Elitfönster På Plats Jönköping
En del av Elitfönster på plats -
www.elitfonsterpaplats.se
Välkommen till Elitfönster På Plats Jönköping!
Bor du i Gislaved, Gnosjö, Habo, Herrljunga, Jönköping, Mullsjö, Ulricehamn, Vaggeryd eller Värnamo? Låt oss då erbjuda dig ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom hur vi på enklast och smidigast vis kan hjälpa dig med montering av fönster eller dörrar. Nijaz är vår man på plats som hjälper dig med alla frågor du kan tänkas ha.
Utmärkelser
46 omdömen om Elitfönster På Plats Jönköping
Sedan starten hos Reco 2020
Väl bemött.
Kunnig och tydlig. -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Mycket snygga fönster . Fått vad som lovats .
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Nijaz Bilic var trevlig, kunnig, ärlig och pålitlig, kort sagt professionell, i sitt arbete som rådgivare och projektledare för Elitfönster på plats! Jag förväntade mig hög kvalitet när jag beställde Elitfönster och Diplomatdörrar, och det levererades också.
Vi uppfattade Nijas som
- trevligt i bemötande,
- tillförlitlig och informativ,
- kompetent och lyhörd.
Vi köpte fönster och montering av dessa. -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Perfekt utfört från början till slut😀.
Har köpt fyra fönster och en ytterdörr.
Ett riktigt bra jobb av alla inblandade. -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Sympatisk o trevlig o kunnig.
Helt ok.
Fönsterbyte
Blev vad vi förväntade oss -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Bra och trevligt bemötande. Noggrann och leverans i tid.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Har fått ett väldigt bra bemötande och fått tydlig information, när vi beställde både dörrar och fönster. När vissa saker strulade så löste Nijaz allt på ett väldigt bra sätt och var alltid snabb på att återkomma om vi undrade över något.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Proffsigt bemötande och arbetet blev perfekt utfört.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Ett proffsigt och bra bemötande. Han var inte så påstridig som många andra försäljare kan vara. Trevlig, proffsig och kunnig. Vi är väldigt nöjda med Nijas, de snickare som gjorde installationen och med våra 12 nya fönster och 3 altandörrar. Allt fixat på 3 dagar. Imponerande.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Vi har bara goda erfarenheter av Nijaz. Han har uppträtt korrekt och professionellt. Han har varit mycket hjälpsam och hela tiden förklarat hur proceduren är på Elitfönster i samband med utbyte av 2 fönster.
Mvh
Thorbjörn Ljunggren -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Lugn och trygg. Kunnig och noggrann.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Vi blev jättebra bemötta. Allting sköttes perfekt.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Jag är supernöjd med Elitfönster från start till mål.
Proffsigt bemötande och enkla att ha o göra med. -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Vi blev trevligt bemötta . Vi hade ganska höga förväntningar men dessa överträffades .
* Vi blev bra bemött.
* Vi hade förväntat att det skulle vara smidigt att byta fönster. Och det blev så ochså.
* -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Mycket trevligt bemött och framför allt hjälpsam
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Väldigt proffsigt och äkta.
Vi hade höga förväntningar som företaget levde upp till.
Vi köpte fyra fönster från Elitfönster.
Stefan och Maria -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Allt fungerade perfekt från 1a besök till slutbesiktning. Vi är jättenöjda med slutresultatet. Vi bytte fönster och balkong dörrar.
Hans och Eva -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Vi har köpt en ny dörr. Har blivit bra bemött av företaget. Allt har gått enligt planerna och vi har haft en bra kontakt med våran försäljare. Snickaren som satte upp dörren har också varit mycket bra. Vi är mycket nöjda.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
- väldigt bra med en positiv Nijaz som var mycket omtänksam
och ville att vi skulle få den bästa upplevelsen. Hela kedjan har fungerat bra med specifikationer, leveranser, leveranstider och montage. Bra genomgång vid slutbesiktning då vi fick ytterligare tips hur vi skall använda våra nya produkter.
- höga förväntningar när det är ett smålandsföretag och detta
toppade man. Bra jobbat!
- vi bytte fönster, altandörrar och ytterdörr. Köpte till plissé,
persienner, yalelås. Brun utsida på fönster och vit insida.
Allt färdigt på den tidsramen vi satt och till önskad kvalité.
Vi är mycket nöjda med Nijaz, företaget, produkterna och montörerna. -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Det var ett professionellt bemötande men intrycket av tillit och kunskap. Bra information hur allt skulle gå till från start till slut och om produkterna. Köpte fönster och dörrar. Kunde inte vara mer nöjd med allt!
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Behjälplig, professionell… vi är jättenöjda!
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Nijaz är en närvarande, kommunikativ och effektiv säljare som agerar snabbt. Lätt att ha att göra med med ett trevligt bemötande.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Nu sitter våra " Elitfönster på plats " , där de ska vara. Ett fint utfört arbete som vi är mycket nöjda med. Ett stort tack till Nijaz Bilic som sett till att arbete gått smidigt och utan problem. Vi är mycket nöjda med resultat.
Ingrid och Denny Nersäter. -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Serviceminded, tillgänglig. Köpte fönster till hela bostaden samt altandörr.
skrev om Elitfönster På Plats Jönköping
Vi har bytt alla fönster i fastigheten samt ytterdörr och två altandörrar. Fick bra intryck av säljaren redan vid första mötet och upplever oss nöja med kommunikationen med honom under hela "resan". Snickarna som var här gjorde ett kanonjobb, funkade smidigt. Förutom bra produkter vägde det tungt med de garantier Elitfönster har när vi gjorde vårat val av leverantör. Idag hade vi slutbesiktning och är supernöjda med resultatet!
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Superbra .försäljaren och snickare.problem problem löstes
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Vi kände trygghet med Nijaz, kändes nära och tillgänglig. Förstod vårat behov och har visat vilja att vi ska få det bästa. Vi är oerhört nöjda med bemötandet och hela processen. Stort tack
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Beställde ytterdörr och montage av ytterdörr , blev supernöjd med resultatet.
Trevlig säljare som hjälpte oss genom
hela processen.
Rekommenderas varmt. -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Jag blev bra bemött, jag hade stora förväntningar efter tips från en kamrat.
Företaget levde bra upp till det, jag rekommenderar er utifrån vad
jag upplevt. -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
När vi köpte dör och fönster, tycker jag det var ett professionellt bemötande genom hela processen. Det som gick att hantera digitalt (tex godkänna offert), gjordes så. Och det man behövde se i verkligheten kunde man göra.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Trevligt och proffsigt bemötande. Allt har gått bra från början till slut. Som kund är vi mycket nöjda med resultatet. Kan varmt rekommendera Elitfönster till vänner och bekanta.
Vi byte ett antal av olika storlekar och balkongdörr med sidljus.
Skulle definitivt anlita Elitfönster i framtiden. -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Under hela processen var Nijaz mycket professionell. Nijaz gav vägledning och återkopplade alltid snabbt på våra frågor. Vi är helnöjda med resultatet.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Väldigt proffsigt och fint bemötande. Byte av fönster och dörrar. Vi förväntade oss att få ett väl utfört arbete och det har vi också fått 👍
Solveig och Lars-Börje Löwdell -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Allt professionellt,bra förklaring och på slutet bra resultat.👍
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Nijaz är en trevlig och seriös säljare av Elitfönster. Han följer intresserad med i bytet av fönster och blir det problem så hjälper Nijaz snabbt till och löser problem och svarar på frågor.
Vill oxå tacka Elitfönster snickare i Jönköping; Supersnickarna. De är imponerande snabba och skickliga att montera fönster. -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Ett vänligt och professionellt bemötande. Stor kunskap och lyssnade verkligen på våra önskemål och synpunkter. Kom med bra förslag på fönsterprodukter och hela processen från första kontakten till uppsatta fina fönster upplevde vi som trovärdigt, tryggt och perfekt!
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Mycket bra kunnig om sina fönster ! Klockren kontakt med snabba svar om man hade frågor !
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Noggrann och tydlig i informationen i och om offerten. Informerade tydligt alla stegen i fönsterbyten. Tillmötesgående och tillgänglig.. snabb process utan att vara pådrivande. Saklig, kunnig och trevlig
He is great!
Excelente service
He was always on time with required info.
He took care about our needs in the whole process.
We are very satisfied with his great service. -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Vi köpte fönster och dörrar, samt byte av dessa. Bemötandet var professionellt, vilket var förväntat. Elitfönster levde upp till alla förväntningar. Nijaz var kunnig, hjälpsam, seriös och trevlig. Högsta betyg till Nijaz.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Köpte fönster o altandörrar med installation. Fick bra tips o råd av Nijaz både när vi var på Elitfönster o när Nijaz var hemma hos oss. Mycket bra bemötande. Snabb installation. Supersnickarna gjorde ett fint o snabbt jobb.
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Vi köpte fönster, altandörrar och ytterdörr från Elitfönster. Professionella, tydliga och höll vad de lovade och även när det blev fel så rättades dessa till utan problem. Känner oss mycket trygga med lovade garantier.
// Peter -
skrev om Nijaz Bilic en del av Elitfönster På Plats Jönköping
Vi köpte 16 fönster inklusive montering. Nijaz kom till oss och mätte upp och därefter inkom offert inom en vecka. Han gick igenom allt mycket noga från början. Det var det som gjorde att allt klaffade till 100%. Han lyssnade lyhört på våra önskemål och förde det vidare till snickarna. Våra förväntningar blev uppfyllda helt och hållet avseende speciella önskemål och tidsplaneringen. Sammanfattningsvis blir det högsta betyg.