Mycket bra bemötande med tydlig och pålitlig kommunikation under hela processen. Vi rekommenderar varmt.
Christopher Maurie
Christopher Maurie är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
.Christopher Maurie har varit registrerad mäklare sedan 2008-02. Christopher Maurie har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 108 omdömen med ett betyg på 4.8. Christopher Maurie har haft 67 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
108 omdömen om Christopher Maurie
Mäklare Christopher var alltid lätt att kommunicera med och återkom snabbt om han inte kunde svara direkt. Han bemötte oss på ett ödmjukt och trevligt sätt genom hela processen, vilket gjorde allt både smidigt och tryggt. Vi kan varmt rekommendera honom!
Trevlig, tillgänglig och kunnig. I egenskap av köpare har vi enbart positivt att säga om Christopher. Alltid snabb återkoppling. Rekommenderas!
En seriös och genuin person som håller en hög professionell skicklighet i sitt mäklaruppdrag. Vi har haft en fint samarbete från start till mål. Kan varmt rekommendera.
Appreciated the constant support and guidance from Christopher during our somewhat complex sale. Would gladly recommend his professional services!
Hela processen var professionell rakt igenom.
Professionellt och trevligt bemötande genom hela processen!
Trevlig, kunnig i sitt arbete, snabb med att återkoppla
Vi har haft kontakt med Christopher Maurie under lång tid i jakten på vårt nya hem. Han har varit ett ovärderligt stöd – både vid värdering av objekt och vid den lyckade försäljningen av vårt hus. Christopher inger lugn, sprider kunskap och skapar trygghet genom hela processen. Vi är väldigt tacksamma för hans engagemang och ger våra varmaste rekommendationer!
Vi hade haft kontakt med Christopher redan innan det var dags att sälja vårt hus, och när vi ville sätta igång processen så var han både snabb och tydlig med vad som behövde förberedas och hjälpte oss genom processen på ett utmärkt sätt. Våra förväntningar överträffades på alla sätt, och det var en utmärkt säljupplevelse.