Rebecca Behrendtz

Rebecca Behrendtz

Rebecca Behrendtz är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede

Rebecca Behrendtz har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Rebecca Behrendtz har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 50 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Behrendtz har haft 32 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

50 omdömen om Rebecca Behrendtz

Sedan starten hos Reco 2024
Myriam A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Behrendtz en del av Fastighetsbyrån Enskede
Globen/ Johanneshov

Mitt första lägenhetsköp var en stor och känslosam upplevelse, och jag är så tacksam över att just Rebecca var mäklaren som följde mig genom hela processen. Hon gjorde allt otroligt smidigt och lätt att förstå, och hennes varma och stöttande bemötande fick mig att känna mig trygg i alla de olika känslor som dök upp. Rebecca fick mig verkligen att känna att jag var i goda händer från början till slut. Hade jag köpt en till lägenhet så hade jag velat köpa från Rebecca igen! Tack så jättemycket för ett bra köp 🫶

Svar från Rebecca Behrendtz

Åh vad kul att höra att du hade en bra upplevelse! Så kul att du verkligen gillade lägenheten är helt säker du kommer trivas toppenbra där! Det var ett nöje att få hjälpa dig genom processen!

Elisa B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Behrendtz en del av Fastighetsbyrån Enskede
Skarpnäck

Rebecca är inte bara duktig på sitt jobb. Hon är alltid tillgänglig: för uppdateringar, frågor och om man behöver bolla idéer. Vi fick stöd från henne från bildtagningen till kontrakskrivningen.

Svar från Rebecca Behrendtz

Tack så mycket Elisa, och tack för att er dotter ställde upp som hjälpreda :D

Vadim C
Svedmyra

Everything went smoothly, broker was very helpful throughout the hole process, so we didn't experience any difficulties at all.

Svar från Rebecca Behrendtz

Thank you so much, im sure you will love your new place!!

Nicole B
Hammarbyhöjden

Rebecca hade bra kunskap kring objektet, var förtroendeingivande, trevlig och inkännande.

Mattias S
Globen/ Johanneshov

Snabb, rak och effektiv. Väldigt enkel att ha ett bra samarbete med och kan anpassa sig efter vilka behov/önskemål man har. Allt som allt väldigt nöjd!

Svar från Rebecca Behrendtz

Tack så mycket för dina fina ord!!

Martin T
Skarpnäck

Mycket nöjd med Rebecca som mäklare vid vårt köp av lägenhet. Lyhörd, tillgänglig och ödmjuk. Ett plus för oss som barnfamilj är att hon har god hand med barn och både ser och bjuder in barnet i processen.

Svar från Rebecca Behrendtz

Tack så mycket Martin! Roligt att få hjälpa er att både sälja och köpa bostad!

Khishignyam B
Skarpnäck

Jag kan varmt rekommendera henne eftersom hon är engagerad, arbetsvillig och aktiv. Hon är en mycket positiv och trevlig person.

Svar från Rebecca Behrendtz

Tack så mycket kiki, det var ett nöje samarbeta med er! Hoppas ni kommer trivas bra i er nya bostad!!

Christina L
Skarpnäck

Engagerad och kunnig. Lätt att få kontakt med, svarade alltid snabbt på sms och telefonsamtal Sålde lägenheten på mindre än en vecka och vi fick det pris vi ville ha. Vi är mycket nöjda!

Svar från Rebecca Behrendtz

Tusen tack för dom fina orden och tack för ett fint samarbete, trots att det blev ett kort samarbete då bostaden så pass snabbt! :)

Arnel B
Stureby

Rebecca är en lyhörd och inkännande mäklare som hjälpte oss att sälja vår lgh. Hon är snabb på att återkoppla och har en positiv energi som smittar av sig. Vi rekommenderar henne!

Svar från Rebecca Behrendtz

Tusen tack Arnel & Madde!! Hoppas ni kommer trivas bra i erat nya fina hus!

Elenore Ö
Globen/johanneshov

Rebecca är en fantastisk mäklare som är väl insatt i marknaden och kommunikativ. Hon levererade enligt önskemål i en skakig marknad. All cred, kan definitivt rekommendera henne!

Svar från Rebecca Behrendtz

Wow va fint skrivet av dig, är super tacksam. Vi kommer säkert ses i framtiden :)