James Khan gjorde ett fantastiskt jobb. Han kan området. Han har köpare. Han kan processen. Vi slapp en lång utdragen säljprocess och fick sälja till en underbar familj. Topp betyg!
James Khan
James Khan är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
.James Khan har varit registrerad mäklare sedan 2009-10. James Khan har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-04 och har fått 456 omdömen med ett betyg på 4.9. James Khan har haft 34 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Att hjälpa och vägleda människor i deras livs största affär.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag ser kundens behov (säljare liksom köpare). För mig är det viktigt att varje kund blir sedd och hörd samt alltid är delaktig i hela processen. Hela vägen, från första tanke på försäljning eller byte av bostad, till att hitta sitt drömboende.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är lyhörd, engagerad, målmedveten och hjälpsam.
2024-12 - 2025-11
456 omdömen om James Khan
Trevlig, engagerad, kunnig mäklare. Försäljning enligt förväntans spann och tid.
Väldigt bra bemötande, lyhörd till våra önskemål och vad som var viktigt för oss i vår bostadsaffär. Förstod, och kunde erbjuda bra råd och stöd. Överträffade alla förväntningar.
James hittade oss som köpare. Han är proffsig, rak på sak och tydlig. Det var ett väldigt personligt möte när vi kom på visningen. Han hade stenkoll på området och objektet och säljarna. Det kändes tryggt att göra ett av livets viktigaste beslut med James på vår sida. Precis vad man förväntar sig av en mäklare och lite till!
Jag fick ett gott intryck av James från första gången vi sågs i samband med värderingen av min bostad. Därför kändes det naturligt att återkomma till honom, trots att jag skulle sälja först 6 år senare. I vårt möte inför försäljningen tyckte speciellt om han ärliga och rättframma svar som gjorde att jag kände mig trygg. Jag upplevde att han lyssnade in och tog sig tid att förklara längs med vägen med tålamod och lugn. Jag kan varmt rekommendera James som mäklare och vill passa på att tacka honom för en lyckad försäljning av mitt hus.
James är en stjärna! Så proffsig och tillmötesgående. Han hittade vårt drömhus och vi är så tacksamma.
Proffsig och vänlig. Knyter direkt ihop säljaren med rätt köpare. Följer upp. Är hjälpsam, engagerad och bryr sig på riktigt. Vi har fått en mycket bra kontakt och jag rekommenderar honom till andra som är i färd med att sälja sina hus.
Vi är väldigt nöjda med James som mäklare. Han var både kunnig, hade ett professionellt förhållningssätt, hjälpsam och trevlig. Dessutom lyckades sälja vårt radhus till det pris vi hade satt upp som mål och tom lite till. Vi kan varmt rekommendera James Khan på Fastighetsbyrån som mäklare.
James var lyhörd och tillmötesgående och levde mer än väl upp till vår högt ställda förväntningar. James är tydlig och skapade trygghet vid vårt köp.
Bemötandet har varit proffesionellt. Pga marknadens fall blev det inte det bästa scenariot men utfallet blev bra och inom de marginaler han förutsett. Vi är mycket nöjda med James Khan och kan rekommendera honom.