Hej, vi är mycket nöjda och städningen är superbra. Bra bemötande av de inblandade.
C.S Städ AB
Vi skräddarsyr din städning och hos oss kan du få en helhetslösning! Vi städar i hela Storstockholm och vi älskar detaljer- och att man skall komma hem och ha den där underbara känslan- och glädjen över sitt nystädade hem. . Vi har ingen bindningstid och fria av- och ombokningar. Du behöver enbart tillhandahålla en dammsugare-...
139 omdömen om C.S Städ AB
Sedan starten hos Reco 2023
Jag beställde storstädning med fönsterputs och är väldigt nöjd. Förutom att de gjorde ett jättebra jobb var de dessutom väldigt trevliga. Ann-Britt Mossberg
Noggran, flexibel map ändringar i putsandet.
Tusen tack Ingvar för ditt fina omdöme!
Mycket effektivt och bra utfört arbete, tänker anlita de igen
Underbart att höra Linda, tack för ditt fina omdöme!
Supererfarenhet från start till mål inklusive mycket bra jobba med fönsterputsningen vi beställde. Vi kommer återkomma igen när det är dags för tvätt.
Tusen tack Jenny för dina fina ord och omdöme!
Allt var bra noggrant o bra på alla vis
Stort tack Elisabeth för ditt fina omdöme!
Var jättenöjd med fönsterputsningen men inte lika nöjd med städningen, där de glömt att ta golvet i källaren (döda flugor låg kvar, likaså en kladdig fläck). Även ytorna på vissa köksluckor hade de missat. Dock blev diskbänk, köksfläkt, badrum inkl duschväggar jättebra.
Tack Birgit för ditt omdöme! Härligt att du var nöjd med fönsterputsningen men beklagligt att vi inte kunde leva upp till dina förväntningar angående städningen. Tråkigt att vi inte fick reda på detta innan och fick möjlighet att åtgärda våra missar.
Än så länge bara ett städtillfälle, (storstädning), men de var duktiga och trevliga och bra telefon kontakt CS Städ så jag är mycket nöjd kund. Hälsningar Britta Nilsson
Härligt att höra, stort tack Britta för ditt fina omdöme!
Jag har varit kund på C.S Städ AB i över ett år och jag kunde inte vara mer nöjd. Jag rekommenderar C.S Städ AB till alla. Hälsningar Lena Hallqvist
Ljuvligt att höra Lena, tack för ditt underbara omdöme!
Bra utfört arbete. Trevlig person som var här.
Stort tack Anna för ditt strålande omdöme!
Bra info och bra bemötande av personalen, via mess och mobil. Beträffande själva städningen har jag endast anlitat företaget 2 ggr. Helt ok första gången, dock blev det något missförstånd vid andra tillfället. Jag vill i alla fall testa ytterligare en städning, kommer då att gå igenom exakt vad jag önskar få gjort! Vänligen Louise Julin
Tack Louise för ditt omdöme! Härligt att höra att du varit nöjd med personalen, men tråkigare med städningen. Vi fortsätter att hålla en dialog för att hitta den bästa matchningen mellan lokalvårdaren och dig inför nästa städtillfälle.
Supertrevliga och proffsiga! Kan varmt rekommenderas!
Tack Cecilia för detta strålande omdöme!
Väldigt noggrann i sitt arbete och mycket bra återkoppling samt bra service,ska jag nån gång i framtiden behöva hjälp igen så kommer C.S städ av vara dom första i mina tanker!! Tack så jätte mycket för allt fönsterputsning
Tusen tack Joline för dina fina ord och omdöme!
Smidig kommunikation inför jobb, noggrant utfört och väldigt rena fönster!
Stort tack Alexandra för ditt fina omdöme!
Bara positiva erfarenheter! Trädgårdskillarna jättebra och administrativ personal likaså. Kommer att fortsätta anlita CS Städ AB framöver.
Underbart att höra Christina, tack för ditt strålande omdöme!
Superfint resultat (skinande rena fönster) och väldigt prisvärt! Trevlig fönsterputsare och trevligt bemötande från personal vid bokningstillfället. Rekommenderas!
Tusen tack Cecilia för ditt ljuvliga omdöme!
Fungerarade bra blev rent ,grundligt städat.
Stort tack Inge för ditt fina omdöme!
Mycket noggrann,trevlig och professionell fönsterputsare
Ljuvligt att höra! Stort tack Anders för ditt fina omdöme.
Jag är mycket nöjd. Noggrann, systematisk städning.
Tusen tack Anita för dina fina ord och omdöme!
Skulle tyvärr inte rekommendera CS städ till någon. Dels städade dåligt för att sedan glömma låsa dörren efter städningen. När jag sa upp avtalet var jag tvungen att betala 300kr för att få tillbaka min nyckel från dem. Ända positiva är att dem var billiga.
Tack Christian för ditt omdöme! Väldigt tråkigt att vi inte uppfyllde dina förväntningar, - och att du inte informerade oss om att ni inte var nöjda med städresultatet! Hade vi fått den informationen, så hade vi velat ge er vår städgaranti och få möjligheten att göra-om-göra-rätt! Då en nyckel ska återlämnas så får kunden alltid göra valet om man vill hämta den från vårt kontor på Drottninggatan 65, att vi lämnar nyckeln vid sista städtillfället alternativt att vi postar nyckeln med ett rekommenderat brev som sedan kommer...
Tjejen som kom var.bra.Det vart städat ordentligt. Det enda som inte var bra att hon kom en timme senare men hördes av så jag visste det Men jag förstår kom ända från Tumba och hittar.inte i alla förorter. Men jag hoppas att det.är hon som kommer nästa gång./Inger .
Tack Inger för ett jättefint omdöme och dina fina ord! Beklagligt att hon var så försenad men förhoppningsvis går det bättre i framtiden då hon hittar. Självklart, det är samma lokalvårdare som kommer till dig nästa gång.
Jag blev så nöjd med städningen med städaren oxå.
Underbart att höra Anna, tack för ditt strålande omdöme!
Från att till en början städaren varit mycket skeptisk till uppdragets omfattning och kom sent igång, gick det sedan bra och städarens humör blev bättre. Det blev rent och snyggt. Vissa tveksamheter finns kring behandling av golven, vilket jag kan ta med städaren själv. I stort sett nöjd och viss tydligare förväntan inför fortsättningen.
Stort tack Britta för ditt fina omdöme! Tråkigt att städningen kom igång sent. I fortsättningen ska städningen komma igång snabbare då lokalvårdaren känner ditt hem bättre.
Det kom en trevlig flicka till mig och städade fort och fint. Ser fram mot nästa städtillfälle för att bättre kunna bedöma städningen. Hade nämligen haft hjälp med städningen veckan innan Emilie kom.
Stort tack Birgitta för ditt fina omdöme!
Oerfaren städerska vilket jag redan sagt i telefon. Kommer inte att anlita er igen. Mvh Ulla Andersson Miettinen
Tack Ulla för ditt omdöme! Väldigt tråkigt att vi inte uppfyllde dina förväntningar och att det var en dålig matchning med lokalvårdaren.
Kom på utsatt tid och höll på hela dagen. 8:00-17:00. Svar: har jag som angiven tid! Kanske något nytt för mig de andra som varit här har rivit av jobbet på 3-4tim. Men ett bra jobb trots att vissa fönster inte blev 100% men det kanske beror på glaset.
Tack Peter för ditt fina omdöme!
Anlitat CS Städ för lövkrattning på tomten. Jobbet utfördes snabbt och proffsigt. Kommer att anlita dem igen så snart löven faller framåt hösten
Underbart att höra Michael, tack för ditt strålande omdöme!
Bra respons och flexibilitet för justeringar i vår plan. Prisvärda när vi jämfört med andra entreprenörer. Erbjuder en helhetslösning, städ och snö. Vi har kollat, inte många som erbjuder helheten. Bra och proffesionellt övertagande från Städ & Trädgårdstruppen.
Tack för ert fina omdöme, så roligt att ni är nöjda. Vi finns här för er!
Bra fönsterputs men omständlig!
Tack Kerstin för ditt fina omdöme!
Jätteduktiga gjorde ett bra jobb med alla fönster i huset MVH Roland
Tusen tack för detta lysande omdöme och dina fina ord Roland!
Vi fick ett mycket trevligt intryck från första början. En mycket trevlig och städkunnig kvinna kom som var både noggrann och snabb. Vi kan absolut rekommendera Reco!
Underbart att höra! Stort tack Anneli för dina fina ord.
Resultatet blev jättefint och det var enkelt att boka och ha kontakt
Fantastiskt härligt att höra Elenor, tack så mycket för detta omdöme!
Jag är mycket nöjd med städningen och personen som utförde den. Jag kan rekommendera C.S Städ vidare till vänner och bekanta.
Vad glada vi blir av att läsa detta omdöme, tack Inga-Lill för dina fina ord!
Vi är väldigt nöjda! Vi fick utmärkt tvättade fönster på radhuset till ett rimligt pris. Bra kommunikation och trevligt bemötande, samt ett perfekt resultat. Kommer att anlita er igen!
Tack Martin för dina fina ord, vad glada vi blir av att läsa ditt omdöme!
Tyvärr hade jag problem med CS stöd från dag 1. Bland annat gick mitt soffbord i marmor sönder, en design lampa krasades och jag fick ta in städgarantid för att städningen var så dåligt utförd. Är typ i chock. Personalen på kontoret är tillmötesgående med lokalvårdarna kan jag inte rekommendera, hade 4 olika dessutom Med vänlig hälsning, Frida Ronge
Detta blev en olycklig historia och att det gick troll i din hemstädning. Vi är glada för den tiden som vi fick ha dig som kund hos oss och att vi gjorde allt i vår makt för att agera snabbt och hjälpsamt i och med olyckan samt att vi har ersatt ditt nya vardagsrumsbord samt glaset till lampan. Vi hade inte kunnat göra mer än vad vi gjorde och vi önskar dig all lycka i framtiden!
Jättetrevlig och duktig personal !!
Det glädjer oss att läsa detta omdöme. Tack så mycket för dina fina ord Veronica!
Mycket bra service och kommunikation i form av kontakt inför beställt jobb och kontakt/uppföljning efter utfört jobb.
Underbart att höra Anette, tack för ditt strålande omdöme!
REKOMMENDERAR EJ! KATASTROF dåligt städat! jag är oerhört besviken, och ledsen, jag som kund har fått betala för en tjänst som INTE uppfyller min förväntan! Jag köper en tjänst för att bli nöjd.. Tog bilder hur på hur dåligt städat det var, trots det kom fakturan😳helt otroligt! Oprofessionellt svar från C.S städ, städerskan behöver få sin lön..!! jag var kunden, den man bordet tillmötesgå😠
Väldigt tråkigt att du känner på detta vis Marika! Enligt tidigare konversation med dig var det dammsugningen i grund och botten som inte riktigt nådde förväntningarna men att den övriga städningen var bra. Hos oss har vi städgaranti, där vi erbjuder kunder att lokalvårdaren kommer tillbaka kostnadsfritt för att "göra om, göra rätt" om något moment inte riktigt når upp till deras förväntningar, alternativt en annan lokalvårdare än den som tidigare varit på plats. Detta var dessvärre garantier som du valde att tacka...
Very good services overall. Also flexible and willing to find a solution for the customer.
Wonderful to hear Shazia, thank you very much for your review!
Ljuvligt att få komma från jobbet till ett skinande rent hem!
Underbart att höra Erik, stort tack för detta fina omdöme!
Dem är bäst när man behöver hjälp
Så glad att höra, stort tack Botan för ditt omdöme!
Hemstädning. De har gjort ett jättefint jobb hos mig. Mycket nöjd.
Stort tack Siv för ditt fina omdöme och dina fina ord!
Bra kommunikation och det är lätt att jobba med dom.
Underbart att höra Stig, tack för detta strålande omdöme!
Kom i tid och gjorde ett bra arbete. Trevligt bemötande.
Tack Maja för ditt fina omdöme och dina fina ord!
Professionella, flexibla och så ren och härlig känns när man kommer hem! Vi är alltid så nöjda och skulle rekommendera dem till alla. Gör det lilla extra vilket uppskattas enormt!
Tusen tack för detta lysande omdöme och dina fina ord Emelie!
Mycket trevligt bemötande. Hade förväntningarna att det mesta skulle vara rent . Hade lite för bråttom på vissa ställen som stora sovrummet och badrummet . Det som var viktigaste pga mina klienter använder det . När man är på ett nytt ställe så tror jag det är bra att gå efter en checklista . Men betyget på företaget är mycket bra 👍
Tack Marie att detta omdöme med konstruktiv kritik. Vi strävar alltid efter att utvecklas som städföretag och dina ord tar vi med oss.
Det blev verkligen rent efter besöket.
Tack för detta strålande omdöme Lennart!
Alltid ett trevligt bemötande. Enkel avtalshantering. Smidigt samarbete. Anlitar både för kontors- och hemstädning.
Så otroligt härligt att läsa detta omdöme Maisa, det glädjer oss verkligen! Tack så hemskt mycket!
Är jättenöjd. Har oftast samma person som kommer till mig , det ör jättefint städat . Rekommenderar C.S Städ varmt.
Hej Yvonne, tack för ditt fina omdöme. Så roligt att du är nöjd med C.S Städ. Vi finns här för er!
Väldigt nöjd med städningen punktlig och väldigt trevlig städare. Poäng 10....
Tack för ditt omdöme Hans Ture!