Annelie är en mycket duktig mäklare, dessutom så trevlig. Hon förstår kunden och jobbar för kundens bästa.
Anneli Lindberg
Anneli Lindberg är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle
.Anneli Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Anneli Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.8. Anneli Lindberg har haft 36 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
84 omdömen om Anneli Lindberg
Väldigt trevlig och ett Väldigt bra bemötande både mot oss som köpare och till säljaren. Kunnig och rak. Påläst och kommer absolut att rekommendera henne som fastighetsmäklare Mvh Thomas
Jag tycker att Anneli var väldigt hjälpsam och tydlig med all information som behövdes. Allt gick smidigt och på ett professionellt sätt..
Jag tycker Anneli har varit en exceptionell mäklare! Från start till slut har vi fått väldigt bra hjälp med allt ifrån visningar, rådgivning och tips inför husköpet. Trevligt bemötande och väldigt kunnig inom sitt yrke. Väldigt trevligt med en mäklare som genuint bryr sig om sina kunder!
Jag är mycket nöjd med Anneli Lindberg som mäklare. Hon var exceptionellt bra, professionell och engagerad. Allt fungerade smidigt och jag kan varmt rekommendera henne.
Varma rekomendationer från oss! Vi är så nöjda med allt jobb som Anneli gjort med vår husförsäljning och hennes fina sätt att vara. Professionell, engagerad och varm mäklare tycker vi.
Anneli är proffsig och trygg. Kände oss alltid lyssnade på och var tillgänglig. Rekommenderar ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jag upplevde Anneli Lindberg som en mycket trevlig, aktiv och engagerad mäklare.
Engagerad och duktig mäklare som gjorde sitt yttersta för att hjälpa oss att få vår bostad såld.
Anneli har varit en engagerad och inkluderande mäklare.