Trevlig, professionell, smidig. Allt gick snabbt och enligt våra önskemål. Finns ingenting att anmärka på!
Herman Tröjbom
Herman Tröjbom är mäklare på Fastighetsbyrån Gävle
.Herman Tröjbom har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Herman Tröjbom har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 40 omdömen med ett betyg på 4.8. Herman Tröjbom har haft 27 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
40 omdömen om Herman Tröjbom
Superbra! Professionellt, bra kommunikation och snabba svar. Rekommenderar Herman starkt!
Vi upplevde Herman som mycket trevlig, kunnig samt hjälpsam. Rekommenderas varmt.
Engagerad, professionell och lätt att ha att göra med. Höll mig uppdaterad genom hela processen och gjorde bostadsaffären både smidig och trygg. Rekommenderas varmt!
Smidig och bra affär med ordning och reda .
Trevlig, hjälpsam, återkopplar bra. Vi är helt nöjda.
Trevlig, hjälpsam, återkopplade bra på våra frågor, mycket nöjda
Tack för en fint bemötande, lugn och trygg hantering vid försäljningen av mitt hem sedan många år. Jag kan varmt rekommendera Herman och Fastighetsbyrån när du skall sälja din fastighet.
Mycket trevlig och sympatisk person! Känns som jag känt honom hela livet. Lugn och trygg och så är han ju Brynäsare!
trevlig, försäljning gick fort o bra