än nöjda! 😄 Tack för...
Snabbt enkelt och gott bemötande. 😊
Hej Dan, Tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att du upplevde besöket som snabbt och enkelt, med ett gott bemötande. Precis så vill vi att det ska kännas! Tack för dina 5 stjärnor och för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Trevligt bemötade av personal. De bytte kamrem, oljefilter, olja, oljeplugg + packning. Jag fick hämta bilen några timmar senare, snabbt utfört arbete till bra pris! Rekommenderar Bosch Car Service - Södermalm bilservice!
Hej Linda, Stort tack för ditt fina och utförliga omdöme! 😊 Kul att höra att du uppskattade både bemötandet, priset och att vi kunde få kamremsbytet och servicen klar på bara några timmar. Det är extra roligt att du lyfter att arbetet omfattade flera delar och ändå gick så smidigt. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Vänliga och hjälpsamma! Proffsig service!
Hej Elisabeth, Stort tack för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt vänliga bemötande och vår professionella service. Det betyder mycket för oss! Tack för dina 5 stjärnor och för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Väldigt bra personal rekommenderar verkligen för service trevlig och kunnig personal!
Hej Nenad, Stort tack för din fina rekommendation! 😊 Det gläder oss verkligen att du uppskattade vår trevliga och kunniga personal. Att du rekommenderar oss för service betyder mycket för hela teamet! 🙏 Tack för dina 5 stjärnor och för förtroendet, Nenad! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Snabbt och bra, fick även hjälp med Mazda serviceboken när jag ringde upp igen efter lite strul.
Hej Claes, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att servicen gick snabbt och bra. Och självklart hjälper vi gärna till även när det dyker upp något efter besöket – skönt att vi kunde lösa strulet med Mazdas servicebok när du hörde av dig igen. Tack för förtroendet och dina 5 stjärnor! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Vänlig personal. Åkte in för service men fick erbjudande om att byta bromsbelägg och laga en trasig del, löstes samma dag
Hej Daniel, Tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde lösa både bromsbeläggen och den trasiga delen redan samma dag. Vi försöker alltid vara tydliga med sådant vi upptäcker under servicen och ge kunden möjlighet att åtgärda det direkt när det passar. Skönt att vi kunde lösa allt vid samma tillfälle! 🔧🚗 Tack för dina 4 stjärnor och för förtroendet! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Hittade denna pärla av en tillfällighet när bilen inte gick igenom besiktningen. De tog emot mig direkt och åtgärdade alla bilens fel snabbt och effektivt. Besiktigade även om bilen åt mig. Väldigt bra och fin service. Första gången jag inte känner mig lurad efter att ha haft bilen inne för reparation. Kommer absolut anlita dem vid behov igen och kan verkligen rekommendera dem.
Hej Anders, Stort tack för ett fantastiskt omdöme! 😊 Det betyder extra mycket att höra att du kände dig trygg och att du upplevde att allt hanterades på ett ärligt och smidigt sätt. Vi är glada att vi kunde ta emot dig med kort varsel, åtgärda felen och även hjälpa till med ombesiktningen. Att du för första gången känner att du kan lämna en verkstad utan känslan av att ha blivit lurad är verkligen ett fint betyg för oss. 🙏 Tack för ditt förtroende och för den fina rekommendationen – vi hoppas få hjälpa dig igen när behovet...
De klarade framgångsrikt problemet med AC. Väldigt trevlig personal och kunnande mekaniker. All beröm!!!
Hej Miroslav, Stort tack för de fina orden! 😊 Härligt att höra att vi lyckades lösa problemet med AC och att du uppskattade både vårt trevliga bemötande och våra kunniga mekaniker. Tack för dina 4 stjärnor och för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Sköna, tydliga, prisvärda. Och fick träffa en fransk bulldog när jag väntade. What’s more to ask?
Hej, Stort tack för ett härligt omdöme! 😄 Sköna, tydliga och prisvärda – det tar vi gärna emot! Och ja, att få träffa vår fyrbenta kollega i väntan är ju en bonus vi gärna fortsätter bjuda på. 🐶 Tack för dina 5 stjärnor och för att du tog dig tid att skriva! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Toppen service smidigt och bra. Lämnar i tid man bokat och hämtar direkt efter jobbet är klart mycket bra jobbat! Mvh
Hej Marcelo, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att du uppskattade hur smidigt allt fungerade, från inlämning på bokad tid till hämtning när jobbet var klart. Vi vet att det är viktigt att tiderna fungerar i vardagen, så det gläder oss extra mycket att du lyfter just detta. Tack för dina 5 stjärnor! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Svarar alltid snabbt, kundens bästa för ögonen och bra resultat.
Hej Jan, Stort tack för de fina orden! 😊 Det betyder mycket att du upplever att vi alltid har kundens bästa för ögonen och att både återkoppling och resultat håller hög nivå. Tack för ditt förtroende och dina 5 stjärnor! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Incredible service, very clear and understanding. Amazing. Will come again.
Hi Nicole, Thank you so much for your amazing review! 😊 We’re really happy to hear that you found our service clear, understanding and helpful. Knowing that you’d like to come back means a lot to us! Thank you for your trust and the 5 stars! 🙏 You are always warmly welcome back to Södermalm Bilservice 🚗✨
Underbar och kunnig personal. Lätt att uppfatta vad man säger JA till.
Hej Sanna, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att du uppskattade vår kunniga personal och framför allt att vi lyckades vara tydliga med vad som föreslogs och vad du faktiskt tackade ja till. Vi tycker att det ska kännas tryggt och enkelt att lämna bilen hos oss – utan frågetecken kring vad som görs eller vad det kostar. 🙏 Tack för dina 5 stjärnor, Sanna! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Perfekt med allt ............... .....
Hej Amro, Stort tack för dina 5 stjärnor! 😊 Härligt att höra att allt kändes perfekt. Sådana korta men tydliga omdömen gör oss verkligen glada! 🙏 Tack för förtroendet, Amro! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Lite trångt i garaget men bemötandet och servicen var riktigt bra och inget fel med priset heller trots att verkstaden ligger centralt på Södermalm
Hej Piotr, Tack för ett trevligt och ärligt omdöme! 😊 Vi håller med om att det kan bli lite trångt i garaget ibland, men vi hjälper självklart gärna till att köra in och ut bilen om man önskar det. Desto roligare att höra att du uppskattade bemötandet, servicen och priset. Vi försöker hålla våra priser rimliga trots vårt centrala läge på Södermalm. 🙏 Tack för dina 4 stjärnor och för förtroendet! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Mycket bra o snabb hjälp,väldigt nöjd !!!
Hej Jan, Stort tack för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att du fick snabb och bra hjälp och att du blev så nöjd med besöket. Det uppskattar vi verkligen! Tack för förtroendet och dina 5 stjärnor! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Snabb och bra service medan jag väntade - tack.
Hej Lars, Tack själv för de fina orden! 😊 Härligt att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt medan du väntade och att servicen levde upp till förväntningarna. Tack för dina 5 stjärnor och för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Riktigt bra service! Fick problem med oljepluggen där gängorna hade gått sönder bara 24 timmar innan jag skulle köra ner till Spanien. De löste problemet snabbt och gjorde ett riktigt bra jobb. Suverän service och riktigt rimliga priser. Rekommenderar starkt till alla!
Hej Carl, Stort tack för ett fantastiskt omdöme! 😊 Det var verkligen roligt att vi kunde hjälpa dig med oljepluggen så nära inpå Spanienresan. 24 timmar innan avfärd är inte direkt läge för extra bilproblem! 😄 Skönt att vi kunde lösa det snabbt och se till att du kunde ge dig iväg med bilen i ordning. Extra kul att du uppskattade både servicen och priset! Tack för den starka rekommendationen och för dina 5 stjärnor! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra!Vänlig personal. Välnutfört arbete.
Hej Andreas, Tack för ditt omdöme! 😊 Kul att höra att du uppskattade den vänliga personalen och att arbetet blev väl utfört. Det gläder oss att du är nöjd med besöket! Tack för dina 4 stjärnor och för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Jag fick mycket bra service och information om hur bilen mår. Trevlig personal och välskött verkstad. Kan rekommenderas varmt.
Hej Raili, Tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du uppskattade servicen och den tydliga informationen om bilens skick. Vi tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig välinformerad och trygg med vad bilen behöver. Kul också att du uppskattade vår personal och att du upplevde verkstaden som välskött. Tack för din varma rekommendation och dina 4 stjärnor! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Enkelt och smidigt. Trevligt bemötande och servicen utfördes snabbt.
Hej Magnus, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att besöket blev enkelt och smidigt, med ett trevligt bemötande och snabb service. Precis så vill vi att det ska vara! Tack för förtroendet och dina 5 stjärnor! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Det var snabbt och enkelt och Lava i receptionen är trevlig.
Hej Sandra, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att allt gick snabbt och enkelt och att Lava tog hand om dig på ett trevligt sätt. Vi ska se till att hon får höra de fina orden! 🙌 Tack för dina 5 stjärnor och för förtroendet, Sandra! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Fin och snabb service. Fick hjälp med en torkarmotor till bakrutan.
Hej Viktor, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Kul att höra att du fick snabb hjälp med torkarmotorn och att servicen levde upp till förväntningarna. Skönt att få ordning på en sådan detalj snabbt och smidigt! 🚗 Tack för dina 5 stjärnor och för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
The service was through and performed professionally. The staff was friendly, knowledgeable and forthright. I highly recommend this business!
Hi David, Thank you so much for the fantastic review! 😊 We’re really glad to hear that you experienced the service as thorough and professional, and that our team came across as friendly, knowledgeable and straightforward. We truly appreciate your recommendation and your trust in us! 🙏 You are always warmly welcome back to Södermalm Bilservice 🚗✨
One of the best mechanic experiences I’ve had there is super helpful and knowledgeable
Hi Nicholas, Thank you so much for the fantastic review! 😊 We’re really happy to hear that you had such a positive experience with us and that you found our team both helpful and knowledgeable. It means a lot to hear that we could provide one of your best experiences with a workshop. Thank you for your trust and the 5 stars! 🙏 You are always warmly welcome back to Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra och hjälpsamma. Stort tack
Hej Johan, Stort tack själv för de fina orden! 😊 Vad roligt att höra att du upplevde oss som bra och hjälpsamma. Det uppskattar vi verkligen! Tack för förtroendet och dina 5 stjärnor! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Blev personligt mottagen och fick felet lagat snabbt . Mycket nöjd då bilen känns toppen efter åtgärdern.
Hej Ronald, Tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att du fick ett personligt bemötande och att vi kunde hitta och åtgärda felet snabbt. Extra roligt att bilen känns toppen igen efteråt! 🚗 Tack för dina 4 stjärnor och för förtroendet! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra service! Tydlig prisbild, snabba och hjälpsamma. En toppen upplevelse!
Hej Paul, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Kul att höra att du uppskattade den tydliga prisbilden och att vi kunde vara både snabba och hjälpsamma. Att du beskriver besöket som en toppenupplevelse gör oss verkligen glada! 🙏 Tack för ditt förtroende och dina 5 stjärnor! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bra och trevligt bemötande. Tar hjälp här även nästa gång.
Hej Richard, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Vad roligt att du uppskattade vårt bemötande och att du redan nu planerar att komma tillbaka. Det är verkligen det bästa betyget vi kan få! Tack för förtroendet och dina 4 stjärnor! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Trevlig bemötande, tydligt förklaring samt dokumentation av utförd arbete. Rekommenderar varmt
Hej Joanna, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss att du uppskattade vårt trevliga bemötande, de tydliga förklaringarna och dokumentationen av arbetet. Vi tycker att det ska vara enkelt att förstå vad som har gjorts med bilen. Tack för den varma rekommendationen och dina 5 stjärnor! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Planen var att komma ner till er var att få ett kostnadsförslag , ni vände på allt då jag inte hade något annat för mig och gick igenom bilen och beställde delar direkt efter överenskommelsen direkt. Väldigt prisvärt och underbar personal. Vi kommer att synas igen och jag rekommenderar eran firma för fullt. Tack för eran hjälp!
Hej Björn, Stort tack för ett fantastiskt omdöme! 😊 Det var verkligen roligt att läsa att ett besök som från början var tänkt för ett kostnadsförslag kunde utvecklas till att vi tillsammans gick igenom bilen, kom överens om åtgärder och kunde beställa delarna direkt. Extra kul att du uppskattade både priset och vår personal. Att du redan säger att vi kommer att ses igen och dessutom rekommenderar oss varmt betyder väldigt mycket för hela teamet! 🙏 Tack själv för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Tydlig kommunikation. Trevliga. Snabba. Enda negativa är att de satte ett klistermärke med deras reklam under regskylten utan att fråga.
Hej Adam, Tack för ditt omdöme och för att du lyfter både det positiva och det vi kan förbättra! 😊 Kul att höra att du uppskattade vår tydliga kommunikation, vårt trevliga bemötande och att det gick snabbt. När det gäller klistermärket under registreringsskylten förstår vi din synpunkt. Det borde vi självklart ha stämt av med dig innan vi satte dit det, och vi tar med oss det framåt. 👍 Tack för din feedback och för dina 4 stjärnor! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Mitt besök och den hjälp jag fick med mitt ärende (oljebyte på Volvo 940/94) var exemplariskt; vänliga och kunniga yrkespersoner som gav bra förslag till ytterligare åtgärder som jag dock måste vänta lite med. Firman rekomenderas👍
Hej Per, Tack för ditt omdöme! 😊 Vi blir faktiskt lite förvånade över att se att du gett oss 1 stjärna, eftersom du samtidigt beskriver ditt besök som exemplariskt och lyfter fram både vår vänliga och kunniga personal, den hjälp du fick och att du rekommenderar oss. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och är glada att du var nöjd med både servicen och våra rekommendationer. 👍 Men vi måste erkänna att kombinationen av ett så positivt omdöme och endast 1 stjärna känns lite märklig. Tack för att du tog dig tid att skriva,...
Professionellt utförda arbeten och en omhändertagande Kundmottagning med "First Impression Manager, Lava Abbas. Man blir glad.
Hej Jan, Stort tack för ditt härliga omdöme! 😊 Vad roligt att höra att du uppskattade både det professionellt utförda arbetet och vårt omhändertagande i kundmottagningen. Vi ska självklart hälsa Lava att hennes titel som ”First Impression Manager” levereras med bravur – att man blir glad är precis den första känslan vi vill skapa! 😄 Tack för dina 5 stjärnor och för förtroendet, Jan! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Very nice an pleasant experience
Hi Seyedabbas, Thank you so much for the kind review! 😊 We’re very happy to hear that you had such a nice and pleasant experience with us. We truly appreciate your trust and the 5 stars! 🙏 You are always warmly welcome back to Södermalm Bilservice 🚗✨
Fick hjälp snabbt och allt bev klart enligt överenskommelse.
Hej Henrik, Tack för ditt omdöme! 😊 Skönt att höra att du fick hjälp snabbt och att allt blev klart enligt överenskommelse. Det är viktigt för oss att hålla det vi lovar och göra det smidigt för kunden. Tack för dina 4 stjärnor och för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Bästa service och snabbare……..
Hej Sajid, Tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att du uppskattade vår service och att det gick snabbt. Det är precis så vi vill att ett besök hos oss ska kännas – smidigt och enkelt! Tack för dina 4 stjärnor och för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Snabb service och mycket trevligt bemötande… Rekommenderar…
Hej Raimo, Tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att du uppskattade den snabba servicen och det trevliga bemötandet. Extra roligt att du dessutom rekommenderar oss – det uppskattar vi verkligen! 🙏 Tack för att du valde oss och för dina 4 stjärnor! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Mycket gott kundbemötande med glada och hjälpsamma arbetare i både verkstaden och vid receptionen. Basservicen gick fort för ett bra pris också!
Hej! Stort tack för det fina omdömet! 😊 Det gläder oss att ni uppskattade bemötandet från både verkstaden och receptionen. Vi försöker alltid hjälpas åt som ett team för att göra besöket så smidigt som möjligt. Extra roligt att höra att basservicen gick snabbt och att priset kändes bra! 🙏 Tack för förtroendet och för de 5 stjärnorna! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Det kändes tryggt och bra mottangande och det kan tänka mig att besöka igen .
Hej Bahman, Stort tack för ditt fina omdöme! 😊 Det gläder oss verkligen att du kände dig trygg och fick ett bra mottagande hos oss. Att du kan tänka dig att komma tillbaka är det bästa betyget vi kan få! 🙏 Tack för ditt förtroende, Bahman! Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨
Snabb och bra service och återkoppling som utlovat
Hej Magnus, Tack för ditt fina omdöme! 😊 Härligt att höra att du uppskattade den snabba servicen och att återkopplingen kom som utlovat. Att hålla det vi lovar är viktigt för oss. Tack för dina 4 stjärnor och för förtroendet! 🙏 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Södermalm Bilservice 🚗✨