Elitfönster På Plats Nacka

Elitfönster På Plats Nacka

• BadgeFourYears
4.4

Välkommen till Elitfönster På Plats Nacka! Bor du i Nacka, och är intresserad av att byta fönster eller dörrar? Då kan du kontakta oss som är experter på fönsterbyte. Du kan alltid vara trygg när du väljer Elitfönster då vi alltid levererar svensktillverkade fönster.

127 omdömen om Elitfönster På Plats Nacka

Sedan starten hos Reco 2020

Astrid S
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Hannes Friemann har varit tillgänglig och kunnig under projektet med fönsterbyte i mitt radhus. Köpet kändes tryggt då Hannes gav snabb återkoppling och var medverkande hela tiden. Mycket bra resultat! Astrid Sahlin

Lars-olof L
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Trevlig kille. Fungerade bra trots vissa förändringar i leveransen.

Eva A
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Hannes är mycket trevlig och enkel att ha och göra med. Fönsterbytet fungerade perfekt. Hannes mätning stämde och tidsplanen hölls Mycket nöjd med byte av fönster. Rekommenderar Elit Fönster

Barbro A
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Trevlig. Mycket lätt att få kontakt med per telefon. Mycket tillmötesgående. Fick sopa spån från uppfarten själv - det enda negativa.

Daniel J
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Otroligt lätt att jobba med. Svarar i princip alltid, eller ringer upp väldigt fort. Väldigt serviceminded, kan varmt rekommenderas! Sen att fönstren ser helt magiska ut är ju en bonus.

Michael F
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Kunnigt och trevligt bemötande. Snabb med att återkoppla vid frågor. Tydlig kommunikation om tidsplan och genomförande.

Ernst K
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Mycket kompetent och tillmötesgående representant i Stockholm. Konkurrenskraftigt pris och kvalitet. Det som drar ner betyget är Elitförnsters leveransvillkor som är anpassade mot villamarkand och inte alls mot brf:er. Leverans till "tomtgräns". Hur ska man själv få in en balkongdörr a´95 kg på pall från gatan till lägenheten? Dock ingen skugga på säljaren "Ibra" som ordnade så att funkade iaf.

Lotta T
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Pålitlig. Lätt att få kontakt med. Känns kompetent och trygg.

Krister A
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Vi anlitade Elitfönster På Plats i Södertälje för installation av en dörr. Hannes Friemann var trevlig, tydlig och professionell i sitt bemötande. Våra förväntningar var ett noggrant utfört arbete och en smidig process, och det levde han helt upp till. Resultatet blev mycket bra och vi är väldigt nöjda. 5 av 5.

Marion L
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Vi är jättenöjda - från första kontakten till färdigt resultat. Trevlig rådgivare och duktiga hantverkare. Leverans och montering på utsatt tid. Kan varmt rekommendera Elitfönster på plats Nacka

Gunilla W
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Trevligt bemötande, och vi är så nöjda med resultatet!

Kaya Eva E
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Vi fick flera fönster insatta i vårt kedjehus och är mycket nöjda med allt: kvaliteten på fönstren, kommunikationen med företaget samt med de duktiga och trevliga installatörerna.

Ingemar B
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Mycket bra bemötande. Inget att klaga på.

Mark A
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

En mycket trevlig och kunnig person som hjälpte oss med våra fönster och dörrar. Helt klart att rekommendera.

Peter L
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Bra, lätt att komma i kontakt med om frågor uppstod.

Maria K
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Hans utgångspunkt var hela tiden att se till att jag som kund i slutändan blev nöjd och glad - och det blev jag!

Darko H
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Vi ville gärna ha fönster som gick att tippa och öppna inuti huset. Det fanns inga tyvärr.

Lena A
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Jag upplevde Hannes som en glad och positiv person. Mycket trevlig och kunnig inom sitt område. Mycket nöjd med hela fönsterbytet. Snabbt och fint utfört arbete.

Anneli F
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Killarna som kom var fantastiska. Det tog dock väldigt lång tid från beställning till installation. Kontakten var knapphändig då vår PL hade slutat. Men de som tog vid till slut var kanonbra och trevliga.

Anna N
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Tydlig kommunikation, trevliga montörer, snygga fönster. Allt flöt på som förväntat, väldigt nöjd med Elitfönster och rekommenderar varmt

Staffan L
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Byte av altandörr i mitten av januari gick perfekt. Allt som utlovats utfördes i tid.

Henry J
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Finns inget att gnälla över . Hannes gjorde ett bra jobb när dom monterade fönstret. Vet inget som han kunde ha gjort bättre.

Åke Q
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Mycket nöjda. Bra service snyggt jobb utfört i tid av proffsiga hantverkare. Trevlig säljare. Priset vill man alltid ha lägre :-)

Martin B
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Efter att vi tecknat avtal kännetecknades processen av att alla moment drog ut på tiden och att vi möttes av olika bortförklaringar när vi kontaktade Elitfönster. Vi fick ligga på för att något skulle hända och att monteringen skulle slutföras. Totalt tog det över ett år efter att fönstren levererats innan de var installerade med rätt foder. Fönstren i sig är fina och bra och de är vi jättenöjda med. Jag skulle välja annan installatör än Elitfönster på plats.

Yvonne B
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Mycket, mycket oseriöst företag med säljare som lovar mer än vad hen kan hålla. Fel leverans som hen skyller på oss trots att vi inte är experter. En ”snickare” som monterar och som inte klarar av jobbet och det blir så mycket fel att vi till slut tar hjälp från en ”riktig snickare”. Dessutom mycken kränkande mot köpare, riktigt arrogant och otrevlig. Tips! Köp Elitfönster men inte från säljare på Elitfönster och anlita egna snickare. Dessutom, en support som inte är tillgänglig förutom på mejl! Extremt missnöjda!!!!

Michael P
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Bra service från första kontakta till leverans och installation!

Brigit B
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Mycket gott bemötande. God tillgänglighet på telefonen. Tidsramen hölls. Pojkarna som arbetade med o satte in fönstren var mycket trevliga o lyhörda o gjorde sitt jobb bra. Allt fungerade väl. MVH Birgit Borg.

Ilona T
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Trevligt och professionellt bemötande i samband med fönsterbyte. Missförstånd och synpunkter åtgärdades skyndsamt utan problem.

Per P
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Mycket bra bemötande och bra information. Fönstren fungerar mycket bra. Kan varmt rekommendera Hannes!

Jan-Erik Ö
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Bra bemött han förklarade på ett bra sätt man fattade direkt vad som gällde vi beställde nya fönster och altandörrar balkongdörr samt samt fönsterbräder vi är helt nöjda

Östen M
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Hannes kom i tid till våra möten. Hannes höll vad han lovat i offerten. Hannes levde upp till de förväntningar vi hade på en pålitlig försäljare. Hannes är försäljare på det företag som sålde och installerade tolv fönster I mitt fritidshus. Jag är mycket nöjd med resultatet.

Jon H
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Började bra och bemötandet har varit trevligt. Men leveransen har tyvärr varit undermålig. Ett litet projekt med en ny altandörr som startade med mätning i april och skulle vara klart i början av juni blev nästan klart i början av oktober. Och då är resultatet inte i linje med överenskommelse. Slarvig montering, skadade smyglister och handtag på dubbeldörrar som inte sitter i nivå med varandra... Kan tyvärr inte bli mer än en stjärna. (Har använt Elitfönster på plats i annan region med strålande resultat så förhoppningsvis är det är ett undantag).

Cecilia J
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Vi har blivit väl bemötta med våra frågor från första möte till slutfört uppdrag. Allt har rullat på. Vi känner oss nöjda med att ha anlitat någon från byggden.

Lamalo Invest Ab L
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Vi är väldigt nöjda med Elitfönster och vår kontaktperson Hannes. Snabb i respons, kommunikativ och hela leveransen från start till mål blev superbra!

Peter D
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

I början var han bra men med tiden blev det sämre med kommunikationen. Ingen som hörde av sig om förseningarna. På det 3e utlovade datumet kom leveransen. Ingen information utom när jag själv var tvungen att höra av mig.

Kerstin A
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Kan verkligen rekommendera detta företag. Vi bytte flertal fönster. Utmärkt jobb och lätta att ha att göra med. Bara massa +++

Lina J

Proffsig, trevlig och hjälpsam

Lars N
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Trevligt bemötande och saklig information samt att han fanns tillgänglig via telefon och mail. Lyssnade och tog hänsyn till vårat önskemål om att montera badrumsfönster utan att förstöra kaklet runt fönstret Totalt sett var det en positiv av installation av fem fönster och ett sidoljus vid entren.

Holmkell G
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Jag tycker att Hannes var en mycket bra kontakt och skulle absolut använda hans tjänster igen om jag behövde Hannes informerade väldigt bra om vad som skulle hända och var lätt at ha med att göra

Benny S
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Hade tidigare hört av mig till Elitfönster några gånger, men inte fått någon återkoppling. Den här gången blev jag uppringd dagen därpå. Besök gjordes dagen efter. Informerades vad det fanns för möjligheter och ett acceptabelt pris gavs. Även hans duktiga snickare kom för att kontrollera. När så fönsterna levererats kom snickaren dagen därpå och utförde ett mycket bra arbete. M.a.o. är jag mycket nöjd med Hannes Friemann och hans snickare, varför jag kan rekommendera både Hannes, snickaren David och Elitfönster till andra. Med vänlig hälsning Benny Svensson

Martin I
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Kunnig och engagerad säljare. Installationen gick utan problem och resultatet var helt enligt förväntningarna.

Göte H
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Mycket hjälpsam och hörde snabbt av sig om det om det var något problem.

Leif A
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Kunnig och trevligt bemötande. Det jag värdesätter mest var nåbarheten och den snabba återkopplingen. Jag köpte två stycken stora fönster.

Karl Svante Harald C
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Trevlig att ha att göra med. Snabb respons på våra frågor och synpunkter.

Ove F
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Konstruktiv, noggrann och empatisk. Bra arbetsledare.

Roman Peter V
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Det var toppen att jobba med Hannes. Allt gick supersmidigt och jag är jättenöjd med fönster och dörr bytet.

Erik E
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Vi är extremt nöjda med fönsterarbetet. Stark rekommendation.

Sebastian G
Skrev om Elitfönster På Plats Nacka

Jag och min fru upplevde Andreas som väldigt lösningsorienterad och proffsig. Allt blev toppen. Rekommenderas!

Tomas L
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

¤ ett proffsigt och trevligt bemötande ¤ Förväntningarna infriades till 100 %. Snabb feedback vid frågor från mig. ¤ Fönster- och Dörrbyte i hela huset. Resultatet blev bättre än vad jag tänkte mig från början...TOPPENFINT.

Gustav L
Skrev om Hannes Friemann en del av Elitfönster På Plats Södertälje

Bra bemötande, bra produkter och lätt att få tag i och löser eventuella problem direkt. Toppklass