Dg Auto Motorcenter AB

5.0

6 omdömen om Dg Auto Motorcenter AB

Mohamd Jihad N
Skrev om Dg Auto Motorcenter AB

Jag har haft en mycket bra upplevelse med det här bilföretaget. Personalen var trevlig, kunnig och tog sig tid att svara på alla mina frågor. Hela processen var smidig, tydlig och utan några överraskningar. Jag kände mig väl bemött från början till slut och uppskattade den höga servicen. Jag kan varmt rekommendera företaget till den som söker ett pålitligt bil och professionellt bemötande. Tack för en riktigt bra upplevelse!

Svar från Dg Auto Motorcenter AB

Hej Jihad, Stort tack för din fina recension. Dina ord betyder mycket för oss och vi är oerhört tacksamma för det förtroende du har visat oss genom ditt val. Vi önskar dig många fantastiska mil bakom ratten. Tack för du tog tid att lämna recension lycka till med din nya bil! Med vänliga hälsningar David DG Auto Motorcenter

Johnny L
Skrev om Dg Auto Motorcenter AB

Är väldigt nöjd med bemötandet och otroligt trevlig personal som är mån om sina kunder. Bil köpet vad jag väldigt nöjd med tack så mycket för denna positiva upplevelsen. Kommer absolut köpa bil därifrån igen.👍

Svar från Dg Auto Motorcenter AB

Hej Johnny, Stort och varmt tack för dina fantastiskt fina ord och omdöme. Det betyder oerhört mycket för oss att få höra att du kände dig både trygg och nöjd genom hela affären. Att kunna ge våra kunder en positiv och bekymmersfri upplevelse är alltid vårt främsta mål, och dina ord gör oss verkligen glada. Tack för förtroendet du visade oss. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig när det är dags för nästa uppgradering – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vi önskar dig all lycka och många härliga mil med din nya begagnade bil! Med vänliga hälsningar David DG Auto Motorcenter

Asparuh Georgiev S
Skrev om Dg Auto Motorcenter AB

Jag köpte nyligen en Skoda Roomster hos DG Auto Motorcenter AB och är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Bilen var i kanonskick, välstädad och nyservad när jag hämtade ut den. Ett extra stort tack till David, som skötte allt otroligt proffsigt. Han är en mycket seriös och förtroendeingivande säljare som verkligen bryr sig om sina kunder och ser till att allt går rätt till vid överlämningen. Jag kan varmt rekommendera DG Auto Motorcenter till alla som letar efter en trygg bilaffär!

Svar från Dg Auto Motorcenter AB

Stort tack för ert förtroende! Det gläder oss mycket att ni är nöjda med både affären och den service ni har fått. Vi önskar er många trygga och bekymmersfria mil med er nya begagnade bil. Varmt välkomna tillbaka när det är dags att uppgradera bilen – vi hjälper er gärna igen. Tack för att ni valde oss! Med vänliga hälsningar David DG Auto Motorcenter

TONI T
Skrev om Dg Auto Motorcenter AB

Väldigt tillmötesgående och trevlig försäljare. Kände mig trygg i mitt bilköp.

Svar från Dg Auto Motorcenter AB

Stort tack Toni, för din uppskattande feedback. Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt köp. Vi önskar dig många trygga och behagliga mil med din nya bil och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka när det blir dags för en framtida uppgradering. Med vänliga hälsningar David DG Auto Motorcenter

Pamela B
Skrev om Dg Auto Motorcenter AB

Köpte en Toyota till min mamma och är mycket nöjd med både service och hela affären. Kände mig trygg hela vägen och uppskattade säljarens ärlighet. Kommer tillbaka garanterat när det är dags för uppgradering. Rekommenderas varmt!

Svar från Dg Auto Motorcenter AB

Stort tack för din feedback, det glädjer oss extremt mycket att ni är nöjda, önskar era många härliga mil och ni är välkommen tillbaka när det är dags uppgradera. Vänliga hälsningar David/// DG Auto Motorcenter

Elie K
Skrev om Dg Auto Motorcenter AB

Jag köpte BMW 525 för tre månader sen från denna bilfirma och jag är verkligen jättenöjd med hela upplevelsen. Från första kontakten till att jag körde därifrån med min nya bil var servicen professionell, vänlig och väldigt hjälpsam. Säljaren tog sig tid att svara på alla mina frågor och jag kände mig aldrig stressad eller pressad att fatta ett beslut. Bilen var i mycket bra skick, precis som beskrivet, och hela köpprocessen gick smidigt och snabbt. De var också tydliga och ärliga med all information, vilket gjorde att...

Svar från Dg Auto Motorcenter AB

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med din bil och att både bilen och bemötandet levde upp till dina förväntningar. Vi önskar dig många härliga mil med bilen och du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss i framtiden när du vill uppgradera.