Trots en utdragen process med nägra motgångar så skötte Saga det grymt bra. Väldigt nöjd med hennes arbete
Saga Henriksson
Saga Henriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Saga Henriksson har varit registrerad mäklare sedan 2025-02. Saga Henriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 11 omdömen med ett betyg på 4.5. Saga Henriksson har haft 13 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2025-11
11 omdömen om Saga Henriksson
Saga är trevlig, lyhörd och hjälpsam. Samt engagerad under hela processen. Rekommenderar absolut Saga.
Saga var väldigt flexibel med tider för visningar mm. Hon engagerade sig verkligen i bostadsförsäljningen.
Blev bemött på ett varmt och proffetionellt sätt. Sammanfattningsvis en mycket bra upplevelse.
Saga var toppen! Glad, varm och härlig utstrålning. Informerade mig om allt som gällde och jag kände mig trygg i mitt köp. Hon undrade om det var något jag funderade på och tog väl hand om mig som köpare. Gav mig tid när jag ville titta på lägenheten två gånger. Proffsig tyckte jag. Rekommenderar verkligen Saga som mäklare.
Saga har vart en bra mäklare då hon alltid har hjälpt oss och gjort det som har varit bäst för oss. Hon har även alltid vart närvarande kring funderingar vi har haft och frågor.
Jag är väldigt nöjd med Saga som mäklare, hon har alltid varit tillgängligt ifall jag har haft frågor och varit professionell. Detta va mitt första bostadsköp och jag har känt mig trygg genom hela processen. Rekommenderas starkt.
Proffsig och driftig. Hon gjorde ett mycket bra jobb med försäljningen av min bostadsrätt.
Seriös och professionell mäklare.
Bra och snabbt bemötande. Affären har gått smidigt.