Josef Khan

Josef Khan

Josef Khan är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Josef Khan har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Josef Khan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 237 omdömen med ett betyg på 4.8. Josef Khan har haft 24 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

237 omdömen om Josef Khan

Sedan starten hos Reco 2021
Mehtab A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josef Khan en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Beckomberga

Jättenöjd! Otroligt trevlig och professionell i sitt arbete. Hela processen gick väldigt smidigt :)

Magnus A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josef Khan en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Stora Mossen

Josef är en trevlig, serviceinriktad, erfaren och professionell mäklare som gav mig mycket bra råd och rekommendationer vid försäljningen av min lägenhet.

Daniel J
Stora Mossen

Josef är syntesen av personlig & professionell - väldigt trevlig och lättsam men också serviceinriktad och driftig. En mäklare som det är väldigt lätt att jobba med helt enkelt.

Petra M
Blackeberg

Trevligt bemötande och enkel kommunikation.

Naresh D
Riksby

Good and very friendly Gives good suggestions

Erik Per J
Mariehäll

Josef har utfört sitt uppdrag på ett exemplariskt sätt. Han har varit tydlig och kommunikativ och involverat oss som säljare i varje steg av processen. Rekomenderar starkt!

Despoina C

Utmärkt på sitt jobb! En fantastisk mäklare, mycket kunnig om allt som rör lägenheten! Han gav mig till och med bra tips om området. Jag har träffat runt 20 mäklare den senaste månaden, och han var utan tvekan den bästa! Mycket artig och mycket professionell!

Patrik T
Mariehäll

Josef har under hela processen varit professionell och lagom personlig och alltid varit tillgänglig. Känns tryggt och säkert under resans gång. Kan verkligen rekommendera att jobba med Josef!

Lena G
Mariehäll

Bra, trevlig och serviceminded mäklare. Snabba svar!

Amanda R
Abrahamsberg

Vi är väldigt nöjda med Josefs arbete. Han var kunnig, engagerad och gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderas varmt!