Marcus är väldigt kunnig och har ett personligt och ödmjukt bemötande.
Marcus Brunberg
Marcus Brunberg är mäklare på Fastighetsbyrån Bromma / Essingeöarna
.Marcus Brunberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-01. Marcus Brunberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.8. Marcus Brunberg har haft 24 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
66 omdömen om Marcus Brunberg
Marcus har varit mycket tydlig under hela processen fram till kontraktsskrivning på vårt dröm boende i lägenhet i Bromma. Han har svarat snabbt på förfrågningar och tagit reda på de frågor som han inte kunde svara på direkt och återkommit snabbt med svar. Han har ett sätt att hantera kunden (vi) som inger förtroende. Han har drivit säljprocessen framåt på ett bra sätt utan att skapa stress. Vi har varit mycket nöjda med Marcus fram till kontraktsskrivningen. Hoppas på samma goda samarbete fram till inflyttning.
Bara positiv upplevelse av Marcus Brunberg, professionell i sitt bemötande, lyssnade och tog reda på svaren till ställda frågor, snabbt och effektivt
Jättebra hjälp genom hela processen!
Lyhörd, informativ och serviceminded!
Marcus fanns alltid till hands när jag behövde hjälp.. att sälja sin ögonsten är en stor sak och han hjälpte oss över alla hinder. Återstår nu bara skatten !!
Vi har nu sålt två lägenheter med Marcus och är mycket nöjda. Tillgänglig, flexibel med Trevligt, professionellt bemötande
Professionellt, trevligt bemötande, mycket flexibel. Rekommenderar varmt.
Dedikerad & Proffsig Jättenöjda
Marcus är lugn och trygg, kunnig och snabb i återkoppling. Oroligt tjänstvillig och flexibel. En varm och personlig mäklare som hjälpte oss att ro hem vårt köp av bostadsrätt. Rekommenderar varmt.