Snabb och bra affär hitintills. Inlysnande. Bra fotograf. Gick lite snabbare än vad hade tänkt.
Fastighetsbyrån Forshaga
Nära till grönskande natur och med Klarälven strömmande genom kommunen, Forshaga har ett utmärkt geografiskt läge här ungefär 20 km norr om Karlstad. Här finner du många barnvänliga tätorter och det finns även goda boendemöjligheter på landsbygden i området. Fastighetsbyrån sitter i centrala Forshaga och hit är du alltid välkommen...
556 omdömen om Fastighetsbyrån Forshaga
Sedan starten hos Reco 2013
Jonathan var till stor hjälp under hela husköpet och var noga med att både vi som köpare och säljarna var nöjda.
En suverän mäklare och kan varmt rekommendera honom.Gick smidigt vid visningen av huset samt försäljning av det.👍
Jonathan är en mycket trevlig mäklare som har god kunskap om fastigheter och området. Han guidade mig genom hela köpeprocessen fint och var ett gott stöd hela vägen.
Jonathan är en toppen mäklare med kreativa lösningar och idéer. Lösningsorienterad och med en härligt positiv energi. Rekommenderar honom starkt.
Jonathan hjälpte oss igenom vårat första husköp!
Trevligt och bra bemötande. Lätt att kontakta och få tag på Vi är nöjda med vårat husköp, vi rekommenderar honom!
Vi är väldigt nöjda med Jonathan på Fastighetsbyrån. Han är en mycket trevlig, proffsig och hjälpsam mäklare (det var extra bra eftersom det var vårat första husköp) Det kändes som vi fick en ganska personlig kontakt och Jonathan har lite "glimten i ögat" så det kändes mycket lättsamt och odramatiskt att köpa hus. Så allt har varit positivt och bra och vi skulle absolut rekommendera att vända sig till Fastighetsbyrån och Jonathan för mäklartjänster.
Mycket trevlig och engagerad mäklare som gjorde hela processen smidig och trygg. Rekommenderar starkt.
Proffesionellt bemötande följd av en väl strukturerad försäljningsprocess. Kunde inte varit nöjdare!
Jag är väldigt nöjd med min upplevelse och kan varmt rekommendera denna mäklare. Jag blev bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt från början till slut. Fanns där och hjälpte till i varje steg av processen, svarade på alla frågor och gjorde allt mycket enklare och tryggare.
Jag är mycket nöjd med hjälpen från Jonathan. Professionell, tillgänglig och engagerad genom hela försäljningen. Processen gick smidigt, kommunikationen var tydlig och jag kände mig trygg från start till mål. Rekommenderas varmt.
Att samarbeta med Jonathan har varit en rakt igenom positiv och smidig upplevelse. Han utmärker sig genom sitt starka driv, sitt lösningsorienterade arbetssätt och sitt professionella, trevliga bemötande. Jag lämnar mina varmaste rekommendationer till alla som söker en engagerad mäklare för sin bostadsaffär.
Trevlig och informerande Mäklare som jag träffat på flertal visningar innan det blev affär för vår del, rekommenderar Jonathan varmt.
Fantastisk mäklare! Hjälpte oss med både köp och försäljning av bostad. Snabbt, smidigt och perfekt. Ska du välja en mäklare, välj Jonathan!
Supertrevlig och proffesionell mäklare. Gjorde en snabb och smidig försäljning.
Jag rekommenderar Jonathan alla dagar i veckan, en superbra upplevelse från första mötet till sista. Framförallt svarar han i telefonen alternativt ringer upp så fort det finns tillfälle.
Jonathan kändes naturlig och ärlig vid visningen och han var lugn och genuin i sin framtoning. Vi uppskattade att han gav oss utrymme att titta runt själva samtidigt som han fanns tillhands vid frågor. Jonathan var påläst om huset och området. Jonathan upplevs kompetent i sin mäklarroll gentemot oss köpare och mån om att ge information om det som är relevant. Kan varmt rekommendera Jonathan som mäklare!
Hjälpsam och kunnig. Även när det inte gick som vi hade tänkt så lyckades Jonathan att vända det till en bra affär. Rekommenderas varmt!
Tyckte Jonathan var kunnig och trevlig och enkel att kommunicera med om man hade några frågor, kändes som en trygg försäljning
Jag fick direkt ett bra intryck av Jonathan Ehrlund, han var lugn och inte för påstridig. Han var välkomnade inte bara mot oss vuxna utan även mot vår lilla dotter. Han har under hela tiden varit tillgänglig och svarat direkt om det varit något man undrat över. Han kändes för oss pålitlig och därför rekommenderar jag Jonathan starkt vid val av mäklare!!
Inge vidare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😐
Tillmötesgående, lyssnande och gav möjlighet till anpassad visning. Inlyssnande och icke tjatig, rekommenderas
Dialogen med Ebba gick smidigt under hela processen. Jag lämnades aldrig med några frågetecken och kan inte säga annat än att jag är otroligt glad över mitt mäklarval.
Mycket bra. Ebba var alltid glad och tillmötesgående. Hon gav enkla och bra svar, samt återkopplade snabbt och smidigt vid frågor, funderingar eller liknande som inte hade svar direkt. Väldigt enkel och ha att göra med. +++++
Trevligt, hjälpsamt o bra bemötande Bra återkopplingar Riktigt bra o professionell genomgång vid kontrakt skrivningen
Kunnig, lyhörd för våra behov och hjälpsam. Mycket trevlig och lätt att samarbeta med
Jonathan levererar! Proffsig, snabb och väldigt trevlig att ha att göra med. Jag kände mig trygg genom hela affären.
Bra och supertrevlig kille måste jag säga!
Väldigt trevlig och kunnig på sin sak, samt flexibel och gör det enkelt för hussäljaren
Hjälpsam, professionell och vänlig.
Ebba är en mycket bra mäklare! Hon var så omtänksam om mig också som köpare. Mycket lätt att få kontakt med. Jag önskar Ebba allt gott i hennes arbete framöver. Så glad att jag fick henne som mäklare och önskar henne Lycka till i framtiden.
Jag tycker att hon har gjort ett bra jobb. Så jag är jättenöjd.
Ebba har varit lätt att få kontakt med och haft ett enkelt och förtroendeingivande bemötande. Jag är mycket nöjd med resultatet. Hon visade inte minst en god förmåga när det gäller att ange ett realistiskt utgångspris. Vad som skulle kunna förbättras är frågelistan och handhavandet av denna. Begreppet nycklar är långt ifrån entydigt. Handlar det enbart om nycklar till huset eller skall också nycklar till garage och förråd räknas? Lika oklar är frågan om man anlitat fackman för renoveringar. Under den tid vi varit ägare...
Mycket hjälpsam och tillmötesgående.
God kommunikatör, supertrevlig och extremt lätt att ha att göra med
Jonathan är kunnig och har bra koll på marknaden och jag rekommenderar Jonathan till er som behöver en mäklare.
Jonathan är en mycket kompetent och kunnig fastighetsmäklare. Han tar hand om både säljare och köpare på ett professionellt sätt. Dessutom trevlig och lättsam. Vilket gör att man känner sig trygg med sin fastighetsaffär.
Mycket tillmötesgående och förstående då vi hade mycket med vår egen försäljning som var tvungen att gå i lås för att kunna köpa huset i Deje! Lättsam och trevlig!
Jonathan följde försäljningen i mitt tempo och gav goda råd inför försäljning. Han gav mig också realistiska förväntningar och information om försäljningen. Han hade alltid ett gott bemötande och jag rekommenderar honom varmt.
Jonathan tog notis om önskemål samt behov och tillgodosedde dem med råge. Köpet gick lätt och smidigt. Jonathan var enkel att samarbeta med och hade ett gott bemötande i alla delar.
Att valet som vår mäklare föll på Jonatan berodde på att vi kände att han tog till sig vårt hus på samma sätt som oss. Vi blir alltid väl bemötta och kände aldrig att en fråga eller fundering var besvärlig. Vi kunde/kan enkelt följa försäljningsprocessen i appen.
5 av 5 i alla avseenden. Inga problem på något sätt, har du frågor får du svar. Framför allt svarar han i telefonen när man ringer!
Trevlig och kunnig.Tack så mycket allt.
Vi är jättenöjda med Ebba som mäklare! Hon var proffsig, tydlig och lyhörd. Vi valde mellan två olika mäklarfirmor men kände stort förtroende för Ebba och Fastighetsbyrån från dag 1, så det var ett enkelt val. Kommunikationen har också varit väldigt bra under hela tiden och man kände att läget var under kontroll vilket var väldigt tryggt. Kan varmt rekommendera Ebba!
Kunnig, tillgänglig och mycket trevlig.
He is clever but we wished better communication with him. Oguz
Fungerat så jag är nöjd och att det uppfyllt mina förväntningar
Hon är trevlig och kunnig Hon har skött och sköter affären jättebra Är jätte nöjd
Trevlig och bra kommunikation!