Mycket fint bemötande, städningen är utmärkt och det gick snabbt att få hjälp. Jag kan varmt rekommendera C.S Städ :) Eva
C.S Städ AB
27 omdömen om C.S Städ AB
Sedan starten hos Reco 2023
Nöjda med hemstädning var fjärde vecka!
Mycket lyhörda samt Marie som kommer till mig är sååå bra…🤩
Väl genomförd städning, bra kommunikation. Något dyrt, men värt pengarna.
Väldigt vänliga, tillmötesgående och professionella, Lika nöjd varje gång!
Jag har bara superlativer och positivt omdöme! Såå proffsiga! Trevliga, skötsamma, representativa!
Nöjd
Mycket fint städat, noggrant och pålitligt!
Superbra städning. Rekommenderar starkt. Så skönt att komma hem till ett nystädat hem en gång i månaden. Har rekommenderat C.S städ AB till mina vänner.
Superbra, flexibla, trevliga och bra kvalitet på städet
Snabbt, smidigt och med en väldigt fin känsla för detaljer.
Tack Henrik för det fina omdömet! Det här med detaljer värdesätter vi högt.
Trevligt bemötande och proffsigt utförd städning. Vi kommer att anlita företaget fler gånger!
Tack för det fantastiska omdömet Stig, vi ser fram emot att höra från er igen!
Städning 1:a gången Aldrig haft så rent o fint överallt!
Vi blir så glada att se detta härliga omdöme, tack Kerstin!
Trevlig personal och bra städat, inget att klaga på.
Underbart att höra! och tack Ulrica för ditt fina omdöme.
Nöjd med städningen, möjligen kan göras på kortare tid?? Tack
Härligt att höra Vera! Vi kan självklart se över detta och se om möjligheten finns för kortare städ tid.
Trevlig personal, lätta att kommunicera med och rent!
Det glädjer oss att höra Towe, tack för dina fina ord!
Jag blev bra bemött. Jag hade beställt storstädning och så här långt efteråt, kommer jag inte ihåg, en detalj som jag tyckte kunde ha gjorts.
Tack Shanti för att du tagit dig tiden och skriva ett omdöme till oss, trots att det var ett tag sen du hade din städning! Synd att du inte kommer ihåg den detaljen som du skriver om, annars hade vi gärna lyssnat på din anmärkning och haft möjlighet att ta till oss den.
Vi har nu haft återkommande hemstäd varannan vecka och vi är väldigt nöjda. Städerskan kommer på utsatt tid och gör ett mycket bra jobb. Hon är noggrann och gör det lilla extra. Jag som är kräsen när det gäller städning har äntligen hittat rätt. Bra och enkel kommunikation. Rekommenderas varmt.
Tack så hemskt mycket Victoria för dina fantastiska ord! Det glädjer oss att höra att du trivs så bra med oss och att du tagit dig tiden att skriva detta omdöme.
Senaste städning var superbra har också framfört detta till ledningen som lovade att berätta för aktuell medarbetare om min åsikt
Vad roligt att höra Kerstin! Den anställda i fråga blev väldigt glad över dina fina ord.
Supertrevlig tjej som städade nitiskt rent hemma hos mig. Dammsög t o m soffan. :-) Inte ett dammkorn kvar någonstans.
Härligt att höra, precis som det skall vara. Tack Linnea för ditt fina omdöme!
Jag skulle få hjälp med fönsterputs och övrig städning. Företagets bemötande var mycket trevligt, städerskan rar och tillmötesgående, mycket duktig, var noggrann och jag är mycket nöjd. Hoppas få henne tillbaka
Tack Kerstin för dina betydelsefulla ord! Vi uppskattar tiden du lagt ner för att skriva detta omdöme och självklart kommer samma person att komma tillbaka till dig.
Trevliga, flexibla och prisvärda!
Det är precis så som vi vill att alla våra kunder skall känna. Tack Mona för ditt fina omdöme till oss.
Är absolut nöjd, blir alltid väl bemött! Tycker att de lever upp till förväntningarna och gör rent och fint!
Underbart att höra! tack Anton för dina fina ord.
Trevligt bemötande. Bra städning.
Tack Ulla för dina fina ord och att höra att du är nöjd med vår städning.
Bästa städ firman någonsin. Inga problem att dom gör vissa saker som inte är städjobb. Byter sängkläder / tvättar kläder / viker kläder och är aldrig några problem
Tack Mikael för dina fina ord! Det är vår nisch, att kunna se varje kunds specifika behov och stå till tjänst för det som är viktigt för just den kunden. Hos oss kan du få hjälp med det mesta som underlättar din vardag.
Jättebra och proffsigt! Väldigt pålitliga med perfekt resultat!
Resultatet är viktigt för oss och det är underbart att höra, att du får den upplevelsen med oss. Tack för dina fina ord Dan!
Har aldrig haft bättre städhjälp än denna
Det glädjer oss att höra Margaretha.