Vi fick bra kontakt direkt. Allt flöt på bra från start till att vårt hus var sålt.
Andreas Klövenäs
Andreas Klövenäs är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle
.Andreas Klövenäs har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Andreas Klövenäs har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.7. Andreas Klövenäs har haft 49 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
109 omdömen om Andreas Klövenäs
Andreas är kunnig, trevlig och pålitlig!
En bra professionell bemöttning, Tillgänglig när man behövde svar som man hade. Så jag skulle lätt rekommendera till andra. Super nöjd.
Välkomnande bemötande av Andreas. Han svarade uppriktigt på våra frågor och återkom snabbt med svar och lösningar på det som han inte kunde svara på direkt. Han var också lätt att få kontakt med och var noga med att vi skulle vara trygga i processen att köpa vårt hus. Andreas levde verkligen upp till våra förväntningar hur en mäklare skall uppträda. Toppbetyg till Andreas! //Palle
Andreas bemötande var exemplariskt på alla plan. Han ingav förtroende, var väl insatt i frågorna vi hade och hade han inte svar direkt tog han reda på det. Vid köpet av bostaden var han både noggrann och tydlig. Helt klart en mycket kompetent och trevlig mäklare!
Smidigt och bra med återkoppling vid frågor.
Bra och trevligt bemötande. Ibland lite dålig på att återkoppla.
Proffsigt bemötande, resultatinriktad och tålmodig! Snabb vid avslut och mycket flexibel vid överenskommelser inför kontraktsskrivning.
Väldigt seriös och förtroende ingivande
Toppen bra trevligt o informativt tycker jaggggggggggggggggggggggggggggggggg