Bostadsbutiken
Välkommen till Bostadsbutiken - Vi hjälper dig med din bostadsaffär i Uddevalla och Kungshamn med omnejd!
Vi är mäklarna som ger liter mer av allt! Är du nyfiken på vad din bostad är värd eller funderar du på att köpa bostad? Oavsett om du går i sälj- eller köptankar så finns vi på Bostadsbutiken som en hjälpande hand där vi guidar dig genom ditt livs kanske viktigaste affär.
Hos oss på Bostadsbutiken möts du av kunskap, omtanke och ett stort engagemang. För oss är varje kund lika viktig och vi gör ingen skillnad på en liten eller stor affär. Vi har lärt oss att den enda vägen till framgång är hårt arbete. Eftersom vi inte ägs av någon bank eller försäkringsbolag så är alla de råd och tips vi ger helt oberoende från någon annan. Varmt välkommen!
Utmärkelser
11 omdömen om Bostadsbutiken
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sitt hus med hjälp av Anna Bjurström en del av Bostadsbutiken
Anna var professionell och inlyssnande, hela försäljningen gick smidigt speciellt med tanke på lite ändringar från säljare/köpare.
Anna kan varmt rekommenderas. -
köpte sitt hus med hjälp av Anna Bjurström en del av Bostadsbutiken
Engagerad och trevlig mäklare som tog sig god tid för frågor vi hade inför köpet. Lösningsorienterad och mån om att göra både köpare och säljare nöjda.
Rekommenderas! -
sålde sitt hus med hjälp av Anna Bjurström en del av Bostadsbutiken
Bra bemötande, proffsigt. Anna har bra koll på sotenäs som marknad. Vi är nöjda.
köpte sitt hus med hjälp av Anna Bjurström en del av Bostadsbutiken
Mycket trevligt och gav en känsla av trygghet genom hela köpet. Svarade snabbt och proffsig på alla frågor. Skulle verkligen rekommendera henne!
köpte sitt hus med hjälp av Anna Bjurström en del av Bostadsbutiken
Vi blev bemötta bra av Anna.
Hon är väldigt duktigt och kunnig och framförallt trevlig.. -
sålde sitt hus med hjälp av Anna Bjurström en del av Bostadsbutiken
Anna är mkt trevlig och tillmötesgående. Har hjälpt mig så bra. Att rekommendera
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Bjurström en del av Bostadsbutiken
Mycket trevlig och lätt att ha och göra med.
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Bjurström en del av Bostadsbutiken
Anna tog över försäljningen från en kollega som gått på föräldraledighet.
Allt har gått supersmidigt och snabbt, jag som säljare är nöjd med utfallet av försäljningen och bemötandet. -
sålde sitt hus med hjälp av Anna Bjurström en del av Bostadsbutiken
Kom på utsatt tid,11:00, vid 1:à mötet. Enkel och lätt att lära känna vilket = förtroende. Bra kontakt via tel och sms.
Jobbar på oklara uppgifter så att det blir rätt.
Hade egentligen inga förväntningar bara ett bra bemötande o ett bra samarbete och det har jag upplevt,toppen Kan inte bli bättre hälsn Ann-Sofie -
sålde sin stuga med hjälp av Anna Bjurström en del av Bostadsbutiken
Fick hjälp av Anna med försäljningen av min sommarstuga på Röd. Otroligt lyhörd och duktig säljare. Hjälpte både mej som säljare och även min köpare på det allra bästa sätt. Vi är mycket nöjda !
köpte sitt hus med hjälp av Anna Bjurström en del av Bostadsbutiken
Professionell, lyhörd och lösningsorienterad.