Josef Khan

Josef Khan

Josef Khan är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna

Josef Khan har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Josef Khan har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 264 omdömen med ett betyg på 4.8. Josef Khan har haft 30 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

264 omdömen om Josef Khan

Sedan starten hos Reco 2021
Robin Vincent V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josef Khan en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Riksby

Josef var professionell från visning till köp. Otroligt lyhörd och mötte mina behov som kund. Kan varmt rekommendera och hoppas på att få hjälp av honom i framtiden när nästa bostadsköp är på ingång.

Thim B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josef Khan en del av Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
Söderberga Allé

Josef gjorde ett kanonjobb i att få vår lägenhet såld. Tydlig plan, bra lösningar. Vi var mycket nöjda.

Anton L
Norra Ängby

Kort sagt, supertrevlig och tillmötesgående Och fick min lägenhet såld på två veckor

Gunnar T
Norra Ängby

Hittills ett besök o några telefonsamtal mycket bra. Tydlig o hjälpsam

Fatima B
Söderberga Allé

Vi kan varmt rekommendera vår mäklare! Från första stund var han otroligt professionell, trygg och väldigt fint bemötande genom hela processen. Trots att vi själva kände stress kring vår tidslinje hjälpte han oss att hålla realistiska förväntningar, gav ärliga råd och tänkte hela tiden på vad som faktiskt var bäst för oss långsiktigt inte bara en snabb försäljning. Han fanns med oss i varje steg, var alltid tillgänglig och skapade ett lugn genom hela processen. Lägenheten såldes dessutom på endast 19 dagar vilket vi...

Nathalie E
Johannesfred

Josef Khan har varit väldigt professionell, lugn och hjälpsam genom hela processen. Tydlig kommunikation, snabb återkoppling och ett tryggt bemötande. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera honom 😊

Maja M
Annedal

Precis köpt min första bostad med Josef som mäklare. Otroligt tydlig, trevlig och hjälpsam med alla mina frågor och funderingar! Väldigt engagerad och gjorde att hela processen kändes lite mindre läskig. Verkligen 10/10!

Adam W
Annedal

Seriös och väldigt professionell i sitt jobb.

Leo K
Beckomberga

Klockren kille från första stund! Levererade mer än utlovat! Han var hela tiden tillgänglig dels för mig men även min potential köpare. Vilket gjorde att det blev en snabb affär innan visning! Kunde inte vara nöjdare

Leif Christoffer B
Annedal

En väldigt hjälpsam och trevlig mäklare som skapar förtroende.