Anna-Lena Gustavsson

Anna-Lena Gustavsson

Anna-Lena Gustavsson är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle

Anna-Lena Gustavsson har varit registrerad mäklare sedan 2003-04. Anna-Lena Gustavsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 347 omdömen med ett betyg på 4.7. Anna-Lena Gustavsson har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Jag stortrivs med mitt arbete. En affär är sällan den andra lik och man möter hela tiden nya människor som är i livets olika skeden. Det är otroligt intressant och roligt.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare är jag social, affärsmässig, driven och påläst. Med många års erfarenhet av branschen ser jag vikten av nöjda kunder som en kärna i mitt arbete.

Vad gör du helst på fritiden?
Min lediga tid spenderar jag helst med min familj och vår busiga, bolltokiga hund Messi. Vi har även fyra travhästar som vi tränar och tävlar med. En perfekt kontrast mot mäklarjobbet. Sedan är det både jättekul, spännande och nervöst att stå på sidan och se dem tävla.

2024-12 - 2025-11

347 omdömen om Anna-Lena Gustavsson

Sedan starten hos Reco 2014
Pernilla L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle
Centrum

Trevligt bra och naturligt bemötande, levde upp till mina förväntningar. En kanon mäklare som jag gärna rekommenderar och anlitar vid tillfälle.

Anne-May S
Valbo

Vi är mycket nöjda och glada att vi fick Anna-Lena till vår mäklare. Hennes lugn och kunnighet hjälpte oss igenom alla snår i köpekontraktet. Det kändes som hon förstod hur det är att bli gammal och behöva ta sig igenom alla dessa papper.

Eva B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna-Lena Gustavsson en del av Fastighetsbyrån Gävle

Allt har fungerat jättebra med Anna- Lena , vi har fått den hjälp vi ville ha. Vi är jättenöjda.

Mikael F
Centrum

Proffsig i sitt bemötande och noggrann

Lena Rose-Marie F

Anna- Lena gjorde en proffsigt visning. Var lyhörd och såg vad vi önskade. Vi fick ta vår tid utan stress som vi verkligen uppskattade. Vid mötet med säljaren var det en bra genomgång av vad som skulle göras av båda parter. Så ett stort Tack till Anna-Lena

Hanna L

Jag kan varmt rekommendera Anna-Lena. En trevlig, positiv och lättillgänglig mäklare som är väldigt kunnig i sitt område.

Daniel A
Centrum

Lugn, förtroendeingivande och saklig.

Carolina T
Centrum

Anna-Lena har varit en trygg hamn i en svår bostadsmarknad. Hon har varit lyhörd för mina behov och utvecklat sitt sätt att bemöta och guida mig genom en lång säljprocess.

Robin S
Gavlehov

En väldigt trygg mäklare att ha under en svår tid på marknaden.

Molly B
Gavlehov

En av det bästa mäklaren jag träffat, otroligt lugn och hjälpsam. Fick inte intrycket att hon bara vela sälja utan hon var ödmjuk och trevlig. Jättenöjd!