Jag köpte i januari 2025 en bil för 300tkr från Din Bil Värmdö. Vid köpet uppgavs det att bromsarna var helt nybytta av deras egen verkstad. Efter cirka fem månader och 450 mils körning började bilen vibrera kraftigt vid inbromsning. Verkstad konstaterade att bromsskivorna fram var skeva, vilket inte är normalt för nya bromsar efter så kort tid. Jag reklamerade felet till säljaren och hänvisade till konsumentköplagen (2022:260), som ger konsumenten rätt att reklamera fel i upp till tre år, och som anger att fel som visar...
Din Bil Sverige AB - Vw Värmdö
4 omdömen om Din Bil Sverige AB - Vw Värmdö
Golf Gti 2018. Lämnade in bilen för felsökning växellåda hos Din bil Värmdö efter att att fått ett felmeddelande som indikerade "Fel på växellåda, fortsatt färd möjlig". Efter felsökning vill dom byta hela växellådan för 106000:-.! Bilen går och växlar perfekt. Kontaktar två andra aktörer som säger att det är ett elektroniskt fel och är relativt lätt att åtgärda. Under tiden bilen är på verkstaden lyckas dom ha sönder turbon och vill även byta den! Dom vägrar ta kostnaden för att byta den. Totalt landar kostnaden på ca 130000:- mer än halva bilens värde. Tar nu bilen till annan aktör!!
Är i kontakt med säljaren, han skulle återkomma om de kunde åtgärda skönhetsfelen på bilen. Om de kunde göra det så skulle jag ta bilen. Han skickar mail om jag vill ha bilen då hans kollega eventuellt har en kund på den. Jag säger ja, och erbjuder mig att swisha handpenning. Då låtsas han som att det regnar och låter sin kollega sälja bilen. Trots jag sa jag skulle ha den + erbjudande av handpenning. Så sjukt nonchalant och dåligt agerande. Köp INTE bil här, aldrig blivit så dåligt behandlad av någon bilhandlare.
Fick bra hjälp tills jag skrev på köpekontrakt på en bil, sedan slutade de svara i telefon, ringde inte tillbaka och levererade sedan en bil där det saknades saker. När jag påpekade det så bad de mig att själv lösa problemet genom att åka in till en annan Volkwagen..... Jag kan INTE rekommendera säljaren som "hjälpte" mig.